Очаквах просто след малко като спре, да стане от мен за да продължа аз да я стимулирам, че вече да свърши. А тя отново се заигра с мен повечко време.. но пък добре ми успокои напрежението с това. Биеше ми чикии около близо 5-6 минути. От движенията и обаче тялото и се бе подместило сякаш леко по-нагоре.. И в един момент забелязах, че почти е седнала върху топките ми.. понеже те се намираха в този момент вече под нея. Единствено ствола на пениса ми стърчеше изпод нея напред.. и ми биеше на него чикии. В този момент точно.. се осъзнах малко, и усетих... че не е добре да продължи да стои така върху мен.. Бях супер възбуден, но се разтревожих... тя бе малка.. и изключително възбудена в този момент.. неразумна.. Не исках да се стигне още по-далеч... Просто в съзнанието ми светна изведнъж една отрезвителна лампичка.. сещайки се за Елена.. и за купищата последствия. В този момент дори съжалих и за положението, чак до което сме стигнали с малката.. А тя пък на всичкото отгоре точно докато си мислех тези неща притеснен и чудейки се как да я накарам да стане от мен.. каза:
- Оле заради теб чак на мен взе да ми става хубаво... Хаха...
- В смисъл? (недоразбирайки какво има в предвид)
- Ми така ти се е втвърдил, че... Като ти бия така, чак ти го усещам отдолу...
- Ама... В смисъл... ?? (поглеждайки надолу към оная ми работа)
- Не усещаш ли бе човек... Хахах...
- Оле Теди... Ама... Ти почти си седнала отгоре върху... Ехх.. Недей де, стига сме прекалявали.. Дръпни се по-надолу поне.. Ти точно там избра да седнеш ли.. ? (виждайки, че половината от оная ми работа се намира под нея почти)
- Еми не.. Не изобщо не беше нарочно човек... Така застанах просто, хич не се усетих.. ти нали искаше да те пипна и... Даже не очаквах, че.. Хахах.. (смеейки се, но продължавайки да ми бие така) ..Обаче честно... супер яко е така май.. Хахахах... Ужас.. Знаеш ли между другото, че за първи път от толкова време пенис на момче ме докосва там.. Оле... (смеейки се)
- Олеле... Ми ти си седнала точно там Теди.. Как няма да те докосне отдолу.. Съобразявай се за някои неща все пак... Хайде да не прекаляваме, и без това...
- Стига бе човек к'во се впрегна.. Какво ти стана изведнъж? Голяма работа, че съм седнала там... какво толко. Не съм искала, не е нарочно... Ти пък к'во се хващаш за някви такива неща дребни баси... дето дори не ги забелязвам.
- Ами.. Виждам ги тези неща защото съм по-голям все пак... На теб още ти убягват.. Виж кога се усети ти, видя ли? Чак когато почувства, че ти... опира там докато ми биеш..
- Да бе човек.. Хахах.. Натисна ме на клитора отдолу някак си за малко и малеее... Като се сетих, че пишка на момче не ме е докосвала от толкова време там...
В този момент след думите и аз също се замислих.. Замислих се, че путката на малката бе първият женски полов орган, в който оная ми работа, опираше плътта си след толкова много време.. Макар и само основата на пениса ми, ниско при топките ми да се докосваше в нея.. Това си беше чист физически контакт, за първи път.. на половите ни органи един с друг. Пениса ми докосна вагината и.. Точно нейната, на Теди, за добро или за лошо.. Но явно по-скоро си беше за лошо. Защото тя продължи:
- Оле ама верно е яко човек.. (вече опирайки и притискайки умишлено пениса ми докато ми биеше към предната част на мокрото си путе)
- Ее ти започна нарочно ли да го правиш вече... Недей си го натиска нарочно де.... (отчаяно, борейки се със съвестта си измърморих)
- Ох чакай бе човек, нищо няма да ти стане за малко... (вече почти търкайки се в него) ..Знаеш' к'во ми е яко на клитора така.. Мале... Хахах...
- Теди търкаш си путката направо в оная ми работа.. Не осъзнаваш ли, че прекаляваме вече...
