И как да се моля на Бог , след като съм толкова изпълнен с омраза? И не искам да му се моля , само за да наследя вечен живот, в това няма никакъв смисъл. Когато омразата дойде в мен , аз нямам никаква причина да мразя никого, аз просто го мразя ! Веднъж преди време се молех на глас навън , защото исках всички да ми се подиграват.
Изпитвах удоволствие , когато ми се подиграват хората заради това , че се моля на Бог! Но те започнаха да ме имитират , и да пишат глупости с маркери по пейките и пързалките за мен. И тогава аз се сдухах и избягах. След като им избягах , се скрих на едно много приятно място с много трева и никой не минаваше от там. Там започнах да се моля на глас (насаме) и тогава поисках от Бог да им прости на тези хора които пишеха глупости с маркери за мен, но няколко седмици или месец по-късно , аз усетих толкова насъбрала се злоба в мен , че започнах да пожелавам смърт , и всичко на тези , които ми се смяха и пишеха глупости за мен!
Тогава аз обещах да се помоля отново след няколко часа на същото място , ако Бог ми изпрати определен сън , но той ми изпрати сън със знаци , които аз не успях да разбера - той ми показа някой неща , които трябва да променя в себе си ако искам да имам някога приятелка. За това няма да разказвам , защото ти най-много да ми се изсмееш. Веднага след като се събудих , аз още не бях си отворил очите и с бясна скорост , изтичах към същото място и започнах да се моля.
И още не бях започнал и онези някак си се появиха там отнякъде , и този път също не закъсняха с подигравките и по-нататък мисля , че няма нужда да обяснявам какво се случи....

Лично аз , ако имах силата на Бог щях да помогна на всички в моето положение! Щях да премахна всички негативни мисли от и щях да ги заменя с позитивни чувства... щях да ги направя по-привлекателни , за да могат да се привличат взаимно , и в моето царство всички ще бъдем равни! Въпреки , че аз съм им давам това , което имат аз ще имам същото , но не и по-хубаво от тяхното за да може да не предизвиквам завист - както Бог е предизвикал завистта на луцифер. Пък всички , които в момента са щастливи и се подиграват на останалите без причина - за тях ще се погрижа да се измъчват. Няма как да ми се помогне , това е истината.