ЧАСТ 9 >>>

" ДВОЙНА СТРАСТ (2)"

(В оригиналния си вариант частта е илюстрирана и е достъпна за сваляне само от хора ( +18 ) от тук - https://mega.nz/#!8p8Rzawb!OLbUsHG2t...dqARiaaSZtAO_8 )

Така след десетина минути свирки, Елена и аз почти бяхме готови да започваме да го правим и ние. От свирките, които ми правеше тя самата се бе възбудила вече.. А аз, от устните и. В този момент тя се отдръпна от долу и ми се качи по тялото нагоре.. Целуваше ме, милваше ме и ме хапеше.. След което застана над мен.. С разтворени в страни бедра, и започна онези движения в кръста.. А в това време пениса ми се втриваше във мократа и вагина заради движенията и.. След малко тя ми го хвана под себе си, направи ми 4-5 чикии нагоре надолу.. Сякъш да се увери, че е добре надървен.. И тръгна да си го поставя във отвора и отдолу.. И точно в този момент от стаята на малката се чу нещо като крясък.. Който си беше сравнително силен.. А веднага след този крясък скърцането на леглото им си продължи, както и нормалните им стонове.. С Елена се спогледахме учудено.. На пръв поглед продължаваха да правят секс.. Но крясъка наистина бе странен.. И още докато се гледахме опулено с Ели, се чу втори такъв крясък от Теди.
- (Елена) Абе какво правят тия деца..
- Ама не знам.. По много странен начин вика Теди..
- То това не прилича и на викане.. Вече почвам да си мисля разни неща..
- Абе ти.. луда ли си. Какви неща?
- Ами де да го знам тоя.. Да не е някакъв извратеняк..
- Е глупости.. Виж, че продължават да правят секс..
- А тоя де да го знам какво и прави през това време.. Да не е някой да я души, че ще му откъсна главата с двете си ръце.. Оф.. Я чакай.. Стой.. (каза вече притеснена и самонавила се)
Елена стана от мен.. и то тъкмо преди да и го вкарам както се бе възбудила. Отиде до вратата на спалнята ни и се заслуша. Аз я попитах:
- Ама какво правиш??
- Слушам. Искам поне да чуя какво става.
Беше си долепила ухото до нашата врата и слушаше оттатък.. Само че явно това не и стигна и както беше гола, леко отвори вратата и подаде глава отвън. И миг след това излезе тихичко, на пръсти и отиде и се долепи чак до тяхната врата. А това ме наведе на мисълта, че може би е чула и нещо тревожно.. Станах и аз, подадох се на нашата врата гледайки в Ели и чакайки я да ми каже какво е чула.. Тя обаче гледаше странно в мен докато подслушваше без да проговаря.. Заинтригувах се какво се случва и.. излязох и аз тихичко от нашата врата, приближавайки се до Ели да я питам какво става, докато от другата страна на вратата се чуваха пъшкания, стонове и скърцане на легло:
- Какво? (казах тихо шепнейки)
- Не знам.. Не разбирам какво правят.. (каза и тя шепнешком)
- Какво какво? (попитах недочул, мислейки, че ми казва нещо смислено)
- Казвам не знам какво правят..
- Е.. чу ли нещо по-нестандартно та стоиш още??
- Ами не.. Затова слушам.. Да видя какво става..
- Ами така като слушам.. Си правят обикновен секс.. Хайде идвай оттатък..
- Чакай да чуя.. една секунда.
И в това положение, стояхме и двамата пред вратата им.. При това голи, слухтейки какво се случва. Знаех, че всичко е наред и си правят най-обикновен секс, но Ели се притесняваше.. А на мен взе, че ми стана скучно.. И докато бяхме един до друг с нея я хванах отдолу за путката.. И започнах да си играя там с пръсти.. Тя ми бутна ръката веднъж.. Аз обаче понеже съм нахален.. Отново я хванах. Тя пак ме бутна, аз пак я хванах.. И накрая се отказа. Беше долепила ухото си до вратата, а аз я разтърквах отдолу през това време.. Не можех да се сдържа просто да стоя гол до нея и да си мирувам.. След малко даже си вкарах и двата пръста в отвора и.. И започнах да я стимулирам отвътре.. И знах, че я дразня така..
- (Елена) Не така де.. Изчакай малко ебаси.. Спри да чуя...
- Е аз не ти преча да слушаш.. Ти си слушай..
- Ама.. Иляне! (каза сопнато) ..дразниш ме така, спри, че ми става възбудено така, стига... Спри за малко за да чуя..
- Ами аз затова го правя.. За да ти е хубаво.. И за да те дразня де..
- Оф спри.. Виж потече ми до краката заради теб..
