Видях.. Дръжката на вратата.. На банята.. Да се натиска леко.. И миг след това да се отваря леко.. По леко.. Вратата.. Навън.... Изтръпнах целия! Пречерня ми пред очите.. В главата ми протичаха всякакви сценарии като на лента.. Какво ще стане.. Какво ще се случи сега.. Какви скандали ще има тепърва сега.. Мислех си най-лошото - мислех, че сега малката като отвори вратата, ще започне да ме разпитва защо съм ги шпионирал, ще каже, че ме е видяла да бягам... Ще съобщи и на майка си, че ще настане скандал, ужас, цирк... Стъписан, побелял като платно.. с надървен на камък пенис.. В този вид ме зърна малката, отваряйки бавно вратата на банята.. В този момент, стояхме и двамата един срещу друг и се гледахме като стреснати врабчета. След секунда само.. Видимо стресирана, подтикната от това, че нещо ще трябва да ми каже.. Тя преглътна гледайки в мен.. Преглътна спермата, която бе в устата и.. За да ми проговори.. А явно се бе запътила да я изплюе в мивката... В този миг усетих, че и стана гадно.. От преглъщането.. Но не го показа, просто за части от секундата самият аз я усетих, по очите и.. Погледна ме отново, и ми каза:
- Какво правиш ти?
- Мм.. В смисъл? (отговаряйки вече с виновен тон, очаквайки да ме направи за две стотинки за дето съм ги гледал)
- Миеш ли се.. Не те чух, че си тук... Не чух, че си станал...
- А-а-а... (отговорих мислейки си, че може би ще ми се размине) Ми.. Да, да.. Сега станах, не си ме чула, хах.. (казах с изкуствена успокояваща усмивка, и тръгнах тепърва уж да пускам чешмата)
- Хах.. Да бе, явно.. Виждам, че сега си станал.. (подхилквайки се леко)
- М.. В смисъл? (отговорих недоразбирайки)
- Еми.. Не бе нищо.. М, в смисъл, че.. Ти е щръкнал.. Сори, че те видях.. Нали на вас момчетата сутрин са ви щръкнали като ставате...
- Ааа... Мале.. Еми, и аз сори, че ме видя.. Не исках.. Не знаех, че ще дойдеш.. В смисъл..
- Е споко ти пък.. голяма работа. (каза тя за да ме успокои някак)
- Искаш.. Искаш да влизаш ли? (я попитах докато се правя, че си мия очите)
- Да само да си измия.. (и тук леко се замисли, но нямаше как и се доизказа) .. зъбите.
- А да.. Махам се.. (досещайки се)
Спрях водата, погледнах се уверено в огледалото, уж си оправих косата с 1-2 движения.. Давах си някакъв вид, че съм с цел в банята.. Избърсах се с кърпата, закачена на вратата.. И тръгнах да излизам.. Тогава погледнах към нея, някак уж за да и се усмихна и да и направя жест да влиза.. И в този момент, в мига в който отправих погледа си в нея.. Видях, че ме гледаше в боксерките.. Долу, в щръкналия ми пенис.. Тя веднага си отмахна от там погледа, на мометна.. Но така или иначе вече бях видял, че ме гледаше там.. Вероятно от любопитство, не заради друго.. Влезе тя в банята, започна да си мие зъбите. Аз излизайки от там затворих вратата и.. И си отдъхнах дълбоко.. дълбоко. Беше ми се разминало, не ме беше видяла.. Беше на косъм.. Буквално... Да пламне целият ни дом. Но ми се размина. Тогава си казах, че повече никога няма да правя вече подобни простотии.. Обещах си, че ще се държа като порастнал. И влязох тихо в спалнята, Ели още спеше. Бързо си грабнах панталонките и си ги обух.. Облякох се, и отидох най-накрая да правя онова прословуто кафе за мен и за Ели.
< Две седмици по-късно >
Бяхме в Практикер. За саксии. Ели искаше да си пресажда едни цветя. Вече ги бяхме купили, но си се шляехме и разглеждахме щяло и нещяло. Бяхме при сектора за спални, одеала, възглавници и такива неща.. Когато видяхме едно огромно, плоско, надуваемо легло.. То си беше като дюшег де, за пода, но го водеха легло. Теди щом го видя се метна на него.. Скарахме и се да не прави така. Тя обаче като на майтап каза: "Хайде да си го купиме.." Аз естествено казах да стане от него за да тръгваме.. Но пък Елена се заседя нещо.. и каза:
- Ми.. То това знаеш ли колко ще ни е удобно наистина.. Като го сложим в хола долу.. Хем ще си лежиме на него хем ще си гледаме телевизия.. Филми..
- Абе.. Луди ли сте.. Вижте колко е голямо т'ва.. (казах с несъгласие) Ще заема цялата среда на хола..
- Е какво от това? (каза Теди) То е надуваемо, като ни писне спадаме го и го прибираме.. Мен ме кефи..
- Хубаво е.. И ма мен ми харесва.. (продължи Елена) .. Така, че сме двама на един. Ти гориш Иляне, купуваме го..
И така, по някакви нелепи стечения на обстоятелствата, си купихме надуваем дюшег за пода в хола, пред телевизора. Донесохме си го вкъщи, надухме го, сложихме го.. Те двете на момента го обурудваха с пухкави възглавници и меки одеала.. На мен ми се виждаше твърде грозно и ненужно.. Баш на средата на хола ни. Но ми беше все тая в крайна сметка.
