- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се извиня?
Направих някои глупости, които доста нараниха моето момиче(уточнявам, че "глупостите" не включват изневери и такива неща, просто се държа тъпо и развалям срещите ни), а аз много я обичам и осъзнавам изцяло вината си, и искам да се извиня... Споделете някакъв оригинален начин за това!
П.С. И сам мога да се сетя просто да поговоря с нея, темата е за по-оригинални решенияБлагодаря предварително!
Нужно ли е, за да се извиниш на приятелката си, да го правиш оригинално ?
Пусни в небето 10 000 бели гълъба...
После 10 000 бесни маймуни да се борят с гълъбите.
И после изяж сърцето на победителя (единствения останал жив)
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
+1Първоначално написано от gPa3HuTeJl
ПТ. Ти за думичката ИЗВИНЯВАЙ не си ли чувал ?!![]()
+21465Първоначално написано от InnchetO
![]()
сега е момента на тая иконка :
![]()
white sensation![]()
Ревни и тя ще те съжали и ще ти прости!От тук следва да си изведеш извода, че с думи не става... трябва да й покажеш, че наистина съжаляваш... Просто направи нещо, от което знаеш, че ще и стане приятно и мило на душата
![]()
![]()
еlsy![]()
Извинявай мило другарче, повече няма да правя така![]()
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
az naistina mislq,4e nai-originalniq na4in da i se izvini6 za tezi ne6ta e prosto da govori6 otkroveno s neq,da i kaje6 vsi4ko,koeto si misli6.
Ima ne6ta,koito trqbva da se pravqt "originalno",no ima i ne6ta,koito trqbva da se pravqt po nai-obiknoven na4in.Ako na men muja mi se izvini za ne6to s hilqdi jestove-romanti4ni ili ne tolkova...nqkak si 6te ostana s vpe4atleni,4e mi se podmazva ili 4e prosto ne iska otkroven razgovor,v koito da izkaje 4uvstvata si.Bih predpo4ela prosto da si pogovorim,gu6nati.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Просто и обясни и и кажи,че я обичаш![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Едно просто:Извинявай!![]()
Абе момчето иска Уригинален начин, дайте му такъв. (напълно съзнавам правописа на думата, моля да не бъда изяждан)
Предлагам едно нещо от личен опит. Вземи една роза, но да е изкуствена, това е условието. По листенцата и напиши мили послания и обръщения, както си я наричаш "шуши, мило, офцо мазна", можеш и някое стихче да добавиш, ако искаш пък можеш да и напишеш кратко четиристишие с мили думи, колкот ода я трогнеш. Все пак целиш да я накараш да ти прости глупостите. Настрани от лигавщината, като я цениш най-хубаво ще и се извиниш ако и обещаеш да не се държиш така и наистина го направиш. Искаме или не, жените са щастливи, когато ни променят![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Абе момчето иска Уригинален начин, дайте му такъв. (напълно съзнавам правописа на думата, моля да не бъда изяждан)
Предлагам едно нещо от личен опит. Вземи една роза, но да е изкуствена, това е условието. По листенцата и напиши мили послания и обръщения, както си я наричаш "шуши, мило, офцо мазна", можеш и някое стихче да добавиш, ако искаш пък можеш да и напишеш кратко четиристишие с мили думи, колкот ода я трогнеш. Все пак целиш да я накараш да ти прости глупостите. Настрани от лигавщината, като я цениш най-хубаво ще и се извиниш ако и обещаеш да не се държиш така и наистина го направиш. Искаме или не, жените са щастливи, когато ни променят![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
С хората,които истински държат на нас се подиграваме и ги нараняваме с постъпките си,и когато си тръгнат от нас разочаровани,се сещаме,че сми сгрешили.Прост о и кажи ,как се чувстваш,не си измисляй сложни съждения,за да я впечатлиш,тя може би очаква да бъдеш себе си,само така можеш да си я върнеш,всякакви други номерца няма да ти вършат работа,повярвай ми!![]()
Ритне ли те магаре,не му отвръщай със същото!
ахахахахахаПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Та по темата...
Взимаш любимото и цвете ... да речем роза... поднасяш и го и казваш
"Извинявам се за това, че се държах като идиот, обещавам че няма да се повтори(само гледай да е така иначе ще види, че не държиш на думата си! )...поднасяш розата или каквото е там, и ако ти се усмихне я целунипо добре от това не знам.
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Fall down seven times..
Stand up eight.
... след което все пак й подаряваш "нейния ден" (както каза varnen4e) и, нека повторим, държиш се прилично за в бъдеще и не си повтаряш грешката!!!Първоначално написано от Kostadin_682
вече ако прекалено много си сгафил и това не помогне, почваш да ревеш пред най-добрия й приятел/приятелка, така че да си спечелиш поне един "влиятелен" човек, който да ти вярва и съдейства, и пускаш тежката артилерия с големите букети, много ама много романтичните жестове и т.н. ама дано не се стига до там![]()
... so much to live for, so much to die for ...
В такива ситуаций е най-добре да се извиниш по най-нормалния начин,това ще бъде достатъчно.
Еми ако ни кажеш по точно какво си направил може да ти дадем и по точен отговор.![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Такива проблеми свършват повечето пъти със "заздравителен секс". Е пък изясняваш си какво си правил,всичко си признай и най-важното гледай я постоянно във очите.Извини и се и кажи,че я обичаш и хоп вече сте в леглото
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от xpici
![]()
![]()
![]()
![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
+11Първоначално написано от InnchetO
Казано от сърце би трябвало да е достатъчно.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Да явно думата ''исвинявай'' вече не е оригинална и останала извън модатаомфг .......
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Zdraveyte, znache i az imam podoben problem, no po tochno neznam dali az sim vinovna toy ili i dvamata.. :/ Zapoznahme se v uchilishte, no predvaritelno maykite ni bqha priqteli. Kato se zapoznahme beshe mi napravil losho vpechatlenie- ne mi haresvashe nachina mu na dirjanie. Sled vreme pochna mnogo milo da e dirji s mene (nikoga ne e bil grub) , izlizahme vinka, toy plashtashe.. Idvashe vzemashe me ot vkishti i posle hodehme i posle pak idvashe u nas da me ostavi vkishti i kazvashe idval za da bide siguren, che sim dobre i vkishti. I bqh shtastliva s nego vipreki che nqmashe ime tova koeto pravehme, ne se celuvahme,pregrishtahme.. bila sim sama s nego sama vkishti do kisno, dirjeshe s mene kato edna princesano sled mesec i polovina izvednij spra da idva v uchilishte, sprq s mene da govori i ot vkishti ne izlizashe.. i taka ot okolo 9 meseca ne si govorim no ako me vidi kazva - az shtqh da te pokanq da izlezem nqkide, no chuh che si bila bolna ili idva i me posreshta ponqkoga na spirkata(ako e bil tozii dden na uchilishte), zapozna me s priqtelite si. Kazal na edna moq priqtelka che e bil s mene samo za da spa s nego i drugi neshta. No toy oshte sled kato se zapoznahme kaza che ne haresva tazi moq priqtelka i sega pak sishtoto mi kazva i zatova e kazal taka i , che ne misli taka i sijalqva za tova koeto kaza i az reshih da se sreshten sledvashtata sedmitsa. Az mu vqrvam kolkoto i roditelite me pazqt ot nego, toy nikoga nqma da mi napravi neshto koeto az ne iskam i mislq che horata okolo mene ne go vijdat taka kakto az go vijdam. Naricham tova lyubov bih prostila tova koeto e govoril za mene. Kakvo znachenie ima mnenieto na drugite ako az sim shtastliva s nego?!? vie kakvo mislite
bih iskala da chuq i vashte mneniq
![]()
Последно редактирано от YusufovaM : 06-14-2013 на 07:48
Отиваш до нея, гушваш я и и прошепваш едно "извинявай за всичко". После просто я стисни силно в прегръдката си и остави мълчанието да си свърши работата.![]()