И започна да следи всяко мое движение.. докато чуках дъщеря и. E, вече всичко се знаеше.. И нямаше какво да се крие. Чуках Елена, чуках Теди, след това чуках и Теди пред Елена... Каквито и последствия да имаше след всичко това.. то те бяха сигурни. И като цяло, оставаше единствено да се насладим на мига... и да вземем и тримата, всеки каквото може. И не се мина много, когато Ели ни подкани:
- Сменете тая поза.. скучни сте ми вече.... Теди сядай му отгоре..
И я послушахме.. Легнах под малката, тя ме възседна отгоре ми.. и започна да ме язди.. Там, пред очите на майка си. При това го правеше доста добре.. Започна да стене и тя, да вика.. Стенеше на глас, също както майка си... А и Елена беше така разгонена.. Че отново дойде до нас и.. дори пусна ръката си на клитора на малката... И я разтърка така няколко пъти, казвайки и:
- Хубаво ли ти е курвичке.. А, харесва ли ти??
- .... (малката не можеше да говори от удоволствие, само скимтехе и охкаше)
Елена обаче не успя да издържи след десетина минути.. И каза:
- Знам, че сте тъпаци... Но поне не бъдете егоисти, защото.. и аз искам секс....
Ели не можеше да се стърпи.. Искаше и се още и на нея.. Изобщо не и бе стигнало... При което легна по гръб и ме придърпа върху себе си.. Аз застанах над нея и започнах нея да чукам... Но само след малко, Теди също не се стърпя.. И не знам защо.. но реши, че ще застане между двама ни... Също с путе срещу оная ми работа... с надеждата да си го вкарвам и в нея от време на време, чукайки майка и... А щом се намести там, двете с майка и се разсмяха изведнъж.. А Елена и каза:
- Ей ненаситнице малка! Не си ли сложиш и твойта путка да я чукат, няма да си ти....
А на мен при това положение не ми остана друго освен.. Да ги чукам и двете! Те просто и двете плачеха за чукане.. На коя трябваше да откажа за да угодя на другата?! Вкарвах го в Елена, чуках я.. След това го изкарвах и го вкарвах в Теди.. чуках нея.. Едната, другата, едната, другата.... Соковете на путките им тотално се смесиха... В един момент оная ми работа не знаеше в на коя от двете путката е.. То просто беше еднакво... Блъсках ги и двете силно... Блъсках ги еднакво силно.. Чуках едната както чуках и другата... Блъсках Теди както блъсках и Елена... Силно, страстно, бързо.... Откачах докато ги слушам как стенат... и двете.. Опианените им от секс охкания ме възбуждаха още повече... Докато... Докато в един момент не можех повече да издържа на тази неземна перверзия.. Не можех и... Усетих, че отново ще се изпразня.. за втори път. Но този път толкова бях възбуден.. толкова.... че изобщо не предупредих... Единственото, което исках, е да се изпразня докато ги чукам... Дори изобщо и не мислех в коя от двете ще е... Просто накрая ги чуках и двете като луд, бързо.. една след друга... до момента в който ще си изхвърля спермата.. без значение кога, къде и в коя... И когато този момент ми дойде... Без нищо да казвам... откачил от възбуда.... както чуках путката на Ели в това време.... Изригнах изведнъж! Още докато и бях вътре тръгнах да се празня.. директно в путката на Елена... Но след малко... това не ми стигаше и.. си го изкарах от нейната... и го вкарах в путката на малката... Изхвърлих се и там... след което отново го върнах в тази на Ели... Доизпразних се в нея... а последните капки... изстрелях отново в путката на Теди......
Напълних и на двете дупките... Напълних ги и то стабилно, с моята сперма.... Една сперма, в две путки - на майка и дъщеря... Откачено. Странно. Диво. Дори забранено.... Всякакви епитети важаха в случая. А виновните за станалото.. бяхме само... Тримата!
.........
< четири дни след това>
Home sweet home... -както се казва. Хах, мамка му... бях в къщи, при родителите си. Но не на гости.. Бях там, защото вече не бях при Елена. Логично, нали? Знам, всеки би казал "ами то е нормално, очакваше се..".. И е така, да. Нормално беше да се разделим с нея. Все пак бях чукал дъщеря и. Разделихме се като зрели хора, поговорихме, обсъдихме всичко... Бяхме осъзнали, че бяхме направили всичко това от дивотия, без разум.. Бяхме осъзнали, че това дето направихме бе всъщност една голяма фатална беля... и то заради хормоните ни. Но и бяхме осъзнали, че след като вече е направена... то няма как да продължим напред.. и тримата. И да, раздялата не беше лесна. Ели се разплака естествено.. а също и Теди. Но се налагаше.. Аз самият знаех, че не мога да остана там вече. С Ели просто бяхме заменили любовта си за.. една мимолетна дивашка страст... Просто
дъщеря и порасна неочаквано,
и то в грешния момент.. И като цяло това беше цената - раздялата ни. Е, все пак живота не свършва с това. Ели бе млада, супер красива, винаги щеше да намери някой, който да я заслужава. Аз също не бях за изхвърляне, винаги можех да закова някоя сериозна мацка.. Ами Теди ли? Теди продължи да ми звъни дълго след като се разделихме с Елена. И дали се виждахме ли? Ами да.. и не само. С Теди поддържахме връзка близо две години след раздялата ми с Елена, тайно. И продължихме още година, след като се бе хвахала с някакъв тип на сериозно... С който дори се ожениха, когато теди навърши 19. Да, тя се омъжи твърде рано, също както майка и бе направила навремето.