В същия момент, този който бе отворил тяхната врата вече бе пред нашата.. Беше Теди. Видяхме, че е тя. А тя горката съвсем не очакваше явно нашата врата да стои отворена. Усетихме я, че нещо се стъписа тя, и че се суети отпред.. А майка и предпочете да я изпревари и да оправи някак ситуацията:
- Теди.. Кажи маме?
- Ем.. И вие правите секс.. Сори.. (поглеждайки плахо през леко отворената врата право към нас)
- Ми правиме маме.. Кажи какво има? (каза Елена изпод мен, докато аз все още стоях върху нея непомръдвайки от срам)
- Ами.. Щях... Да ти чукна на вратата да.. Щях да искам.. Ела де, моля те...
- Ясно ясно.. Стой.. (каза Елена, досещайки се какво иска малката)
Ели внимателно ме зави по-добре с одеалото, след което се измъкна изпод мен.. Стана, гола... Бръкна в шкафчето до леглото ни, извади един презерватив от кутийката и отиде при Теди. Нещо си зашушкаха двете.. След което Ели пак дойде до шкафчето, извади още един презерватив, погледна ме смеейки се.. И и го подаде и него. Теди се обърна набързо да се маха.. Но обръщайки се пред вратата ни да си ходи видях, че си бе метнала отгоре само хавлията.. Така набързо, за до другата стая.. Ели затвори този път вратата на спалнята ни и дойде при мен.. Легна и ми каза:
- Нямат презервативи.. Горката много се притесни, че ни видя..
- Малее... Чудно ми е.. Ц-ц-ц-ц.. (зацъках почуден)
- Е какво толко.. Знае, че имам. Защо да не ми иска?! По-добре е да иска.. Това ли ти е чудно?
- Ами.. Не.. Не само.. Абе не всъщност.. Всичко е наред, нищо...
- Вика ми "Дай ми и още един". Решили са оптимално да си използват нощта явно..
- Да видях, че и даде още един..
- Нищо нека се наситят децата.. Сега им е паднало..
Така, вече спокойни, че ни е затворена вратата, с Елена продължихме със секса. И като цяло съвсем не ни беше притеснено от шума, който вдигахме.. Някак, нещата така се изомешаха вече, бяхме си толкова прозрачни и ясни ние на тях и те на нас.. Че сякаш си беше ОК дори и да се чуваме едни други как правим секс. Нямаше проблеми за това.. Елена викаше с цяло гърло по време на двата си оргазма, които получи.. Секса ни беше страхотен, зашеметяващ.. Винаги ни беше такъв, когато бяхме отпуснати, необезпокоявани, когато нямаше с какво да се съобразяваме.. Така след близо час бурен секс свършихме, доволни..
< 04:12 - сутринта >
С Елена спяхме дълбоко. Но не чак толкова, че да сме глухи. Някакви удари по стените ме разбудиха.. Отворих сънено очи и погледнах часовника - 04:12. И като се поразсъних малко усетих, че ударите са от леглото на Теди по стената.. Те пак правеха секс.. Елена също се разбуди. Погледна ме, видя, че и аз от това съм се събудил, засмя се и ми каза: "Хайде.. Остави ги. Заспивай.." За моя радост понеже наистина много ми се спеше, заспах почти веднага отново, докато оттатък се блъскаше в стената..
<09:37>
Събудих се някак рано.. Спеше ми се, но не можех да заспя отново. Ели пък си спеше все още непробудно. Поцъках си в леглото на телефона.. Но ми дотъпя, стана ми скучно и вече трябваше да стана на някаде. Реших да стана и да ходя да правя кафе. Щях да направя и за мен и за Ели, тъкмо за да я събудя с него. Станах леко от леглото, за да не се разбуди тя, все пак исках да я събудя с кафето, да го направя като жест.. Сложих си боксерките, леко и тихо отворих вратата и излязох от спалнята. Минавайки покрай вратата на Теди и Росен обаче видях, че тя е леко отворена.. Стана ми странно. И от любопитство, с риск да ме видят, че надничам, леко погледнах отдалеч през процепа в стаята.. но там нямаше никой. Веднага си помислих, че са станали и са някъде из апартамента. Замислих се дали да не се върна да си сложа панталонките да не съм само по боксерки щом са станали.. Но не исках да вдигам повече шум в стаята за да не събудя Ели.. Затова се насочих към кухнята така. Помислих си "Ние секс правим и се чуваме едни други.. Та сега за това, че съм по боксерки какво толкова.." Подавайки се пред кухнята, вече на два метра от ненапълно отворената и врата.. Видях нещо от което изтръпнах първоначално... В кухнята стояха Теди и Росен. Но ситуацията, в която ги видях беше твърде пикантна.. Без да искам ги заварих да правят нещо.. Видях ги буквално за една секунда и на момента се отдръпнах и се скрих зад стената за да не ме видят.. Но това, което бях зърнал макар и за миг, го бях видял съвсем ясно. Теди беше по нощничка.. Беше клекнала долу, пред Росен, който беше гол до кръста и по панталонки. Беше му извадила оная работа и.. му духаше. Правеха го, защото очакваха да чуят ако някой идва.. Бяха сигурни, че никой от нас още не беше станал. Понеже исках да направя жест на Ели и да я събудя с кафето, бях излязъл съвсем тихо от стаята ни.. И понеже ходех бос към кухнята, дори стъпките ми не се бяха чули.. Те двамата изобщо не бяха чули и звук, че някой идва, че някой става.. Бяха