- Е и?! Какво толкова, не правим секс все пак... На теб не знам какво ти е ама на мен к'во ми е човек.. На идея си нямаш.. Аре пет минути изтърпи де.... пет минутки баси..? (без да спира, поглеждайки тъжно в мен)
- Оф леле.. Хайде давай. Търкай си я, но пет минути само и да спираме.. То на путето ти толкова му се прави секс, че се чуди вече какво да прави.... (казах категорично, но вътрешно полудявах)
- Хаха ей т'ва е.. мерси.. (усмихвайки се супер щастливо, и чак се наведе към мен и ме цунка за секунда)
Малката от лудост чак ме целуна във дивотията си. Като полудяло животинче, прекипяло от енергия и страст. Само, че успокоена, че съм и дал картбланш да се търка за пет минути в пениса ми... Тя си помисли, че за тези пет минути съм и дал да се освободи от душа и сърце, и да си го търка в нея с цялата сила на фантазията си.. И още преди да съм осъзнал, тя се премести още по-напред.. като застана на момента върху целия ми пенис... който олигавената и разтекла се вагина покри изцяло под тялото и както бе седнала върху мен.. И си я притисна към оная ми работа.. Усетих и половия орган плътно върху моя... Плът в плът.. Цялата и влага, топлина и възбуда на путката и бяха обвили буквално втвърдения ми пенис... Тя дори ми го пусна тогава понеже все още ми го държеше с ръката си.. И се отдаде единствено на усещането, което чувстваше отдолу под себе си. Започна и да се мърда... Започна да прави същински сексуални движения седейки върху ми... Аз се опулих в нея, чак не ми се вярваше какво правим... Сърцето ми заби лудо, притеснително... Това беше критично, това беше вече скандално, срамно и прекалено... Това си беше наполовина секс направо... Не ми се вярваше, че го правим дори... Седеше върху оная ми работа и притискайки се в нея търкаше путката си... Която течеше буквално като река върху мен... Движенията и бяха крайно сексуални.. Ако някой ни видеше от страни, щеше да е убеден, че тя прави секс... Толкова истински и страстно се движеше над мен търкайки се.. В този момент, притеснен и разтревожен от това какво може да се случи само след малко.. и казах:
- Теди.. Теди моля те, внимавай поне да не... Толкова ти е мокра и олигавена и така ти се е разширила дупчицата... Че както си ме притиснала така ако ти се мушне навътре... Не знам..! Внимавай моля те.. че аз няма и да усетя сигурно както в момента си ми го притиснала и както се мърдаш като дивачка... Ти ще усетиш обаче, така, че внимавай там... какво става...
- Да бе човек споко.. Няма... (и усилвайки постепенно темпото, ме помоли) ..Стисни ми и циците моля те.. (затворила очи от възбуда)
Хванах я и за гърдите с двете си ръце.. Стисках и ги.. масажирах и ги страстно. А тя откачаше върху мен, търкаше си долу путката като обезумяла в пениса ми... От това и аз откачих... Стана ми ужасно възбудено... Така и я усещах долу, че откачах... Всяко нейно движение, всеки натиск върху кожата на пениса ми.. ме правеше да притварям и аз очи.. Но понеже по едно време тя силно се натискаше в мен и същевременно доста бързо и диво се движеше, аз отново я помолих отчаяно:
- Теди... Леко... Успокой се малко поне... Че няма и да усетя бе човек.. Така си ме натиснала и си толкова мокра там, че не разбирам вътре ли съм ти вънка ли съм ти, честно... По-внимателно, че ще прекалиме, моля те...
- Споко бе човек.. Няма, аз нали усещам... Стига си се паникьосвал, ейии ти пък... (леко нервно) ..Бъди спокоен, не ми пречи и да ми влезе веднъж ебаси.. ще излезе, все тая. Изчакай малко, стига с тая параноя... Стига, че какво ми е.. като се прибера в София... няма да спра да се еба два дни... Хахахах... (смеейки се)
- Хахах.. (разсмя ме и мен) ..Пак се изразяваш мръсно ей...
- Прави ми се мръсен секс за това.... Хахаах...
А петте минути бяха вече изтекли.. И въпреки, че откачах и аз от удоволствие, намерих сили да и кажа:
- Теди.. Пет минути минаха....
- Е сега бе човек... Ебаси! Изчакай още малко поне....
- Е колко малко?!
- Още пет.. Хахаах.. 'Айде де, какво ти пречи.... Моля те..
- Мале момиче... Оф хайде още малко и.. спирай защото.... (строго)
- Оле супер сии... (възкликна и отново се наведе към мен и ме целуна от лудост... но този път не само ме целуна, ами с езиче за секунда облиза устната ми и оттегляйки се ми я захапа)
- Ох ама защо така хапеш... ?! (запитах докато ме болеше)
- Защото... Не знам... полудяла съм вече явно.. Ахахах... (смеейки се)
- Ама аз виждам, че си полудяла... То.. Ти откачи върху мене просто... Като те гледам.. ако така правиш и секс както в момента се движиш и извиваш.. много диво и страстно го правиш... с такова чувство... как се извиваш.. Блазе му на тоя дето ще правиш секс с него като се прибереш в София...
- Хаха... Оле.. Ама като правя секс още по-откачам човек.. Това е нищо сега дето ме гледаш...
- Е да де ама и така ти личи, пак същите движения правиш все пак...
- Да, но ти казвам, че като правя секс съм още по-луда... Хахах.. Да ти демонстрирам ли горе долу каква съм... Искаш ли да видиш ? (смеейки се)
- Да ти кажа любопитен съм, честно, ама... Ти си такова диво животинче, че... Хайде покажи щом имаш мерак и.. и да спираме Теди... Само внимавай пак ти казвам... Усещай отдолу какво става, че... много бързо се мърдаш и си много мокра и широка в момента, знаеш това. Аз изобщо не усещам къде съм ти.. Така, че внимавай да не стане белята..
- Бе споко бе човек казах ти, стига... И да ти влезе веднъж 'баси не ми пречи, ще излезе... За една секунда голяма работа.. Няма да е нарочно, то е ясно....