- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Такаааа... Директно по въпроса какво се иска от едно момче в днешно време защото колкото и да съм мил с едно момиче това не е достатъчно,а не съм и грозен или неподдържан. Просто момичетата в днешно време харесват момчета с гладко избръснати крачета,слушащи чалга,мислещи сковано които са груби с тях.Сега си харесах едно момиче и направих всичко възможно да е на "седмото небе"..Заливах я с комплименти и на нея и харесваше и винаги бях мил, а накрая се появява избръснат-чалгар който се държи с нея като с лайно и тя веднага хлътна по него..Добре защо харесвате някой който е груб с вас и се държи безразлично, но не се интересувате когато мило момче ви прави комплименти и ви каже че сте всичко за него??? Сега искам момичетата които са прочели статията да ми разяснят зададените въпроси и един върпсо със свободен отговор : Вие какво искате от едно момче?? Но не ми използвайте тези клишета да е сладък,да е мил,да има чувство за хумор, а помислете какви са били наистина последните момчета по които сте си падали!за момчетата имам друг въпрос : съгласни ли сте с мен? Ако искате добавете друго абсурдно нещо което се харесва на днешните момичетаКато изключим парите.. Те са били слабост на всяко поколение..
![]()
Извинете за правописните грешки ама има някаква реклама на средата на екрана и не виждам какво пиша..
![]()
Щото жената не е като човека, а едва ли има дресьор на каквото и да е животно, който го е дресирал само с блага дума. Което не значи да почнеш да я обиждаш, камоли да й посягаш.
Тва едното... Другото, че искат човек, с когото да се чувстват сигурни.
Повечето момиченценца няма да ти го кажат това, щото дори не го осъзнават. От тук май само леличките ще си го кажат.
Съгласен съм с теб- момичетата искат някой мил -> падат си по първия срещнат батка, който я е хванал за гъза ->карат се, късат ->накрая всички сме били еднакви.....кавалерите вече са защитен вид, но са като къртиците- никой не ги иска...
Ха, мен изтънените мъжки вежди ме хвърлят в джаза... меко казано. Силно казано - спрете Земята, искам да сляза![]()
.
Много клишета, пренаситих се.
Иска се каквото винаги се е искало - инициатива, когато трябва даже малко безразсъдност, да могат да те накарат да се чувстваш special и т.н. Има много 'трикчета' в нета и навсякъде, създадени уж с цел да те направят по-успешен сред женската част. Истината е, че момчетата с потенциал в голямата си част си знаят материала, а тия дето не са в час - ами... ако попаднат на готина мадама, тя бързо ще усети, че зад завидните умения да я закачаш стои всъщност един кофти непознат. Така че, момчета, гледайте да градите и в двете посоки - хем да ставате по-адекватни с момичетата, хем тва, което сте, да си заслужава харесването.
Последно редактирано от paradosou : 09-26-2015 на 13:11
Явно си си отговорил на въпроса, така че защо пускаш тема?
Момиче съм и потвърждавам, в много случаи е така, както си наблюдавал.
Може би момичетата просто имат комплекс за малоценност и умират да се доказват.
Нямам друго обяснение за този феномен, от който, честно казано, и аз страдам.
Умирам си за лоши момчета, за драма, за някой дето ще ме "похити" //ето, казвам си честно....,
Ама си давам сметка че добър човек би се отнесъл по определен начин с мен, и се опитвам да се вслушвам в разума повече.
Както и аз да обичам себе си и да намалявам комплексите си.
В крайна сметка, който се обича, той не търпи идиотско поведение. Има момичета които ценят кавалерите. Има момичета, които предпочитат повече милото отношение пред садизма (бил той откровен, или пък тънък и психологически).
Не трябва да се обобщава.
Общувай с осъзнати хора.
И имай самочувствие и си дръж на думата, това е най-мъжкото нещо.
Пълно е със "смотаняци", които просто се подмазват и толкова си личи колко са отчаяни, че няма накъде. Това не ги прави непременно добри момчета.
Просто човек трябва да се развива, да се харесва и да си вярва, това зависи от него.
Останалото е надежда и късмет.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Жените търсят преди всичко едри и силни мъже... и богати, което е почти същото! Това за за "милия", "кавалера", джентълмена" и т.н., който се държи добре с жената са глупости - никоя жена не харесва такива, но малко жени си го признават, защото повечето от тях дори не го осъзнават! Ако си твърде мил и учтив, ще те сметнат за "путьо" и всички ще те презират - включително жените и никога няма да ебеш! Колкото по-брутален простак си - толкова по-добре! Само не прибягвай до физическо насилие! Трябва и да не те е срам от абсолютно нищо! Ако имаш и кинти - ще ти се лепят като мухи на мед, няма да можеш да се отървеш и даже на моменти ще ти идва в повече!
Накратко: Какво се иска от едно момче - да е едър, силен, да има кинти и да не го е срам от нищо!
