.
Затворена тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Мега фен Аватара на Niakoitam

ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 31

Хайде народеее споделяй. Сега Калпазанка спи.
    Иначе Калпазанке вие модераторите изпуснахте питомното някога, когато дори и аз се оплаквах пък ти обясняваше как другите хора от екипа се били разбягали нанякъде си, а пък ти не е като да си нямаш и други работи пък сега ще гониш дивото. Трудно е вече пък и сякаш започваме да си свикваме с кочинката. Поради какво се завърна този интерес за модериране при теб напоследък и каква е тази видимо толкова чакана дата от теб, а именно Вторник?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Виж на коя дата съм затворила дневника и добави дни. Трудно е, но ще се справиш.

Не се тревожи, заплащането ми във форума не е станало по-добро Просто ми пълните кутията ЛС с всевъзможни казуси.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си