- ....Още сутринта като седеше на стола на балкона.. като ти гледах разтворената дупчица.. Ми идеше да скоча да ти я изчукам набързо...
- Малее.. дивак.. (смеейки се) ..Ми да си ми я изчукал де, какво толко... Защо не го направи като ти се е искало.. Така си се стискал.. горкичкия. Като ти се доправи.. казвай ми.. И без т'ва като съм гола.. нищо не ти пречи. Като ти се доправи секс мушкаш си го набързо и.. си готов.. Няма от к'во да се притесняваш.. Хахах...
- Теди по тая логика.. За тоя един месец дето ни остава тука.. знаеш ли колко много пъти ще ми се доправи секс...
- Ми хубаво де, нали съм постоянно около теб.. Нощно време спинкам гола даже... На мен не ми пречи, като ти се чука мушкаш си пишлето и готово... Няма да се стискаш..
- ..То аз ако реша да не се стискам.. Ако реша да правя секс така.. когато ми се доиска... Трябва да ти го мушкам на ден по 3-4 пъти.. Както не съм го правил няколко месеца...
- Ми през деня едва ли ще можеш.. като сме по цял ден на работа.. (смеейки се)
- Еми и да не е през деня.. Ама нощем.. като ми се доправи... А то всяка нощ ми се прави като си легнем.... (признателно)
- Ми ще го правиш всяка нощ ако ти трябва... Казах ти, и без т'ва гола спя... колко му е.
- Хаха... Мале ще ме направиш да припадна... Да де ама.. нали се сещаш, че като почна да те чукам, за да свърша.. То това няма да стане за 5 минути.. Поне половин час ще е.. двайсе минути...
- Ихаа... Само да знаеш, че.. чукаш ли ме повече от десет минути.. и на мен ще ми стане хубаво... Така, че да си знаеш.. (смеейки се)
- Ами... Аз за по-малко от десет минути много рядко мога да свърша...
- Ми в такъв случай... Ще трябва и на мен да ми става хубаво всеки път... Хахаха....
- Ахахаха... (разсмях се и аз) ..Честно... доправи ми се секс и то много докато ги говорим тия простотии...
- Ми казах ти... Като ти се доправи прави... хич не се притеснявай бе човек.. Хайде ела, виждам те, че ти се е надървил и не издържаш... (приканвайки ме да дойда към нея)
И аз.. Нямаше как да издържа на желанието. Свалих кърпата от тялото си и надървен.. Тръгнах към нея.. Легнах до нея, започнах да я галя... Тя се засмя.. Засмях се и аз. Разтвори крачетата си веднага в страни.. започнах да я пипам между тях, да разтърквам... След което веднага се спуснах между тях и започнах да я смуча по путето.. При което тя каза:
- Охоо... Е така вече.. и на мен ми правиш да ми е хубаво и... Да знаеш, че сега няма да те пусна тоя път.. докато не ме изчукаш хубаво...
- Ах ти... Колко секс ти трябва на тебе бе бебе...
- Хахаха... Не знам.. много май...
И като започнахме... полудяхме. Това беше един от най-дългите сексове, които бях правил аз самият изобщо! И съвсем не бях очаквал, че този рекорд ще го поставя със 15 годишно момиче.. Но тя не даваше да спирам, тя самата! Близо три часа и половина се чукахме.. а тя през цялото време не ми даваше да спирам.. не ми даваше да и го вадя.. не ми даваше да намалявам темпото.. изобщо не ми даваше да и го изкарвам от путката... Теди беше чиста нимфоманка.. За мен колкото и да не бе правила секс, колкото и да бе млада... Това беше прекалено! Тя искаше още и още и още... Три часа и половина викаше за още! Свърши десетки пъти... Опръска всичко наоколо отново.. И двамата бяхме станали вир вода. Смехихме може би двайсет пози.. какво ли не направихме..... А накрая... понеже тя не ми даваше да се махам, не ми даваше да спирам и да и го вадя... Беше ме приклещила под себе си.. беше върху мен и ме яздеше като обезумяло животно на кокаин... Стенеше, викаше.... свършваше отгоре ми и ме мокреше пръскайки.. Но не спираше заради нищо... А аз не можех да издържа вече... Оная ми работа щеше вече да експлоадира, а тя не искаше да спре.. И вече когато усещах, че не мога... И казах:
- Теди.. Теди стига моля те! Спри за малко защото.. Край... Свършвам, Теодора спри се...! Чуваш ли ме!
А тя просто прошепна тихо: "..Не мога..." И продължаваше... Тогава не успях вече да издържа... Тя не искаше да спре... И аз.. Аз не успях да си въздържа спермата вече... И тя бликна... Бликна така както Теди ме яздеше дивашки... Тя разбра, че се изпразвам в нея в този момент... И само се засмя страстно, но изобщо не се спря.. Всичко и отиде навътре в путката... И дори след като се изпразних, тя не спря още десет минути....
В тази вечер, след секса, дори се наложи да викнем такси от града, което да ни закара до някоя аптека, за да купим противозачатъчни. И всичко това заради подивелия тийнейджърски акъл на малката. Но това не бе края на лудостта. Имахме още един месец престой там, през който месец с нея... не спирахме! Не спирахме да правим секс.. Всяка нощ. На всяка почивка по два-три пъти през деня поне... Откачихме с нея от секс.. Цял месец, без да спираме... Беше се наложило да се запасим с още противозачатъчни, понеже тя не можеше да прави секс като хората.. Тя започваше да прави и не можеше да се спира, без значение какво ставаше.. В един момент путката и бе свикнала постоянно да има моя сперма вътре в нея.. Тийнейджърското и путе.. едвам издържаше на това постоянно чукане.. Отвора и нямаше време да и се притвори.. Когато и да си разтвореше краката.. там стоеше едно постоянно разкритие.. Защото ние просто се смазвахме от секс.. Правехме секс навсякъде, правехме го в банята, правехме го в стаята, правехме го дори в тоалетната.. Правехме го навсякъде, по всяко време и по всякакви начини, за които можехме да се сетим...
Не спирахме да го правим... Чак до деня, който бе последния от престоя ни на Острова. Деня, в който най-накрая, започнахме да събираме багажите по куфарите.. И да опразваме с носталгия.. стаичката си, в която живяхме толкова време там.. Също както опразних и съвестта си към Елена, с която щяхме да се видим само след няколко часа.
"Чао Англия..." -казах качвайки се на самолета, рано сутринта в последния си ден от присъствието ми на Британска земя.