.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

За ескапел

Здравейте, приятелят ми свърши в мен и решихме да купим ескапел. На 19 години съм, но до сега не съм пила. Цикълът ми закъснява с 5ти ден, чудя се това естествено ли е ? Освен това коремът ми е доста подут имах симптоми все едно ще ми идва, но няма нищо. По принцип цикалът ми не е много редовен и е естествено да закъснява, а понякога ми идва и по-рано, но тъй като за първи път пия такова хапче, се чудя има ли смисъл да правя тестове или да изчакам още малка да ми дойде.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кога беше рисковият акт?
    Ако са минали 14 дни оттогава, напишкай тест.
    Задължително иди на гинеколог, тъй като е възможно да се появят кисти на яйчниците.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

не не са минали 14 дни , няма и седмица от тогава, изпих го някъде 16 часа след акта, мисля,че е съвсем на време.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Изчакай малко и направи тест

в някой случай ескапел недейства, дано всичко е наред обаче.

Бягайте далеч от "Ескапел" и подобни. Най-близката ми приятелка имаше проблеми с цикъла почти година след един такъв "експеримент".

Какво ви прави с организма този ескапел, явно не знаете...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си