.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да и се извиня?

Двамата бяхме заедно 4 месеца. Имахме малко спорове и преди дни излязохме да се разберем. Тогава и казах най-тъпанарските неща, които кое да е човешко същество някога е казвало. Наистина, ако имаше нобел за идиот аз щях да съм му топ кандидат. Тя започна да плаче, и чак тогава осъзнах колко ценна е за мен. Вече не ми говори, мрази ме, игнорира ми съобщенията и обажданията. Искам да и се извиня най-искрено и поне да си останем приятели. Как според вас е добре да постъпя? Да се появя с цветя и да я изненадам някъде? Мисля, че би ме подминала просто. Да изчакам да мине още време?
    Какво бихте направили в тази ситуация?

Мерси!

Просто бъди искрен. Хората се трогват от истинското разкаяние.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Не попитах на първо време как да я накарам да се видим (или поне да ми вдигне), без да съм нагъл и жалък.

Banned Голям фен
    az bih i dal malko sperma da gylta

probvai

Цитирай Първоначално написано от jecklond Виж мнението
    Не попитах на първо време как да я накарам да се видим (или поне да ми вдигне), без да съм нагъл и жалък.
    Ако живеете в един град и знаеш къде живее просто отиди до тях и чукай на вратата,докато не ти отвори Затова казвам,че е хубаво да се мисли,преди да се говори

Цитирай Първоначално написано от fresh_girl Виж мнението
    Ако живеете в един град и знаеш къде живее просто отиди до тях и чукай на вратата,докато не ти отвори Затова казвам,че е хубаво да се мисли,преди да се говори
    Баща и е военен и ще ме пречука (no joke)

Голям фен Аватара на lunacy
    била е категорична, остави я

на нейно място не бих простила нещо такова, а дори да простя по някаква невероятна невероятност не мисля че бих искала да съм "приятел" с човека, извършил постъпката

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от fresh_girl Виж мнението
    да, да ѝ досажда още повече, отколкото досега... що не му предложи да я следи 24/7 направо?

това, което ѝ е казал явно я е наранило много, но не, това не е достатъчно, нека за да му е чиста съвестта да започне и да я тормози, за да изкупи вината си
    лел

Пусни й едно писмо в пощата адресирано до нея, без подател и нека пише едно голямо извинявай, като го отвори!
    След това й пусни 5 лева вътре и на следващия ден мини да си ги искаш
    Последно редактирано от urpa4a : 09-15-2015 на 21:50

Или просто й напиши смс "Вдигни ми, искам да ти се извиня" и й се обади след 20 минути.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си