>>>

( Частта е илюстрирана и е достъпна за сваляне само от хора +18 от тук: https://mega.nz/#!989CTARZ!dDsDBNttt...-6c2jdtzJcDOuo )

- Нищо нищо.. Тъкмо да се възбуди още повече милия ми... Да има сили да ме чука като звяр бебето ми.. (отвърна без капка задръжки пред дъщеря си)
- Бе то като ви гледам.. Май по-скоро ти го чукаш като звяр в момента.. Хахах... (не сдържа езика зад зъбите си Теди)
- Ооо ама аз сега ще го накарам да се задейства той... Само още малко.. (като си мислех, че преди това ще изгони обаче малката от стаята)
- Ми хайде де... Хайде, че и без това много скучен ми стана филма... Хахаха....
- Илияне.. Хайде мойто момче, идвай върху мен и се активизирай.. (подкани ме сякаш строго Елена)
- Ама хайде и Теди да си ходи в стаята вече.. преди да се "активизирам" ! (казах вече строго, понеже ми писна от безочието и на двете)
- Ми да си ходи... (каза едва едва Ели с майтапчийски тон, без да влага нищо сериозно)
- Еми... ??!? (казах поглеждайки към малката)
- Бе аре бе хора... до сега и без т'ва стоях и ви гледах.. Аре да се забавлявам и аз с нещо.... (искаше, като някое детенце, на което му се отказва да му се купи близалка)
- Ехо... (провикна се Ели) ..Ще спрете ли?! Три месеца не съм правила секс моля ви.. Който иска да се маха да се маха... ако не.. . Аз искам секс да правя, не да ви слушам..
- Ама Ели........ ?!
- Еми зарежи я бе човек..! Какво да я правя, да стана сега да се занимавам с нея, да я набия.. да и се карам.. какво искаш да направя точно сега в момента?! Виж, че не е добре с главата и тя... Принципно на мен лично не ми пречи... ама....
- Аре бе хора давайте, ще ми свърши паметта на картата... Хахахах.... (снимайки ни отстрани, хич без да и пука)
- Хайде чукай ме.. остави я, ще я накараме после да го изтрие и готово....

Нито Елена, нито малката осъзнаваха явно какво точно се случваше... Хич не им пукаше. Ели дори се замисли дали не ме притеснява това, че ще сме заснети на клип... Мамка му, не! Това което единствено не разбирах, бе защо Теди стои при нас, докато се чукаме ?! Но понеже ми писна да споря и да се тормозя само аз... Застанах над Елена между краката и както бе легнала по гръб и ме чакаше, метнах одеалото над нас.. и започнах да я чукам. При което .. на нея естествено и хареса. Започна да стене на момента.. хич без да се притеснява от малката. А след малко дори започна да ме приканва гласно:
- Хайде де.. По-силно.. Давай по-бързо...
Теди чуваше всичко това.. Чуваше как майка и приканва някой, да я чука по-бързо и по-силно.. При което, от бързото и силно чукане.. Одеалото ни малко по малко започна да се отмества на страни... Аз на няколко пъти го придърпвах върху нас, но то все се отместваше.. Докато в един момент Елена ми сложи ръцете върху гърдите и, искайки да и ги мачкам, докато я чукам.. И когато започнах да правя и това.. След няколко минути одеалото се беше отмахнало хептен от телата ни.. Но вече... вече бях толкова възбуден, че не можеше да ми пука... Дори не забелязвах къде и какво снима Теди... Единствено се наслаждавах на секса с Елена.. Но по едно време забелязах, че малката е застанала точно някъде зад нас.. и.. вероятно ни снима точно... как го правим секса... При което казах на Елена:
- Оф погледни го т'ва малкото какво прави... (знаейки, че в момента малката ни снима точно там долу застанала зад нас)
- Хаха... Виждам да... Снима ти пишката.. и ти я гледа даже... (смеейки се)
- Да... и гледа как си я вкарвам навътре в отвора на путката ти....
- Ужас ужас... (засрамвайки се леко) ..Теди наслаждаваш ли се маме... ?! (задавайки и иронично въпроса)
- Оле и питаш... много готино се чукате... Хора просто... ако знаете как изглежда от тука....
- Ма хайде стига гледала там ти.. Стига ти толкоз.. Че да не вземеш и ти да се възбудиш, че....
- Хахах.. то вие ме възбудихте вече... (ставайки от там и минавайки да ни снима от страни)

А ставайки малката, както беше клекнала преди това за да ни снима... Халатчето и отново се разтвори отпред.. откривайки почти и двете и гърди. Но на Теди толкова не и пукаше какво и се вижда и какво не... че единствено пристегна коланчето на халата си долу за да предотврати да не и се разтвори и там.. Но оставяйки горната част... разтворена в страни така.. че почти и се виждаха и двете гърди... И продължи да ни снима така. Елена видя това. И точно когато го видя, очаквах веднага да каже на Теди да си оправи халата... Но не. Сякаш изобщо не и направи впечатление, че дъщеря и си стои до нас със.. полу показани цици. И чак след някъде 5-6 минути.. Ели реши, че това ще и направи някакво впечатление и ми каза на мен:
- Ти да не вземеш верно да се възбудиш и от Тедката сега.. тя с т'ва халатче... Хахах... А ?!
- Еми ако продължи да си вее голите цици така до нас тука.. Ми не мога да ти кажа, че няма! (отговорих троснато и искрено просто)
- Ахахаха... Наистина ли?! (попита с интерес, сякаш е чула нещо много странно)
- Еми не, на лъжа..! Ми как мислиш... Погледни я, че както си е станала от леглото така дойде да ни.. снима ебаси...
- Еми тя така спинка милата... Ама... Кажи честно наистина, би ли се възбудил от циците и... честно ?! (попита ме ухилено с интерес, сякаш изобщо не разбираше, сякаш от друга планета идваше)
- Еми... Ти как мислиш ебаси ?! Близко е до акъла.. Офф... Вие двете сте като малоумни честно... (казах искрено)
- Ауу какъв си... Теди я си дръпни халатчето горе.. Я дръпни само да го видя какво ще му стане.. Ахахах... (засмя се като откачена, докато я чуках)
- Бе вие луди ли сте бе хора.. Хахах леле... (разтваряйки си го при гърдите и откривайки ги)

