Добре, дълго мислих какво да пиша като отговор на твоите мнения. Определено те не са по темата, но реших да изкажа своето мнение също Първо, не съди за хората, преди да си ги опознал, аз не съм от тези, които биха започнали да те псуват или обиждат. На този свят има много хора, различни като физиономия, темперамент, мислене, вкусове и тн.. Не съм толкова компетентна, за да бъда психолог, разбирам как се чувстваш, макар и да не съм общувала с човек, в това положение. Аз бих казала да си създадеш твой кът на тази земя. Не място, където да се заключиш, а място където да си отдъхваш. Но същевременно с това де не спираш да се бориш за това което си, дето се казва "удари им една майна", на всички които не те харесват и не те разбират, не се влиаи от мненията на хората, бъди какъвто си. Ако не се харесваш можеш да се промениш, четейки книги или слушайки музика. Има толкова хубави герои и песни, от които да черпиш идеи и да преоткриваш себе си. Общувай с хора, не бъди предубеден към тях, имай надежда за всичко. Аз също не съм популярна в училище, но си имах кампания, в която се чувствах добре, но тази година се запознах с един музикант, с много повече опит от мен, защото аз също се занимавам с музика. Та той ми отвори очите за много неща,относно съществуването като цяло. И тази година, когато отново тръгнах на училище разбрах, че хората, с които съм дружала, не са тези, за които ги мисля... предполагам, че разбираш. Вече разчитам единствено на себе си е на семейството ми. Те са моята опора и с тяхна помощ мога да стигна всичко. Разбери кой ти мисли доброто и те обича, другото трябва сам да го направиш. Преди пет години бях много лоша ученичка. Не се стараех за нищо, непукист, но това не е решение, в този живот не можеш да постигнеш нищо без труд. Ако не се получава, ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ОПИТВАШ. Това е... надявам се да съм ти помогнала с нещо Никога не си сам!