.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на martin97

Разочарования

Нормално ли е на 18 да не си имал смислена връзка и да си девствен?По интересното и важното е дали е нормално да се разстройваш и да ставаш агресивен.Приятелите ми казват,че с всяко разочарование ставам все по-агресивен и студен,по-безсърдечен и така нататък...
    Имал съм някакви "гаджета".В кавички,защото сме ходили супер малко(най-дългата ми "връзка" е била месец.).До секс не се е стигало,а късането е иницирано от момичетата поради незаинтересованост.То и аз не съм цвете за мирисане и съм ги наранявал.Не един път първата ми любов е плакала заради мен,бил съм студен и прочее,но дори тогава тя започна да ме изкарва лека-полека от френдзоната и се целувахме и прочее...
    Обаче има и някаква интересна тенденция.Всички мои "гаджета" вече си имат сериозни връзки,продължаващи вече година-2,а аз оставам с пръст в устата.Чувствам се зле,като изхвърлен на улицата поради факта,че това не се случва за мен.Даже получавам съвети да започна да тренирам нещо бойно,за да си излея агресията.Казват ми го предимно поради факта,че обичам да гледам бокс и борба.Как да се справя с това разочарование?Благодаря Ви предварително!!!
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма нищо ненормално в това да си девствен стига с тия глупави въпроси

Знам,но на всеки му се случва да срещне някого,а аз седя с пръст в ...
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?

Мега фен
    трябва да се стараеш да не ги нараняваш, а дори и във форума има разни момичета, които си търсят гадже, даже вчера попаднах на темата на едно такова момиче

Не съм казал,че си търся.Предполагам,че е нормално да срещнеш някого на някакъв етап в живота си,с когото ще създадете семейство и прочее.Просто забелязвам,че приятелите ми вече,в повечето случаи,ги откриват,а за мен не става.Добре,търся си донякъде,но няма да тръгна като някакъв си монах да ходя из форумите и да казвам,че си търся.
    Просто си изливам дебилщините и тъпотиите и кривотиите и прочее...
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?

Нормално е, докато ти е фикс идея. Според мен отиди на компаньонка поне няколко пъти, да те отпусне и да ти пусне, за да се наежиш, че те бива в леглото. Защото, като нищо проблема може да ти е, че те е страх дали ще се справиш от първия път.
    Веднъж или няколко пъти докажеш ли си, че си лъв в леглото, вече съвсем различно ще гледаш над нещата и най-вече няма да ти е фикс идея самото лягане и пъшкане и тогава то ще си дойде от само себе си
    Успех

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не е нормално да си имал няколко връзки и всичките да са приключили по един и същ начин. След като осъзнаваш проблема си си на една крачка от това да го решиш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от martin97 Виж мнението
    обичам да гледам бокс и борба
    Щом само обичаш да гледаш
    значи е ясно.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от martin97 Виж мнението
    Нормално ли е на 18 да не си имал смислена връзка и да си девствен?
    ... и т.н.
    Над 18-20 години не е нормално да си девствен. Казвал съм го и преди - който е девствен над тая възраст е такъв защото има някакъв проблем - физически, психологически, финансов, козметичен и какво ли още не!
    Щом осъзнаваш, че се държиш гадно и отблъскваш момичетата, които си прилъгал да излизате - защо продължаваш да се държиш гадно?! Както и да е - щом си успял да забиеш нещо, значи че ще успееш пак - опитай отново и опитай да избегнеш грешките довели до края на предишните ти връзки. Сега да не вземеш да омекнеш като путка - това също отблъсква момичетата, имай го предвид!
    Тренирането на "нещо бойно" няма да ти помогне за намаляването на агресията - най-много да станеш още по-агресивен. Трябва ти секс и това е! Дано да успееш да намериш някоя! Успех!
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Няма нищо ненормално в това да си девствен стига с тия глупави въпроси
    Кое не е ненормално?! Ти девствена ли си? Какво лъжеш пича че "не било ненормално"?! Всички (включително и ти) презират застарелите девственици (такива над 18 ), особено ако девствените са момчета, знам го от опит.
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не е нормално да си имал няколко връзки и всичките да са приключили по един и същ начин. След като осъзнаваш проблема си си на една крачка от това да го решиш.
    Подкрепям! +1
    Последно редактирано от Грозния : 09-19-2015 на 23:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си