При което майка и с интерес гледаше в лицето ми, следейки това какво ще направя.. и как ще се почувствам. Явно и беше толкова интересно дали ще се възбудя.. че дори прикани малката да си открие гърдите... ?! А аз нямаше как.. В смисъл.. наистина, погледнах 2-3 пъти в гърдите на малката както ги бе открила до мен, до леглото.. А Ели видя, че наистина се загледах, и каза:
- Охооооо... Ясен си мой човек... То ти личи... Ах ти... (смеейки се)
- И какво... ?! Какво... личи ? (попитах нервно)
- Е как какво... Ето, че и Теди те възбужда... Хахахах... Мале чак сега разбирам.... Ах какъв си... Тапак... (но смеейки се)
- Ама ти какво искаш ?! Караш я да си покаже циците и после ме изкарваш виновен, че ме възбужда, така ли?!
- Не се оправдавай.. Разбрах разбрах.. Ясно е, че те възбужда.. Ах ти, идиот такъв... Хахахах.... Поне като си се възбудил повече.. Поне вземи ме чукай по-страстно сега.. Ахахаха.. (сякаш и беше като на майтап)
При което наистина.. започнах да я чукам.. да я блъскам с такава страст.. Че ми идеше да превъртя! А на нея толкова и хареса.. Че след малко каза:
- Теди само ако си си закрила гърдите ще те набия.. Хахахах...
А пък на малката изобщо, ама изобщо не и пречеше, че са и открити цицките.. Снимаше си милата, без нещо друго да и прави впечатление... Малко след това, Елена така се беше възбудила.. Че стана, бутна ме да легна на леглото и.. Започна като подивяло животно да ми го гълта.. директно пред погледа и камерата на Теди. Искаше да го усети и в устата си... и започна като дива да ми прави свирки. При което, малката разбира се не пропусна да снима всичко в близък план..

А снимайки.. застана и тя на леглото до нас, надвесила се на колене.. При което откритите и гърди буквално се оказаха над мен от дясната ми страна... И след като Елена ме видя, че погледнах с влажен поглед в тях няколко пъти.. Рязко откри халата на малката.. Откривайки голо тялото и чак до кръста и.. и каза на момента:
- Хайде гледай сега.. Хайде да те видя колко ще се възбудиш...
Осъзнавах, че беше обезумяла от самата и възбуда.. И разбирах, че нещата, които вече вършеше бяха съвсем откачени.. Тя изобщо не мислеше трезво! Толкова бе опианена от възбуда, че не знаеше какво прави вече... А малката пък единствено се засмя.. На нея пък хич не и дремеше... Ели продължи да ми прави свирки така.. диво, лудо... Гълташе го навътре, на дълбоко в устата си.. Пред погледа на дъщеря си.. без никаква задръжка. В един момент обаче... прекали. Понеже се стремях да не гледам все пак постоянно в гърдите на малката.. все пак от някакво неудобство от време на време оттеглях погледа си.. Елена нервно ми хвана главата и ми я натисна да гледам само в Теди... Което вече ми показа, че тотално е прещракала. На нея винаги възбудата и влияеше като наркотик, винаги откачаше по един или друг начин.. Но този път наистина прекаляваше.. Защото все пак това не беше кой да е, ами собствената и дъщеря. Завъртя ми главата с ръце и ми я натисна така, че да гледам само в циците на Теди.. Ели просто виждаше, че това ме възбужда и... едва ли не искаше да ме направи да полудея от възбуда вече... Знаех, че това и е целта в крайна сметка.. Но просто в случая бе избрала това да стане по грешния начин... След малко спря да ми духа.. И рязко застана на колене на леглото, за задна.. Издърпа ме директно зад себе си... за да я чукам.. Казвайки:
- ..Давай.. Искам да видя сега колко си възбуден... Покажи ми..! (с предразнял тон от възбуда)
Аз и застанах отзад.. И я почнах. Почнах да я блъскам като животно. Хванах и дори веднага косата с ръка и и дръпнах главата рязко назад.. Тя изви гръбнака си... и изстена силно "Аааууххх.....!" Нищо не криехме от малката в този момент. Виждаше се абсолютно всичко.. директно пред очите и. А тя не пропускаше да заснеме дори и най-малките подробности... Въртеше се около нас, отсам и от там.. И снимаше, гола до кръста... В един момент застана пред нас... Точно срещу лицата ни и ни снимаше... Аз гледайки в голите и гърди.. така се възбуждах, че... Започнах да засилвам още повече темпото чукайки Елена... А тя, Ели.. Явно усети това.. И лекичко се обърна към мен с влажна усмивка..

>>>