.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тест за Наркотици и цигари от училище

Здравейте. Ще ни правят след няколко дни тестове в училище за цигари и наркотици. Пушил съм трева преди 2 / 3 месеца дали ще излезе? Мисля , че теста ще е кръвен. А цигарите има ли начин да не излязат? Какъв трябва да е тест за цигарите?

Благодаря предварително за отговорите

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За никотин и наркотични вещества има и уринни тестове.

Трева след такъв период от време не вярвам да излезе, но заради цигарите може хемоглобинът да е висок, както и тромбоцитите да са повече на брой.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

За цигарите мога да кажа , че съм пасивен пушач , защото нашите пушат в нас и по заведенията също пушат и ще се отърва от цигарите ама тревицата ме притеснява... Много съм бил прост.....

Banned
    .
    Последно редактирано от fuckdotnet : 09-20-2015 на 09:12

За тревата четох в един форум за наркотиците , че за 1 месец се чистиш . Ами тези тестове за цигари какви са? С урината ли са мога ли да излъжа там , че съм пасивен пушач ( нашите държат заведения и постоянно се пуши ) Дали ще се отърва с това оправдание ?

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Уринните тестове могат да бъдат доста калпава работа. Понякога не излиза нищо, а ти си се смазал от пушене. Зависи от качеството на теста- надявай се да е от тези, които се продават по-тънко в аптеките и дрогериите.
    За чистенето можеш да прочетеш доста разнородни мнения, но мисля, че за около месец марихуаната се чисти от урината. Чувала съм, че киселото мляко било помагало... нищо не пречи да пробваш.

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Ако е кръвен, ще излезе. Ама пишеше някъде, че слюнкови щели да правят. При такъв случай няма никакъв шанс да излезе.

Повече от фен Аватара на Mozzela
    И при уринен няма да ти излезе, не се притеснявай.

Мега фен
    Нямат право да ви тестват, правите стачка или пребивате директор/учители

Че какво право имат да ви тестват ?

май един месец стига да се изчистиш за теста от урина, но някъде четох че в косата цял живот оставали следи...

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Един приятел се чистеше за тест за марихуана (от тия с урина), като пиеше съпер много течности и ядеше кисело мляко... Нищо не ти пречи да пробваш. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си