ЧАСТ 27 >>>

- СЛЕДВАЩОТО НИВО -
" Подлите номера за банята (2)"

( В оригиналния си вариант частта е илюстрирана и е достъпна за свободно сваляне от тук - https://mega.nz/#!Y1MyVTDB!jwkK7aWRr...MNqPSs5-6VRVOY )

...Не знаех, не я познавах в тази и светлина.. Не знаех какво може да и дойде на акъл когато е в такова състояние. На всичкото отгоре, вече се бе видяло, че не мога да я накарам да стане. Стоеше там долу клекнала и.. се "миеше". Но това вече се знаеше, че не е съвсем миене.. Просто докато се миеше.. не можеше да се спре.. Това, че бе бръкнала да я измие отвътре, явно и бе повлияло достатъчно.. че да се застои още долу.. И така мълчахме, през това време. Аз се доизплаквах, бях вече почти готов да излизам.. А тя продължаваше да клечи долу и.. Да върши нещо между краката си, което вече бях схванал на къде отива.. Това обаче продължи минута, три, пет.. И тя не ставаше. Мълчеше си, клечеше си.. Нищо не казваше и си правеше каквото там си прави.. И така след близо пет минути, аз отдавна изкъпал се.. Я подканих:
- Теди... (тя мълчи) ..Теди. Теди хайде да излизаме вече...
Последва още мълчание от нейна страна. Нищо не каза.. А след малко, тъкмо да и повторя и отговори:
- Една минута моля те... (с леко задъхан тон)
- Ама те минаха пет вече.. Аз съм готов , сега да те чакам ли..? Добре виж... Разбирам те, че ти е нужно т'ва дето го правиш.. хайде продължи си тогава.. Аз излизам, ти ела после. (нямаше как да стоя повече при нея просто, това беше немислимо)
- Не нее..! (отговори на момента и дори обърна глава към мен) ..Стой де моля те няма да излизам сама от банята.. по хавлия..
- Е.. какво толкова като излезеш сама по хавлия??
- Абе стига не искам да ходя през целия коридор сама.. да ме гледат тия.. Не ща сама.. Изчакай ме, е' сега...
- Ма как да стоя тука и да..... ?!? (прекъсвайки я) .. Сега... знам, че е нормално т'ва дето си правиш но т'ва си е нещо лично и интимно дето.. Не мога да стоя тука да те чакам и гледам. Осъзнаваш ли..?
- Даа... Моля те изчакай само... Една минута, чакай... (продължавайки без да разбира какво и говоря)
- Мале ще ме убиеш честно.. Ама верно ли хич.. не ти е неудобно, кажи ми?! (леко нервно вече)
- Ми... Нее човек.. От теб к'во да ми е неудобно... Все пак не го правя точно да ме гледаш.. Изчакай само малко.. (визирайки това, че не виждам директно това дето прави отдолу)
- Е то оставаше.... ?! Оф.. Моля те Теди.. 'айде... Давай, прави там... Хайде една минутка и ставай, че... (примирен с това, че ще я изчакам)
И така тя продължи.. На спокойствие, за "едната минутка". Само че.. едната минутка бързо изтече и тя още клечеше долу с ръка под себе си... А мен вече ме бяха заболели краката да стоя прав да я чакам.. На всичкото отгоре, оная ми работа.. се беше вдървила под слиповете ми.. Колкото и разумен да се чувствах, подсъзнанието ми бълваше разруха срещу морала ми.. от което бе засегнат и пениса ми, в резултат, на което... се беше надървил. Но докато имах гащи отгоре му, не се притеснявах.. вече. И пак реших да я подканя:
- Теди... 'Айде бе човек..
- Спирам.. ето... (но продължаваше докато го казва)
- Ама заболяха ме краката да те чакам... (последва кратко мълчание.. и понеже тя си мълчеше още, запитах по-нервно-) ..Ма сега ти се стараеш да свършиш ли.. какво правиш, какво чакам в случая?!
- Ммм.. Искам да... опитвам се ама.. май няма да мога.. (задъхана)
- Ама ако виждаш, че не можеш.. Хайде стига, друг път пак ще опиташ... Стоиме един час в банята вече..
- Ето.. Ето последно... (видимо засилвайки темпото отдолу с ръка)
И аз понеже се замислих за нещо друго.. я попитах:
- Теди... евентуално ти ако вземеш нещо.. да свършваш.. нали няма да си шумна тука.. Че ще се чуе отвънка и ще си помислят хората.. кой знае 'кво... Нали?? (леко смеейки се, за да прикрия притеснението, с което и задавам подобен интимен въпрос)
- Не бе... ти пък... Аз не си бъркам вътре за да свърша така, спрях.. Само клитора.. Сети ли се.. (смеейки се и тя от срам може би)
- Е аз не мога да видя, а и не искам.. какво правиш там.. така че..
- Е.. Това правя.. (замълча за малко и продължи-) ..Оф много яко ми стана, но.. не става.. Няма как... (каза с примирителен тон, изправяйки се вече)
- Ееее... Спря най-после.. Браво! Хайде да се махаме от тая баня, че хванах корени тука...(казах радостно)
- Ето чакай само прашките... (сваляйки си с гръб към мен прашките за да си ги изпере)
- Олеле... (обръщайки се и аз с гръб към нея вече, понеже ми стана в повече да и гледам голотата) ..Теди тръгвам! (казах, но изчаквайки я)
Изпра си прашките за няколко секунди набързо, метна си хавлията отгоре и най-после излязохме от банята. Най-накрая! Оная ми работа обаче си беше стабилно щръкнала.. Как можех да и кажа да спадне мамка му.. Влизайки в стаята си сложих гащи под хавлията, дори обърнал се с гръб към нея.. много ми личеше просто.. А тя естествено отдавна ме беше забелязала така или иначе. Тя също си сложи гащи под хавлията с гръб към мен, но.. Този път от купа с прашките си хвана точно онези... Странния, оскъден секси модел, който.. не прилича на нищо, или по-скоро прилича на нещо свръх миниатюрно и оскъдно, дето е с три въженца и 3-4 сантиметра платче за отпред.. Сложи си ги, а за отгоре грабна един от клиновете да си обуе. Сложи си и едно прилепнало потниче на голите гърди.. След което продължи да си суши косата.