спокойни и го правеха.. Явно им беше дошло желанието там в кухнята докато си правят кафе.. Просто така, на момента.. Знаех ги тези моменити, имал съм ги и аз. Моменти, в които с любимата правите нещо такова, което е неприлично, но го правите скрито, сигурни, че никой не ви гледа.. Правите го на страх, но със страст.. Набързо.. Очаквайки всеки момент да чуете от някъде звук и светкавично да спрете и да се направите, че нищо никога не сте правили.. Те правеха точно това.. Знаех, че в този момент са целите в слух, слухтят да чуят и най-малкия шум за да спрат.. И аз някак.. Подтикнат от любопитството си, исках пак да погледна.. Може би, исках да я видя как го прави... Никой нямаше да разбере. Ели спеше, а те нямаше да ме видят. Бях сам там, нямаше кой да ми е свидетел. Нямаше нещо, което да ми пречи да погледна отново, просто хей така.. Затова отново, супер тихо, стъпвайки бос и на пръсти, леко се приближих.. Бях зад тях, но виждах и леко отстрани. Подадох се леко на 2 метра от вратата на кухнята.. И ги видях отново. Виждах Теди да прави свирки, за първи път.. и то на живо! Без да искам бях станал свидетел.. А тя дори влагаше чувство.. Правеше го точно с онези, страстни и обиграни, ошлайфани движения.. С едната си ръка му биеше чикии, а с устата си му духаше.. Правеше го точно както си трябва.. Никога не бях очаквал тя да го може чак така.. Още на тази възраст. В този момент осъзнах, че дори самата Елена ги прави точно така.. Точно толкова добре. А разликата в годините им и сексуалния им опит бяха съвсем различни.. Но въпреки това, виждах колко добре го прави малката.. Направо не можех да повярвам на очите си.. Виждах момичето, което винаги съм имал за дете, да прави неща, които правят жените. В това време усетих, че оная ми работа набъбва.. Не можех да се удържа.. Гледката си беше потресаваща.. Възбуждаща. Очите ми за първи път виждаха как в устата на малката влиза пенис .. надървен. Как тя го смуче и го прави с чувство и страст.. От тази скандална гледка ми се вдърви и моят в боксерките ми.. Вдърви ми се като камък направо.. Натиснах го с ръка към себе си да не е толкова щръкнал напред.. Стоях и гледах.. Но понеже така или иначе ръката ми беше там долу.. Инстинктивно леко си го размърдвах.. Не можех да се сдържа гледайки Теди какво прави.. Беше ми се вкоравил максимално, а на топките ми им идеше да се взривят.. С ръката си бръкнах под боксерките и го хванах.. Започнах лекичко да си бия на главичката.. И толкова, ама толкова много ме бе възбудило това, което гледах, че можех да се изпразня на място на секундата ако се отпуснех.. Бях като зашеметен там...
И така докато гледах.. в един момент усетих, че Росен ще се изпразни вече.. Исках да стана свидетел и на този момент и да видя как малката ще реагира, какво ще направи тогава Теди.. А Роската изпъшка тихо.. Стегна се.. и видимо започна да се изпразва.. В устата и. Тя не издаваше и звукче.. Продължаваше тихо и беше затворила очите си даже през това време.. В този момент направо не ми се вярваше, че в устата на малката навлиза истинска сперма на мъж.. А след малко, когато Роската се изцеди хубаво.. Тя стана, погледна го в очите и двамата се засмяха тихичко.. Засмивайки се тя хвана устата си.. Спермата беше още там, вътре. Явно малката не беше чак толкова долна, че и да гълта.. В този момент както беше с пълна уста тя, видях, че се готви да излезе от кухнята... На мига се обърнах с надървения си пенис и побягнах тихо.. И докато бягах усещах, че всеки момент ще ме види в гръб идвайки зад мен... В последния момент се почудих какво да правя пред вратите на спалнята и на банята.. Те бяха една до друга и се чудех къде да вляза.. Къде да се дяна, че да не ме види малката.. Осъзнах обаче, че не е добра идея да вляза в спалнята при Ели, защото щях да я разбудя с рязкото си влизане и тя да ме види, че съм надървен на макс.. Нямах си на представа как ще реагира и дали и какво ще ме пита.. Затова ми се стори, че ще е по-безопасно да вляза в банята.. И само миг преди Теди да се подаде зад гърба ми и да ме зърне вече бях в банята, но не исках да затворя вратата с дръжката, защото това щеше да се чуе.. А и бях в паника.. Затова просто я придърпах да е максимално затворена.. Стоейки в банята вече я чувах малката да крачи насам.. Вратата на нейната стая също бе до тази на банята.. Аз знаех, че ще влезе там.. И плана ми беше щом тя си влезе в стаята, аз да изляза от банята и тихо да си вляза в спалнята и на мига да си сложа панталонките за да не види никой, че съм надървен.. Теди бе вече на метър от вратата.. Идваше .. Чувах по стъпките и. И в мига, в който бе приближила толкова, че очаквах да отвори вратата на стаята и и да влезе там.. Видях.. Дръжката на вратата.. На банята.. Да се натиска леко.. И миг след това да се отваря леко.. По леко.. Вратата.. Навън....