.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question Странен фетиш

Здравейте. Искам да споделя един мой много странен фетиш. Незнам до колко е странен или поне за мен малко е но пък ми харесва и ме възбужда. Имам мания към дамско бельо (прашки и бикини). Адски ме възбужда когато съм си сам в нас да се разхождам само по дамско бельо. Вие как го приемате това?
    Последно редактирано от VenzixD : 09-22-2015 на 12:56

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Като педалска работа го приемам аз..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Ама от какъв пол си????

Голям фен Аватара на ОР
    Направи си Тъмблр акаунт и пускай там снимки в женско бельо с бутон "Donate"
    За отрицателно време ще станеш известен.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Скочи от някое високо място с тея прашки и ни отърви от тъпото си присъствие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си