.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на RaZzer

Как да се извиня?

Направих някои глупости, които доста нараниха моето момиче(уточнявам, че "глупостите" не включват изневери и такива неща, просто се държа тъпо и развалям срещите ни), а аз много я обичам и осъзнавам изцяло вината си, и искам да се извиня... Споделете някакъв оригинален начин за това!

П.С. И сам мога да се сетя просто да поговоря с нея, темата е за по-оригинални решения Благодаря предварително!

Град
    РЮАР

Re: Как да се извиня?

Нужно ли е, за да се извиниш на приятелката си, да го правиш оригинално ?

Пусни в небето 10 000 бели гълъба...
    После 10 000 бесни маймуни да се борят с гълъбите.
    И после изяж сърцето на победителя (единствения останал жив)
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    На слънцето :>

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    +1

ПТ. Ти за думичката ИЗВИНЯВАЙ не си ли чувал ?!

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    +1

+21465
    сега е момента на тая иконка :

white sensation

Град
    Враца
    Ревни и тя ще те съжали и ще ти прости! От тук следва да си изведеш извода, че с думи не става... трябва да й покажеш, че наистина съжаляваш... Просто направи нещо, от което знаеш, че ще и стане приятно и мило на душата
    еlsy

Извинявай мило другарче, повече няма да правя така
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Отдели един ден, в който да правите само неща, които тя обича и които тя иска.
    Покажи ѝ че е специална и накрая на деня ѝ го кажи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az naistina mislq,4e nai-originalniq na4in da i se izvini6 za tezi ne6ta e prosto da govori6 otkroveno s neq,da i kaje6 vsi4ko,koeto si misli6.
    Ima ne6ta,koito trqbva da se pravqt "originalno",no ima i ne6ta,koito trqbva da se pravqt po nai-obiknoven na4in.Ako na men muja mi se izvini za ne6to s hilqdi jestove-romanti4ni ili ne tolkova...nqkak si 6te ostana s vpe4atleni,4e mi se podmazva ili 4e prosto ne iska otkroven razgovor,v koito da izkaje 4uvstvata si.Bih predpo4ela prosto da si pogovorim,gu6nati.

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Просто и обясни и и кажи,че я обичаш
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel

Едно просто:Извинявай!

Абе момчето иска Уригинален начин, дайте му такъв. (напълно съзнавам правописа на думата, моля да не бъда изяждан)
    Предлагам едно нещо от личен опит. Вземи една роза, но да е изкуствена, това е условието. По листенцата и напиши мили послания и обръщения, както си я наричаш "шуши, мило, офцо мазна", можеш и някое стихче да добавиш, ако искаш пък можеш да и напишеш кратко четиристишие с мили думи, колкот ода я трогнеш. Все пак целиш да я накараш да ти прости глупостите. Настрани от лигавщината, като я цениш най-хубаво ще и се извиниш ако и обещаеш да не се държиш така и наистина го направиш. Искаме или не, жените са щастливи, когато ни променят
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Абе момчето иска Уригинален начин, дайте му такъв. (напълно съзнавам правописа на думата, моля да не бъда изяждан)
    Предлагам едно нещо от личен опит. Вземи една роза, но да е изкуствена, това е условието. По листенцата и напиши мили послания и обръщения, както си я наричаш "шуши, мило, офцо мазна", можеш и някое стихче да добавиш, ако искаш пък можеш да и напишеш кратко четиристишие с мили думи, колкот ода я трогнеш. Все пак целиш да я накараш да ти прости глупостите. Настрани от лигавщината, като я цениш най-хубаво ще и се извиниш ако и обещаеш да не се държиш така и наистина го направиш. Искаме или не, жените са щастливи, когато ни променят
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Град
    Видин
    С хората,които истински държат на нас се подиграваме и ги нараняваме с постъпките си,и когато си тръгнат от нас разочаровани,се сещаме,че сми сгрешили.Прост о и кажи ,как се чувстваш,не си измисляй сложни съждения,за да я впечатлиш,тя може би очаква да бъдеш себе си,само така можеш да си я върнеш,всякакви други номерца няма да ти вършат работа,повярвай ми!
    Ритне ли те магаре,не му отвръщай със същото!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    ахахахахаха
    Та по темата...
    Взимаш любимото и цвете ... да речем роза... поднасяш и го и казваш
    "Извинявам се за това, че се държах като идиот, обещавам че няма да се повтори(само гледай да е така иначе ще види, че не държиш на думата си! )...поднасяш розата или каквото е там, и ако ти се усмихне я целуни по добре от това не знам.

