.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на baby_baby

Мнение за прическа

Здравейте момичета да ви попитам харесва ли ви прическа която се прави с ретро преса? Правите ли се ? и как мислите актуална ли е сега тази тип прическа? Питам понеже повече се изправям и се къдря на къдрици но искам нещо различно имам ретро преса но почти не е ползвана :д http://www.bgdomakinq.com/data/7/Nedelina_46412.jpg Просто ми е интересно дали ви харесва и да ви попитам още нещо :д Правите ли си някакви прически за през деня и ако да какви ?

Мега фен Аватара на galaxy29
    и какво ако не е актуална няма да си я правиш тъй ли
    звучиш като малоумна

Супер фен Аватара на nexttt
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    и какво ако не е актуална няма да си я правиш тъй ли
    звучиш като малоумна
    Тайно смятам,че е.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не ми харесва.

beauty01
    Guest
    Според мен е добре да пробваш нещо ново,ако не ти хареса влизаш в банята и пак по старо му имам една приятелка, която си прави косата с такава преса,харесва ми как и стои. Първия път не се направи както трябва,но после видя в нета как става и й стоеше много добре.Пробвай!☺
    Аз през повечето време се изправям или връзвам косата си на кок!☺

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не ми харесва.
    + 1

Виждала съм много сполучливи прически с ретро преса, виждала съм и ужасни картинки. Все ми се струва, че на някои хора не им седи добре, май и на мен не би ми отивало точно това. Иначе в ежедневието си нося косата по два начина - или изправена, или начупена леко (спя с плитка).
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ако косата ти е дълга ще изглежда добре, да. Зависи и колко едри правиш къдриците. На мен лично ми харесва, когато е къдрена на по-малки кичури и е по-обемна.

П.С Всичко модерно е леко казано кошмарно, така че не гледай дали е актуално или не, важното е да ти харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си