.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Повече от фен Аватара на Klaudia11

Съчинявате ли си?

Здравейтее! Искам да ви попитам вие самите обичате ли да четете книги, а те вдъхновяват ли ви до толкова, че да пропишете? Пробвали ли сте се? Каквото и да било. Роман, разказ... Завършихте ли го? Колко страници написахте, какъв жанр? Ще ми бъде много интересно .

Те почти всички тук си съчиняват. То тоя форум си прилича на комедиен филм и почти всички играят роля на олигофрени.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Много пъти ми се е случвало книга да ми даде идея за нещо, което аз да напиша. В повечето случаи се отказвам на втората страница. Имаше една книга, която започнах да пиша и рекорд - отказах се чак на 6 глава. Предполагам след някоя друга година ще завърша нещо, идеите ми не са никак лоши все пак. И даже и да завърша нещо, няма да го публикувам или давам на издател, поне на този етап.

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Предполагам след някоя друга година ще завърша нещо, идеите ми не са никак лоши все пак. И даже и да завърша нещо, няма да го публикувам или давам на издател, поне на този етап.
    А какво ще правиш? Ще си го четеш сам и ще лъскаш, докато го четеш ли?

Цитирай Първоначално написано от czarny_delfin Виж мнението
    Точно така, после ще се изпразня в косата ти

Аман от хора, които се заяждат само, за да се направят на оригинални...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Klaudia11 Виж мнението
    Аз написах стихотворение за теб, но ще ти го прочета като станеш на 18

Е, добре. Ще чакам с нетърпение.

Точно така, после ще се изпразня в косата ти
    Аз коса нямам, но твоята е до петите, чудно защо си си я пуснал толкова дълга.

Защо не идеш да му избършеш сълзити? Като гледам сте на една възраст и на един акъл. Можете и да станете добри приятелки.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Пробвали ли сте се?
    Роман, разказ...
    Завършихте ли го?
    Колко страници написахте, какъв жанр?
    Ще ми бъде много интересно .
    1) Да, два пъти
    2) Разкази, или нещо като книга с първа глава, втора глава, трета .. етц.
    3) Не... разделих се с човека и музата ми изчезна напълно.
    4) Беше в сайт и не знам със точност колко са били.
    5) Жанр : Розови четива -->novela rosa ; romanzo rosa ; Романс

Защо не идеш да му избършеш сълзити? Като гледам сте на една възраст и на един акъл. Можете и да станете добри приятелки.
    Що не си извадиш ръката от гащите, измий я (добре), излез от къщата, която мислиш за вселена, намери си приятели и най-вече живот и не се прави на много як по форумите щото си недоносена утайка, продукт на бутилка евтино вино от кутия и скъсан презерватив.
    Последно редактирано от Ouroboros : 10-04-2015 на 09:03

Що не си извадиш ръката от гащите, измий я (добре), излез от къщата, която мислиш за вселена, намери си приятели и най-вече живот и не се прави на много як по форумите щото си недоносена утайка, продукт на бутилка евтино вино от кутия и скъсан презерватив.
    Тъкмо мисля да сера, отвори си устата, за да те нахраня.

Banned Супер фен
    Вярно е, голямо си лайно, делфинче... Накъдето и да решиш да отидеш, там замирисва и само зацапваш гледката...

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Вярно е, голямо си лайно, делфинче... Накъдето и да решиш да отидеш, там замирисва и само зацапваш гледката...
    Вие да не сте гаджета, че и двамата сте някви сдухани педали? Радвайте се, че сера, щото ако спра, вие ще умрете от глад.
    Последно редактирано от czarny_delfin : 10-06-2015 на 03:55

Мега фен Аватара на LoveInfect
    До преди една година четях ужасно много книги, обожавах и трудно се насищах. Обаче миналата година, Юни, преживях нещо в категорията на травмиращото, и през цялата идна година едва прочетох задължителнити кнаги за училище, и когато се опитвх да прочета някое хубаво романче, не успявах да си задържа вниманието и интереса, нито да се задържа достатъчно на едно място физически. Цялата година си подтисках емоциити, бях като буркан с шампанско. Резултат: всичко изби на писане, създадох стотици хвъркащи бележки, в които нямаше нищо смислено, в повечето от тях бях създала аналогични ситуации на това как се чувствам, другата част от бележките бях обсипала с въпроси. Всичките тези бележки, сега имат потенциал да са в разказ или книга. Но имам ужасно много още да уча ако искам да напиша книга която да харесам.

Страста ми към книгите, няма да я възвърна съвсем, но може би си има причина за това...
    .

Тъкмо мисля да сера, отвори си устата, за да те нахраня.
    Казах ти вече какво да направиш, не ме послуша, яж си лайната сам/а.

До loveinfect:
    Какво си преживяла, че да ти отнеме страстта от книгите? Интересно ми е, пък и бих могъл да ти помогна. Иначе съвета ми към теб е да изчакаш, време да мине и да се пооправиш психически и след това започни нещо.

Хм.. Много мразя когато една нормална тема (впредвид много от останалите, като тези в кофата например) бива опропастена и насрана от някакъв си нездравомислещ паляк, който се забавлява по интернет и пише глупости вместо нещо смислено. Ами евала брат! Показваш колко си умен! Аплодисменти!