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Просто и обясни и и кажи,че я обичаш
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    ахахахахаха
    Та по темата...
    Взимаш любимото и цвете ... да речем роза... поднасяш и го и казваш
    "Извинявам се за това, че се държах като идиот, обещавам че няма да се повтори(само гледай да е така иначе ще види, че не държиш на думата си! )...поднасяш розата или каквото е там, и ако ти се усмихне я целуни по добре от това не знам.
    ... след което все пак й подаряваш "нейния ден" (както каза varnen4e) и, нека повторим, държиш се прилично за в бъдеще и не си повтаряш грешката!!!

вече ако прекалено много си сгафил и това не помогне, почваш да ревеш пред най-добрия й приятел/приятелка, така че да си спечелиш поне един "влиятелен" човек, който да ти вярва и съдейства, и пускаш тежката артилерия с големите букети, много ама много романтичните жестове и т.н. ама дано не се стига до там
    ... so much to live for, so much to die for ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    В такива ситуаций е най-добре да се извиниш по най-нормалния начин,това ще бъде достатъчно.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Еми ако ни кажеш по точно какво си направил може да ти дадем и по точен отговор.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Такива проблеми свършват повечето пъти със "заздравителен секс". Е пък изясняваш си какво си правил,всичко си признай и най-важното гледай я постоянно във очите .Извини и се и кажи,че я обичаш и хоп вече сте в леглото
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от xpici
    +21465
    сега е момента на тая иконка :
    if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!

Град
    Габрово

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    +1

+11
    Казано от сърце би трябвало да е достатъчно.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    sofiqqq
    Да явно думата ''исвинявай'' вече не е оригинална и останала извън модата омфг .......
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

YusufovaM
    Guest
    Zdraveyte, znache i az imam podoben problem, no po tochno neznam dali az sim vinovna toy ili i dvamata.. :/ Zapoznahme se v uchilishte, no predvaritelno maykite ni bqha priqteli. Kato se zapoznahme beshe mi napravil losho vpechatlenie- ne mi haresvashe nachina mu na dirjanie. Sled vreme pochna mnogo milo da e dirji s mene (nikoga ne e bil grub) , izlizahme vinka, toy plashtashe.. Idvashe vzemashe me ot vkishti i posle hodehme i posle pak idvashe u nas da me ostavi vkishti i kazvashe idval za da bide siguren, che sim dobre i vkishti. I bqh shtastliva s nego vipreki che nqmashe ime tova koeto pravehme, ne se celuvahme,pregrishtahme.. bila sim sama s nego sama vkishti do kisno, dirjeshe s mene kato edna princesa no sled mesec i polovina izvednij spra da idva v uchilishte, sprq s mene da govori i ot vkishti ne izlizashe.. i taka ot okolo 9 meseca ne si govorim no ako me vidi kazva - az shtqh da te pokanq da izlezem nqkide, no chuh che si bila bolna ili idva i me posreshta ponqkoga na spirkata(ako e bil tozii dden na uchilishte), zapozna me s priqtelite si. Kazal na edna moq priqtelka che e bil s mene samo za da spa s nego i drugi neshta. No toy oshte sled kato se zapoznahme kaza che ne haresva tazi moq priqtelka i sega pak sishtoto mi kazva i zatova e kazal taka i , che ne misli taka i sijalqva za tova koeto kaza i az reshih da se sreshten sledvashtata sedmitsa. Az mu vqrvam kolkoto i roditelite me pazqt ot nego, toy nikoga nqma da mi napravi neshto koeto az ne iskam i mislq che horata okolo mene ne go vijdat taka kakto az go vijdam. Naricham tova lyubov bih prostila tova koeto e govoril za mene. Kakvo znachenie ima mnenieto na drugite ako az sim shtastliva s nego?!? vie kakvo mislite bih iskala da chuq i vashte mneniq
    Последно редактирано от YusufovaM : 06-14-2013 на 07:48

Отиваш до нея, гушваш я и и прошепваш едно "извинявай за всичко". После просто я стисни силно в прегръдката си и остави мълчанието да си свърши работата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си