И в момента, в който Ели каза това.. От стаята на Теди се чу размърдване върху леглото им.. И веднага след това плясъци от телата им.. Чуваше се вече силно, пляскаха телата си едно в друго.. Бяха сменили позата явно.. А малката в това време смени стоновете.. Започна да скимти.. След това по-силно.. След това нададе няколко по-силни стона, след което започна периодично да вика.. Бяха започнали да правят нещо доста бурно от другата страна на вратата. С Елена се спогледахме изненадано дори.. Видях я, че след чутото се бе уверила, че просто правят секс, и че всичко е наред.. Но понеже си бях вкарал пръстите в нея и я стимулирах отвътре през това време.. Тя не мърдаше от мястото си.. Беше и станало доста хубаво явно.. А на мен ми беше станало толкова възбудено.. Че нямах никакво търпение да изчакам да отидем до спалнята даже... И докато бяхме още там и разтворих краката в страни, клекнах под нея и започнах да и смуча клитора.. Беше ми толкова сладка.. Тогава тя прошепна:
- Охх стига.. Не тук.. Хайде да си ходим на спалнята...
- Хубаво ли ти е?
- Ох да.. И го искам вътре вече.. Стига..
- Знам.. и аз го искам вътре в теб.. Но не мога да спраа.. (казах лижейки я и смучейки я отдолу) ..просто не мога да спра..
И докато и признавах това.. Се чуваше как леглото на Теди дори се удря в стената.. Явно се бяха възбудили доста и те.. Стоновете и даже се засливаха.. Тогава осъзнах, че това, което се чува от стаята и всъщност ме възбужда и още повече.. Бях така разгонен от всичко, което ставаше, че не мислех трезво.. Още повече, че алкохола плуваше още в кръвта ми. В това време, докато лижех и смучех отдолу Елена.. От стаята на малката се подочу известен диалог, а на нас ни стана любопитно.. И понеже така или иначе бяхме все още там, инстинктивно решихме да чуем.. Какво става. Аз се изправих.. И двамата долепихме уши до вратата им. А от там макар и тихо, се чу разговора им докато правеха в това време секс:
- (Росен) .. по друг начин го усещаш, нали?
- (Теди) Да.. За това ти казвам, продължавай само така..
- Така ли..?
- Да.. Давай.. Но давай по-навътре де..
- Чакай.. (намествайки се) .. Сега по-добре ли е? До края ми е..
- Ох така е хубаво.. Давай така.. И по-бързо.. По-бързо давай..
За първи път чувах малката да изразява сексуалното си удоволствие... Това наистина не малко ме възбуждаше и още повече в мометна.. Малката започна да стене и да вика доста.. Явно позата, в която бяха и харесваше много.. Майка и ме погледна.. И дори и стана малко неудобно, че чувам всичко това от дъщеря и.. И ми каза:
- Мале.. Разгонили са се тия деца.. Стига сме ги слушали.. Да си правят каквото искат, хайде да изчезваме ние от тука..
И още не се беше доизказала, оттатък вратата започнаха да се чуват страстни подканвания.. изричани от самата Теди: "..Давай де.. Давай бързо.. Точно така... и по-навътре.. Не спирай.. Ох няма да спираш.. Недей да свършваш.. Давай.. Не спирай.. Недей да свършваш казвам ти!.. Продължавай.. Давай още.. още.. "
A аз.. чувайки тези слова.. Толкова много ми стана разгонено.. Че не можех да издържа вече. Вдигнах Елена с ръцете си а тя ме гушна като ме обви с краката си отпред.. Кура ми застана точно на путката и така.. С едната си ръка набързо го бутнах долу и той си дойде точно на дупката и.. Така и се шмугна вътре директно, тя беше много мокра и мазна вече.. И докато бяхме в това състояние, както я бях гушнал отпред, влязохме в спалнята ни, сложих я по гръб да легне и без дори да си го вадя от нея директно започнах да я чукам.. Започнах още на момента да я чукам грубо и бързо.. Не издържах направо! Тя започна да стене и да вика веднага.. Дори не ме помоли да изчакам.. или да започна по-леко.. На самата нея дори и стана хубаво още от началото.. Блъсках я така около 15 минути.. Докато тя викаше от кеф.. Някак.. Дори не ни минаваше през мисълта, че това, че се чуваме и ние, не е на добре..

Докато я чуках обаче, забелязах, че в страстта си дори не сме си затворили и вратата до край.. Стоеше леко отворена. Тогава и казах:
- И вратата ни е отворена.. (казах смеейки се)
- Оф майната и.. Само ако си спрял сега ще те убия... Едва ли някой от тях ще стане точно сега..
- Хаха.. и ти като Теди ли почна - "Не спирай, не спирай" (казах на майтап)
- Ма много ясно бе.. Как ще спирате.. Ще ни чукате докато ние не кажем да спрете.. (каза смеейки се)
И докато казваше това, се чу ставане от легло, в стаята на Теди.. И двамата се спряхме на момента.. А докато се усетим, че веднага трябва да станем да затворим вратата ни.. Тяхната вече се бе отворила. Някой излезе от там.. В този момент Елена инстинктивно и супер бързо издърпа одеалото, което бяхме направили на топка от края на леглото и го наметна върху нас.. Уж ни позави, но почти си бяхме отвити.. В същия момент, този който бе отворил тяхната врата вече бе пред нашата..

СЛЕДВА ЧАСТ 10 >>>