И така.. беше се минало около 30-на минути след излизането от банята. Вече изсушени, натъкмени.. Имахме още около час и нещо два свободно време до лягане. На другия ден бяхме на работа. В тези близо два часа и двамата си бяхме намерили някакво занимание, да си починем малко.. Аз си играех на телефона на игра, легнал на леглото, а тя беше седнала на масата пред лаптопа и си цъкаше нещо.. Аз обаче, без да го имам за цел.. Постоянно периферното ми зрение я забелязваше.. С това финно прилепнало клинче по тялото и.. и с това леко и прилепнало по гърдите и потниче.. Подсъзнателно сам на себе си признавах колко е секси.. Този ни релакс продължи около половин час някъде... И тогава.. тогава отново със дежурното ми периферно зрение, забелязах нещо.. нетипично - забелязах, че докато седи на стола, от време на време едната и ръка слизаше за малко.. набързо там долу, уж се почесваше така през клина.. или нещо от сорта.. И после пак така. Стана ми странно, помислих си - какво пък постоянно я сърби там?! И си сложих за задача да я проследя какви ги върши. Така докато си лежах... Следях я с края на окото си. И да - наистина от време на време това правеше.. пускаше едната си ръка долу, и има няма.. през минута две сякаш се почесваше или нещо от сорта.. Тогава ми мина през акъла, че.. понеже по-рано не беше успяла да свърши в банята.. вероятно още я държеше. Сметнах обаче, че това е глупава причина, и че.. едва ли.. Абе като цяло изобщо не вярвах да е това! Тя обаче направи същото още няколко пъти.. Забелязах, че с пръсти почесва.. или разтърква точно там - между краката.. За съвсем малко и спираше. Много странно ми стана.. Чудех се какви ги върши пък сега.. Уж се правех, че гледам в телефона си, в играта.. но вече нон стоп я следях. А тя не забелязваше изобщо, че я наблюдавам какво прави. И така още малко... След което изведнъж, така от нищото... Докато беше мирно и тихо в стаята.. Изведнъж ме попита:
- Абе.. Дали да гледам малко секс.. даваш ли? (попита, като че на сериозно)
А аз шокиран от въпроса и... Погледнах ококорен право в нея в този момент и блокирах... Направо като гръм от ясно небе.. Поби ме в земята с един въпрос.. Хей така от нищото, както си мълчахме от половин час... В главата ми се редуваха всякакви отговори, които да и дам.. и нито един не ми се струваше достатъчно адекватен в случая.. Направо не знаех какво да и отвърна... И въпреки всичко, казах:
- Ми.. Гледа ти се секс ли? (не знаейки какво друго да кажа)
- Оф да.. Искам да погледам малко, става ли..?
Хубавото в случая бе, че поне ме питаше.. Радвах се поне за това, че в моето лице виждаше човек, по-голям от нея, който и пази до някъде контрола.. Това поне бе добре. Но в случая не знаех точно как да постъпя.. Бях объркан и... и казах:
- Ми.. Хубаво... 'Айде пусни си.. Погледай малко щом искаш.. (опитвайки се да звуча така, сякаш и давам, но държа контрола)
- Мммм... (измъмка одобрително доволна.. и се приближи към лаптопа цъкайки с мишката)
Аз отново се направих, че спокойно и уверено си продължавам играта на телефона. Само дето отдавна я бях спрял и просто гледах опулено в заключения му екран. Отвън изглеждах сигурен, уверен.. Тя виждаше това. Но отвътре плачех като малко дете, не знаещо как да реагира в ситуациите.. Бях като зарязано на кръстопът куче, което се чуди по кой път, защо, на къде и кога да поеме.. Наистина.. Стараех се външно да реагирам така, както се очаква от мен, като човек на моите години спрямо момиче на нейните.. Но вътрешно усещах, че скоро ще се разпадна.. Колко щях да издържа?? Все още държах силно позицията на разумен.. Но отвътре.. От вътре неща морални в мен и задръжки.. изгаряха... а аз със разум се опитвах да ги гася.. да ги запазя. Мамка му! ..Та с майка и бяхме гаджета.. Сериозна, дългогодишна връзка.. С Елена живеем заедно дори.. Нещата ни с нея са твърде сериозни.. Не можех да допусна да направя някоя глупост спрямо Теди и да се изплюя на всичко постигнато с Ели.. Срамно е! Трябваше да бъда разумен и да пазя границите на разума спрямо малката... Но тя прекаляваше.. Несъзнателно. За нея бях нещо между нейния батко, татко и най-добър приятел.. с който е израстнала от детството си още.. някой с чието присъствие е свикнал живота и. Някой, с който тя е пряма, прозрачна, невинна и няма тайни или притеснения.. Тя приемаше по крайно чист и неопетнен начин нашите взаимоотношения.. като искрени и непринудени. И така, докато седеше пред лаптопа, а аз я следях какво ще върши.. След близо има няма десетина минути... Тя си бе открила какво да гледа.

>>>