Хм.. Много мразя когато една нормална тема (впредвид много от останалите, като тези в кофата например) бива опропастена и насрана от някакъв си нездравомислещ паляк, който се забавлява по интернет и пише глупости вместо нещо смислено. Ами евала брат! Показваш колко си умен! Аплодисменти!
    Човек, имащ поне малко интелект няма да тръгне да прави теми за слабоумници, а да се забавлява с такива.Това е причината ти да правиш такива теми, а аз да се забавлявам с тях. Във всеки един мой пост има в пъти повече замисъл, отколкото във всички твои 200+ взети заедно.
    Последно редактирано от czarny_delfin : 10-09-2015 на 04:23

Човек, имащ поне малко интелект няма да тръгне да прави теми за слабоумници, а да се забавлява с такива.Това е причината ти да правиш такива теми, а аз да се забавлявам с тях. Във всеки един мой пост има в пъти повече замисъл, отколкото във всички твои 200+ взети заедно.
    ААХХАХАХАХАХААХХАХХАХХАХА ХАХАХХАХАХААХХАХА ЧЕ СИ И ВЯРВА ЛАЙНОТО МУ НЕДОНОСЕНО АХАХАХАХАХАХАХАХ.. Имало замисъл.. и какъв е тоя замисъл бе, делфинче, нещо прекалено сложно за нашите закърнели мозъци ли?
    Дай ми адреса си, да ти пратя сода каустик, да не стават повече такива като теб.
    Кое ни е слабоумното, момичето ни пита дали си съчиняваме истории и всичко върви смислено и нормално и изведнъж се пръкваш ти, като цирей гноясал и съсипваш темата.

Не разбирам, всеки ден по цял свят загиват невинни, умни хора, с принос към света. ТИ СИ ОЩЕ ЖИВО. ЗАЩО??

ААХХАХАХАХАХААХХАХХАХХАХА ХАХАХХАХАХААХХАХА ЧЕ СИ И ВЯРВА ЛАЙНОТО МУ НЕДОНОСЕНО АХАХАХАХАХАХАХАХ.. Имало замисъл.. и какъв е тоя замисъл бе, делфинче, нещо прекалено сложно за нашите закърнели мозъци ли?
    Дай ми адреса си, да ти пратя сода каустик, да не стават повече такива като теб.
    Кое ни е слабоумното, момичето ни пита дали си съчиняваме истории и всичко върви смислено и нормално и изведнъж се пръкваш ти, като цирей гноясал и съсипваш темата.

Не разбирам, всеки ден по цял свят загиват невинни, умни хора, с принос към света. ТИ СИ ОЩЕ ЖИВО. ЗАЩО??
    Ще правиш свирки, за да събереш пари и после ще ги дадеш за сода каустик, само заради мен? Винаги съм знаел, че вие травеститите сте злобни същества, но това минава всякви граници.
    Темата не съм я развалил аз, просто се забавлявах с твоето слабоумие и след това други слабоумници решиха да се включат.
    Сега дори съм готов да се извиня на всички слабоумници, че ги сравних с недоразумения като вас.
    Последно редактирано от czarny_delfin : 10-10-2015 на 12:38

Ще правиш свирки, за да събереш пари и после ще ги дадеш за сода каустик, само заради мен? Винаги съм знаел, че вие травеститите сте злобни същества, но това минава всякви граници.
    Темата не съм я развалил аз, просто се забавлявах с твоето слабоумие и след това други слабоумници решиха да се включат.
    Сега дори съм готов да се извиня на всички слабоумници, че ги сравних с недоразумения като вас.
    Откога да си съчиняваш истории и да пишеш книги е слабоумие? Ние просто си говорехме кой какво си е съчинявал и в темата нямаше нищо слабоумно. Свирки ще правиш ти, да си платиш интернета за да можеш да продължиш да спамиш из интернет. Добри свирки правиш, майка ти сигурно те е научила, нали това ви е семейния бизнес.
    Що така дразниш непознати, педалче девствено, прекалено ти е малка пишката и си на 25 и още не си докосвал момиче ли? Или баща ти те изнасилва всяка седмица? Марш от темата.

Откога да си съчиняваш истории и да пишеш книги е слабоумие? Ние просто си говорехме кой какво си е съчинявал и в темата нямаше нищо слабоумно. Свирки ще правиш ти, да си платиш интернета за да можеш да продължиш да спамиш из интернет. Добри свирки правиш, майка ти сигурно те е научила, нали това ви е семейния бизнес.
    Що така дразниш непознати, педалче девствено, прекалено ти е малка пишката и си на 25 и още не си докосвал момиче ли? Или баща ти те изнасилва всяка седмица? Марш от темата.
    Във всеки пост говориш за педали, това е, защото имаш травма още от когато си признал на вашите, че си такъв. Ходи на психиатър, може и да те излекуват.

Във всеки пост говориш за педали, това е, защото имаш травма още от когато си признал на вашите, че си такъв.
    1. Ни пузна.
    2. Не във всеки пост.
    3. Марш обратно да врътнеш 3 свирки да си купиш хляб

По темата - Днес започнах една история, дано се развие в нещо

По темата - Днес започнах една история, дано се развие в нещо
    Пишеш любовна история с педали, познах ли? Нали само те са ти в мислите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си