Вече 3-та седмица карам без никакви сладки и тестени изделия.В общи линии-здравословно хранене ,вечеря преди 20:00ч и повечко движение ,за тренировки физическа сила нямам,защото режима ми е много ограничен от към калории -говоря за около 500-600 дневно.И така за 2 седмици свалям вече петия килограм,но имам уловка и тя е че след като минат 6 дена на на глад предимно , седмия си го правя "чиийт" ден и приемам около 3000 калории.След този ден психиката ми е укротена ,малко ми е тежко от преяждането ,но на следващия ден съм пила разхлабителни ,целия ден карам на чай и си продължавам пак с калорийния дефицит.Обикновено чиийт ден правя в събота ,за да може в неделя да се прочистя и от понделеник пак да си продължа.И така този чиийт ден ме държи стриктно към режима ми ,и не се поддавам.2 пъти си правих чийт ден ,кг-те първите няколко дни спират да падат ,но после пак почват.Сега след 3тия ми чийт ден,т.е 3та седмица , в края ,на която си го направих ,нещо не ми понесе многото храна,много ми беше лошо ,тежко ,все едно корема щеше да ми се пръсне и ми стнаа едно убито...И тъй като се видях,че бая бях поизпита в лицето,ръцето ,корема ,а и в краката почнах да се смалявам , сега след последния път на преяждане ми е много гузно и имам чувството,че е много грешно и си развалих усилията? какво е вашето мнение като цяло за тоя чийт ден ,щото мен наистина ме държи мотивирана по време на режима , обаче след него съжалявам ...