Елитна армия от наемници... Нещо като Френския легион ли визираш? Сори, не разбирам много от подобни теми и е възможно да съм изтърсила голяма глупост . Момиче съм и очаквано не си падам по насилието изобщо, ама все пак ми допада, че вместо да пуснеш провокираща тема тема от типа "Кажете безболезнен начин да напусна живота" (каквата между другото има на същата страница в тоя раздел) или вместо да станеш вечно мрънкаща жертва, ти си готов да се занимаваш активно с нещо, било то и разрушително. Честно, наистина напоследък се нагледах на момчета, незнаещи къде се намират, докато ти не ми изглеждаш от тях, което... би трябвало да ти звучи надъхващо, хаха. С характер ли си, имаш всичко.
Да се видиш с психолог\психотерапевт вярно е добра идея. Ама ако ще го правиш, непременно проучи достатъчно отзиви на клиенти.
За любовта - не казвай, че вероятно няма да я намериш. Аз често си повтарям клишето, че мислите ти се превръщат в действия, действията в навици, навиците в трайни нагласи\модели, нагласите в съдба... Нещо като самосбъдващо се пророчество би се получило вероятно, ако така продължаваш да се самоубеждаваш, ама в негативен план.
Това, че си се бил, вместо да се сдухаш тотално и да се превърнеш в изтривалка, която всеки употребява както му падне, също е добре. В смисъл боят сам по себе си надали решава нещо, ама пък ти не вярвам да си побойник, просто си се опитвал да спреш нападките така... По-сносно ми звучи пред алтернативата да се свиеш, както казах, и да ти се насади за цял живот усещане за онеправданост.
Какво значи, че не виждаш светлина в тунела? Нямаш ли мечти, цели, нещо голямо или не толкова голямо, дето искаш да постигнеш? Приятели все пак някакви? Ако не приятели, то поне хора, които също са турци или други чужденци, с които да си пиеш бирата\ да слушат от време на време какво те притеснява, какво те радва и т.н.? Семейните проблеми какви са и как точно се проявяват? Щом си пуснал тема, предполага се, че имаш желание да разкажеш...
Пиши ми на лично съобщение, ако искаш .