- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Съчинявате ли си?
Здравейтее! Искам да ви попитам вие самите обичате ли да четете книги, а те вдъхновяват ли ви до толкова, че да пропишете? Пробвали ли сте се? Каквото и да било. Роман, разказ... Завършихте ли го? Колко страници написахте, какъв жанр? Ще ми бъде много интересно .
Те почти всички тук си съчиняват. То тоя форум си прилича на комедиен филм и почти всички играят роля на олигофрени.
Много пъти ми се е случвало книга да ми даде идея за нещо, което аз да напиша. В повечето случаи се отказвам на втората страница. Имаше една книга, която започнах да пиша и рекорд - отказах се чак на 6 глава. Предполагам след някоя друга година ще завърша нещо, идеите ми не са никак лоши все пак. И даже и да завърша нещо, няма да го публикувам или давам на издател, поне на този етап.
Последно редактирано от Ouroboros : 10-04-2015 на 09:03
До преди една година четях ужасно много книги, обожавах и трудно се насищах. Обаче миналата година, Юни, преживях нещо в категорията на травмиращото, и през цялата идна година едва прочетох задължителнити кнаги за училище, и когато се опитвх да прочета някое хубаво романче, не успявах да си задържа вниманието и интереса, нито да се задържа достатъчно на едно място физически. Цялата година си подтисках емоциити, бях като буркан с шампанско. Резултат: всичко изби на писане, създадох стотици хвъркащи бележки, в които нямаше нищо смислено, в повечето от тях бях създала аналогични ситуации на това как се чувствам, другата част от бележките бях обсипала с въпроси. Всичките тези бележки, сега имат потенциал да са в разказ или книга. Но имам ужасно много още да уча ако искам да напиша книга която да харесам.
Страста ми към книгите, няма да я възвърна съвсем, но може би си има причина за това...
.
Казах ти вече какво да направиш, не ме послуша, яж си лайната сам/а.
До loveinfect:
Какво си преживяла, че да ти отнеме страстта от книгите? Интересно ми е, пък и бих могъл да ти помогна. Иначе съвета ми към теб е да изчакаш, време да мине и да се пооправиш психически и след това започни нещо.
Хм.. Много мразя когато една нормална тема (впредвид много от останалите, като тези в кофата например) бива опропастена и насрана от някакъв си нездравомислещ паляк, който се забавлява по интернет и пише глупости вместо нещо смислено. Ами евала брат! Показваш колко си умен! Аплодисменти!
Човек, имащ поне малко интелект няма да тръгне да прави теми за слабоумници, а да се забавлява с такива.Това е причината ти да правиш такива теми, а аз да се забавлявам с тях. Във всеки един мой пост има в пъти повече замисъл, отколкото във всички твои 200+ взети заедно.
Последно редактирано от czarny_delfin : 10-09-2015 на 04:23
ААХХАХАХАХАХААХХАХХАХХАХА ХАХАХХАХАХААХХАХА ЧЕ СИ И ВЯРВА ЛАЙНОТО МУ НЕДОНОСЕНО АХАХАХАХАХАХАХАХ.. Имало замисъл.. и какъв е тоя замисъл бе, делфинче, нещо прекалено сложно за нашите закърнели мозъци ли?
Дай ми адреса си, да ти пратя сода каустик, да не стават повече такива като теб.
Кое ни е слабоумното, момичето ни пита дали си съчиняваме истории и всичко върви смислено и нормално и изведнъж се пръкваш ти, като цирей гноясал и съсипваш темата.
Не разбирам, всеки ден по цял свят загиват невинни, умни хора, с принос към света. ТИ СИ ОЩЕ ЖИВО. ЗАЩО??
Ще правиш свирки, за да събереш пари и после ще ги дадеш за сода каустик, само заради мен? Винаги съм знаел, че вие травеститите сте злобни същества, но това минава всякви граници.
Темата не съм я развалил аз, просто се забавлявах с твоето слабоумие и след това други слабоумници решиха да се включат.
Сега дори съм готов да се извиня на всички слабоумници, че ги сравних с недоразумения като вас.
Последно редактирано от czarny_delfin : 10-10-2015 на 12:38
Откога да си съчиняваш истории и да пишеш книги е слабоумие? Ние просто си говорехме кой какво си е съчинявал и в темата нямаше нищо слабоумно. Свирки ще правиш ти, да си платиш интернета за да можеш да продължиш да спамиш из интернет. Добри свирки правиш, майка ти сигурно те е научила, нали това ви е семейния бизнес.
Що така дразниш непознати, педалче девствено, прекалено ти е малка пишката и си на 25 и още не си докосвал момиче ли? Или баща ти те изнасилва всяка седмица? Марш от темата.