.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Boot Flash....

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от jorjanoNaK0pon Виж мнението
    + Защо след това се влиза и в биос и правиш първо боотвашто да ти е USB flash ?
    мн спрял ми се виждаш, и аз цял живот отлагах преинсталовете и миналия месец за пръв път си преинсталнах и компа и лаптопа ама първо си изчетох всичко по въпроса, не мисля че си прочел и една десета от минималната информация която ти трябва, така че чети пак.

jorjanoNaK0pon
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    мн спрял ми се виждаш, и аз цял живот отлагах преинсталовете и миналия месец за пръв път си преинсталнах и компа и лаптопа ама първо си изчетох всичко по въпроса, не мисля че си прочел и една десета от минималната информация която ти трябва, така че чети пак.
    Братле днес съм се занимавал поне 8 часа само с гледане на видеа и всичко свързано с това . Какво толкова има за чете за един преинстал ? Явно има още доста да чета щом ти казваш ...

Мега фен
    Явно има още доста да чета щом ти казваш ...
    ти дори най-лесното и простото не си научил, не знам тия 8 часа как си гледал и не си разбрал, че бутващото трябва да е USB, иначе няма как да стане с флашка, то няма и да тръгне, пък ти си учил след тръгването, какво се прави

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Братле днес съм се занимавал поне 8 часа само с гледане на видеа и всичко свързано с това . Какво толкова има за чете за един преинстал ? Явно има още доста да чета щом ти казваш ...
    добре ще ти го кажа направо, или си тъп или не си чел
    щом си чел значи си тъп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си