< вечерта - 21:57 >
Теди беше свалила някакъв лигав филм на лаптопа си и искаха да го пуснат на телевизора в хола, за да го гледат с майка си.. излегнати на новата придобивка. Те двете си пуснаха филма, а аз си цъках на компа ми в спалнята. Играех си на CS разбира се. След близо половин час обаче играта се развали, понеже повечето от приятелите ми, с които играехме бяха вече излезли. Не ми се играеше с някакви нуубове, затова се отказах.. Спрях играта, станах.. Тръгнах към хола да ги видя двете какво правят и колко тъп е филма им.. Те бяха легнали една до друга по корем на надуваемия дюшег и завити с пухкавото им одеало гледаха филма си, вторачени в телевизора срещу тях, ядейки и някакви снаксове. Реших, че ще отида да си взема и аз от снакса.. Но ненадейно погледа ми се спря на крачетата им, които се подаваха под одеалото, накрая на дюшега. И някак си ми дойде на акъла да хвана на Ели крачето и да я цункам и да я охапя по него.. По сладкото и бебешко краче..
И още докато не ме беше усетила.. Приближих, наведох се.. Хванах крачето и, вдигнах го към себе си, целунах го сладко.. облизвайки го за момент с език, а в следващия момент и го ухапах.. И тогава.. На момента.. Изобщо не очаквах да стане това, което стана.. Малката, някак бавно, се надигна. Бавно се обърна към мене назад.. Присвила устни.. С физиономия миг преди да се изхили подигравателно.. Тогава.. И Ели се обърна.. Почудена какво се случва.. И двете погледнаха в мен.. Погледнаха се и една друга.. Аз обаче стоях там като тупанджия, на който са му откраднали тупана.. Гледайки в очакване да ми кажат какво ми се случва. Малката рязко се изсмя като изрод.. с глас, силно.. В този момент и Ели се засмя, и гледайки към Теди и каза:
- Какво.. Целуна те тебе по крака ли???
- Ми да.. Мале горкия.. Колко е неориентиран... (смеейки се с глас)
- (Аз) Абе.. Вие ебавате ли се?? (казах леко нервно)
- (Ели) Леле Илияне.. Много си зле, наистина... (смеейки се и тя)
- (Аз) Абе.. Офффф... Мноооого смешно, мноого... (почервенял от срам и неудобство)
- (Ели) Ама не виждаш ли кой е моя крак и кой неин... (продължавайки да се смее)
- (Теди) Мамо моя беше върху твоя, затова се е объркал.. горкия... Ахахах....
- (Аз) Оф аре... факайте се.. (казах ставайки разсърдено и си влязох в спалнята пак)
А докато се махах те още си се смееха.. Нещо се подиграваха зад гърба ми, шушукаха си.. Е да, ок.. Аз се бях объркал, без да искам.. Много глупава ситуация беше това.. Нямаше как да знам, че крака на Теди е бил върху този на Ели, или каквото там бе станало.. Просто без да искам бях избрал грешното краче.. Твърде нелепо, особено при положение, че краката и на двете са им почти еднакви по принцип.. Откачиха от подигравки и смях.. Стана ми криво най-вече от подигравките им. Ако не бяха подходили със смях и подигравка нямаше да им се разсърдя чак така.. Издразниха ме.. Цялата вечер след това се държах дървено и с двете, нарочно. И във всеки техен поглед пак виждах онова лекично подхилкване, във връзка със.. излагацията ми. Но.. От друга страна, това, което по погрешка се бе случило... Ме замисли. Чак по-късно, когато си легнах, осъзнах, че всъщност бях целунал крачето на.. малката. Бях го вкусил. И то без да искам.. Сигурен в това, че е крачето на Ели, бях го целунал със страст, с любов, с чувство.. Дори с език. Осъзнах дори, че това е първия път в живота ми, когато моят език се докосва до кожата на Теди.. и то инцидентно.
< след един месец >
С Елена бяхме попаднали на банер в интернет, който гласеше "Заминаване и работа в Англия". И след като на шега бяхме цъкнали на него, 3 дни след това се бяхме озовали в агенцията за заминаване, която беше в кв. Дървеница, за да си подадем документите.. Отново на майтап. Взехме и Теди за да си подаде и тя, след като разбрахме, че има и работа за тийнейджъри под 18. Условието беше, че ние избираме дали да заминем или не, след като преминем през интервю и конкретна оферта за работа. Принципно да, имахме желание да заминем и да работим в чужбина, но точно сега го приемахме някак като на майтап това, което правим.. Майтапа обаче започна да се превръща в нещо по-истинско, когато ни се обадиха след 4 дни. Звъннаха ни обаче само на мен и на Теди. Ели се очуди, че на нея не звънят. По телефона ни разказаха горе долу конкретната оферта, какво се работи и за колко и ни приканиха ако сме съгласни, да отидем в агенцията за второ интервю.. На мен и на Теди все още ни беше като на майтап.. Сякъш бяхме убедени, че се занимаваме само с някакви глупости там.. Където нямаше да станат. Още същия ден, Ели започна да ни бъзика, че ще я изоставим.. Че ще я забравим.. Ние също се бъзикахме с нея.. А никой, никой от нас не осъзнаваше, че този "майтап", беше на път да се превърне в нещо грамадно...