Разделихме се, след обвинения по мой адрес от месец-два
Разделихме се преди 3 седмици.Тя е на 24 години, аз на 25.. 1 година и 2 месеца връзка, от които 1 година страхотна връзка.... В даден момент около годината тя започна да мрънка да се оплаква да твърди че не се държа като мъж, бях добър гледах да и обръщам внимание, не искаше внимание през цялото време виждахме се 1 2 пъти седмично и това е. Започна работа и се промени. Започна да твърди че трябва доста неща да се променят, виждахме се 2 пъти месечно и избухваше всеки път като се видим с твърдение, че моето мнение и поведение я карат да се прибира след срещата ни изнервена вкъщи. Имах чувството, че търси причини да се караме, аз толкова уравновесен, а тя избухлива нервна компетентна във всичко...
Започна да мрънка в началото на тези проблемни месеци, казваше, че никой не знаел какво иска.. да твърди че е тя мъжа във връзката, да казва, че не мога да я разбера, че съм дете, че не я разбирам, да се нерви от всяка моя втора дума, казвайки че не мога да се изразявам. Твърдеше, че тя е мъжа във връзката. Нямам намерение да я търся. Може на моменти да не съм бил достатъчно уверен. Твърдеше, че си е направила генерални изводи, без да казва конкретни работи, само да съм бил мъж... Е и така, сега се чудя дали аз съм основната причина за раздялата..?