.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: I Need A Man (gay)

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от fuckdotnet Виж мнението
    Защо си написал ти с главни букви? Все още не можеш да си избиеш комплексите, че майка ти спи до теб ли? Бас ловя, че не ти чете само приказки, иначе няма причина да си станал такъв олигофрен.
    Написах го с главна, тъй като майка ти ми сподели, че трудно асимилираш прочетеното и аз се опитах един вид да подчертая за чия майка става въпрос... Но изглежда и това не помага.
    Като заговори за комлекси.. Знам че тоя форум е единствения ти шанс да покажеш че си над другите. Разбира се това е една илюзия, най-вероятно в реалния живот ти си едно много объркано хлапе, мразещо себе си и съсредоточаваш цялата тази омраза към непознати хора в тиин форум.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Написах го с главна, тъй като майка ти ми сподели, че трудно асимилираш прочетеното и аз се опитах един вид да подчертая за чия майка става въпрос... Но изглежда и това не помага.
    Като заговори за комлекси.. Знам че тоя форум е единствения ти шанс да покажеш че си над другите. Разбира се това е една илюзия, най-вероятно в реалния живот ти си едно много объркано хлапе, мразещо себе си и съсредоточаваш цялата тази омраза към непознати хора в тиин форум.
    Значи е правописна грешка? Бях прав, че майка ти те е превърнала в пълен олигофрен.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от fuckdotnet Виж мнението
    Значи е правописна грешка? Бях прав, че майка ти те е превърнала в пълен олигофрен.
    Само доказваш тезата ми, че трудно разбираш кво четеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си