.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Височина

Hybrid View

Голям фен Аватара на mey_si

Височина

Момичета интересно ми е според вас до колко см. височина момичетата могат да носят токчета, смисъл да е 180 и да си сложи едни 10 см токчета ?Та ..според вас? : P

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Еми няма определена височина. Друг е въпроса, че ако момичето е 1.80 ще стои грозно, особено ако заобикалящите я са доста по - ниски от нея. Не знам...
    Аз съм 1.72 и си нося по 8 - 10 см, но на мен и приятелките ми са високи, не ми е проблем..

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението

Аз съм 1.72
    Идеалният ръст за момиче. Сигурно си много сладка <3

ами на мен лично ми харесват повече високи момичета с токчета,отколкото ниски и набитички ,а инъче 180 си е доста височко ,но ако ще се чувства момичето по-добре на висок ток няма нищо лошо да носи токчета

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Еми няма определена височина. Друг е въпроса, че ако момичето е 1.80 ще стои грозно, особено ако заобикалящите я са доста по - ниски от нея. Не знам...
    Аз съм 1.72 и си нося по 8 - 10 см, но на мен и приятелките ми са високи, не ми е проблем..
    съгласна съм с теб

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    аз съм малко по-височка от Goddess и носа малко по-височки токчета имам и от 8,9 до 12 см. за мен няма нищо по-хубаво и секси от високо момиче с дълги крака на токчета. не зависи толкова от височината,колкото от телослужението според мен. ако си някакъв пълен няма да е мн хубаво да си на тънки токчета примерно.
    няма любов

Страшно много харесвам високи токчета, но съм 175 и не нося.. Иначе примерно на моделите страшно хубаво им стои.. дълги крака и токчета но пък повечето ми приятелки са по-ниски и ще изглежда смешно.. в смисъл не е за всеки ден.Примерно на бала си съм решила, че ще съм с токчета. Общо взето си зависи от предпочитанията.

Повече от фен
    Предполагам, че зависи от това кои са приятелите на момичето. Примерно, ако момичето е 180 и носи 10см токчета, а приятелките и са по 160 , а приятелите по 170-180 няма да стой много добре. Но ако приятелите и са над 180, а приятелките колкото нея, няма лошо. :P

П.С. А да попитам - до колко години едно момиче расте на височина? Някой ако може да ми отговори . Вмъквам се в тази тема за да не правя нова тема, защото ще е малко безсмислено.

Град
    Neverland
    ами, мискля,че ако едно високо момиче има хубаво тяло, със токчета стои много хубаво.
    а,да и аз искам да питам до колко години расте г/д едно момиче? Защото на мен майка ми ми каза,че тя растяла до 8ми клас и повече не пораснтала О.О
    ама то зависи от човека,предполагам..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Да, абсолютно се съгласявам, че и телосложението е от огромно значение.

А на въпроса до колко години се развиват момичетата - по принцип до 21. За височината си е относително...и от ген и от много неща.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    същото ;д
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Аз нямам нищо против токчетата и всеки сам си решава с какво да ходи. но в случай, когато си в компания на ниски хора, малко грозно ще стои - 1.80 момиче с 10см. токче = 1.90см, а до нея момичета/момчета около 1.50/1.60/1.70.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Наистина, когато си висока 1.90 на токчета и си в компания да стърчиш над всички е смешно. Според мен до 1.72 можеш да си носиш свободно високи токчета ..!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Аз съм 1.68 и имам 5см токчета които ги нося от време на време макар че пак стърча над приятелите ми.. те някви тапишони по 160-165 амм какво да се направи.. сего ми се иска да си взема -78см токчета обаче незнам.. много се колебая..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз съм1.78см висока и до сега токче повече от 5см не съм слагала на крака си,но ми харесва високи момичета с токчета,мисля скоро да си купя някви такива http://paolobotticelli.info/product/64/3h-9130.html или http://paolobotticelli.info/product/771/22j-10271.html говоря за токче,не за тея обувки,макар че първите ми харесват и вторите не са лоши ама аз не обичам такива отворени отпред

Ммм .. аз съм 1.69 по принцип знам че момиче може да е високо до 1,76-77 и да носи токчета но сега като гледам има много ниски както момичета така и момчета .. но това не ме притеснява аз си нося токчета защото все пак аз не съм виновна че другие са ниски за да се съобразявам с тях ..

Голям фен
    Аз съм 175 см. и имам доста дълги крака ... много добре ми стоят токчета, но най - добрата ми приятелка и 165 някъде и стои супер смешно като вървим една до друга ... пък и съм на 14 и повечето момчета са по - ниски и става още по - зле, ако сложа и токчета ... затова избягвам да нося ... а и маратонките са ми доста по - удобни ... да живеят маратонките !!!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Aз съм 170 и искам да си взема токчета,ама всички около мен са или по-ниски от мен (повечето) или колкото мен.Доста се колебая дали да си купя или не,майка ми вика кво съм им виновна на другите,че са ниски..ама не знам де сигурно ще си купя

Голям фен Аватара на mey_si
    е и аз да кажа аз пък съм 173 и нося много рядко (8см) ,чуствам се някак си много висока ;dd

Град
    Neverland
    аз съм 1.67 някъде и мисля д аси взема някакви високи обувки,ама не за всеки ден,ми като има повод някакъв. Имам само на платформа и ги нося само,когато пея Ама не знам как ще се оправя с високите токчета
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от xqxq_bs
    съгласна съм с теб
    и аз
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    ами, мискля,че ако едно високо момиче има хубаво тяло, със токчета стои много хубаво.
    а,да и аз искам да питам до колко години расте г/д едно момиче? Защото на мен майка ми ми каза,че тя растяла до 8ми клас и повече не пораснтала О.О
    при всеки е различно .. майка ми е разтяла до 8ми клас а баща ми е пораснал след 8ми .. преди това е бил дребничък .. а сега е 1.80 индивидуално е ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Цитирай Първоначално написано от Lillyann
    Страшно много харесвам високи токчета, но съм 175 и не нося.. Иначе примерно на моделите страшно хубаво им стои.. дълги крака и токчета но пък повечето ми приятелки са по-ниски и ще изглежда смешно.. в смисъл не е за всеки ден.Примерно на бала си съм решила, че ще съм с токчета. Общо взето си зависи от предпочитанията.
    И аз съм така.

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    при всеки е различно .. майка ми е разтяла до 8ми клас а баща ми е пораснал след 8ми .. преди това е бил дребничък .. а сега е 1.80 индивидуално е ..
    Попринцип момчетата израстват по-късно от момичетата, но има и изключения.

ами аз съм 1.75 и най високите ми токчета са 6 см,много се харесвам с токове много са ми удобни но за жалост рядко нося, доста се влиая от хорското мнение направо се дразня на себе си но какво да правя, решила съм на диско като утида сегаа да си ги обуя пък който не ме харесва..едно бих му казала майната му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си