както виждаш и от отговорите дотук в темата, обобщението момичета/момчета е твърде широко, но все пак сигурно има някаква типология, която зависи И(зцяло?) от теб и твоя вкус. какви хора харесваш и търсиш самият ти? в смисъл - не можеш да си купуваш вода и да очакваш да има вкус на мляко...
//аз лично търся близост, на която малко хора са способни и изобщо имат желание да дадат/имат, особено днес, когато хората предпочитат да общуват леко и удобно, на повърхността. още по-трудно е с мъжете, които, каквото и да си говорим, не (могат да) общуват като жените*.
*като някои жени, пояснявам.
Първо - има момичета и момичета. Обаче преобладават (да не кажа, че са сигурно 80% ) тези, които си падат по парите, скъпите вещи, чалгарите ... тоест тези, за които става въпрос в темата. Защо е така ли ?!? Може би защото в днешно време това е модерно. Кой знае какъв срам за една кифла е да каже, че гаджето и се държи супер мило с нея и е много добър , но кара скейтборд, вместо да каже, че гаджето и кара някаква супер скъпа кола и и купува всякакви неща ...![]()
![]()
![]()
Иначе точно днес и аз се бях замечтала за това как си представям перфектният за мен мъж ... и се ядосвах малко на приятеля ми. За мен най-важното е това да ме кара да се чувствам специална, да ми отделя време, да си говорим на всякакви теми. Не слушам чалга и са ми противни тези така разпространени в днешно време момчета, които само се фукат по колко дискотеки са ходили, колко момичета са имали, какви коли са карали и бла-бла (не ми харесва фактът да знам, че гаджето ми преди мен е спало с 20 момичета) ... Искам момчето до мен да се държи естествено, не да се държи мило само за да ми привлече вниманието. Личи си, когато се държи естествено с теб, и когато се превзема. Не харесвам и твърде лигавите момчета. Ако е с мен, искам да се държи нормално, като с най-добрата си приятелка, но и да ми показва, че съм важна за него, че му пука, понякога да ми казва и нещо мръсно, какво иска да правим, да ме кара да се чувствам секси. Мразя, когато не ми обръща внимание, и се държи с мен все едно му е безразлично дали сме заедно или не. Ако иска само секс обвързване, държа да ми го каже, за да съм наясно. Общо взето май се изказах горе-долу за това какво ми харесва![]()
Е, не мога да кажа, че не държа и на външния вид. В такъв смисъл, че все пак трябва да се поддържа, да спазва добра хигиена, да не се облича като педерас и да има добро излъчване, да не е арогантен, но и да не е някой страхопъзльо![]()
За да преценя твоите.
Хмм... Добре подхванахте темата.. Харесват ми отговорите и има хора с отворени очи. Имам чувството,че всичките хора са със затворени очи и сляпо следват "стадото" рядко срещам мислещи хора и честно казано от всичките си приятели имам горе долу 3-4 "с отворени очи"..
Също така гледам, че част от хората си ме представиха след прочетеното като някой хилав,раздрипан,тих,в дъното на хранителната верига,неизвестен и самотен... Всъщност е напълно обратното.И аз съм от уж "лошите" момчета защото съм отраснал с други такива.. Просто в разговора става въпрос,че единственото момиче което съм харесвал ме харесваше докато се държах така с нея.. Но после се осъзнах че я харесвам и от както станах мил се промени държанието й..И като един от хората с "отворени очи" е редно да размисля по въпроса..Хахаха сега като се замисля не знам дори защо мисля още за нея при положение че има и другии винаги след като си го кажа това и я видя с най-добрия ми приятел пак изтръпвам.. -.-
![]()
Продължавайте да развивате темата.. искам още мнения
![]()
Определеено момичетата обичат да получават комплименти и да им се обръща внимание, понякога даже е супер приятно момчето да се закача, даже и да е гаден, но в хубавия смисъл на думата. Абе да дразни понякога.Но да не прекалява
![]()
На скоро видях този цитат на Одри Хепбърн - “Истинска жена, не е онази след която подсвиркват, когато минава,
а тази, след чието преминаване настъпва пълна тишина!”. Спокойно вече могат да се направят заключения за момичетата, които тичкат към спортисчетата с бръснати крачета (и ръчици понякога даже о.О ) и като ги питаш "слушаш ли чалга" казват: "Ти луд ли си бе, много ясно че не!"-ама са първи на масата да играят кючек и тайничко в часовете си припяват Гергана, Петкана и подобни ... *+*
теоритично:
искам да ме привлича и да го привличам по най-необяснимия начин, което не е под ничий контрол.
искам да бъде моята опора. да бъде твърдото нещо в света ми :Д
да е умен.
да е добър - с мен, с другите, с животните. да насърчава доброто у мен, а не обратното.
да бъде смел, да е готов да живее на едро.
бтв, като заговорихте за лоши момчета:
Добрите хора лесно се обичат.
Магията е да обичаш лошите.
С един от тях — най-лошият от всички,
да споделиш пробитите си грошове.
Да ти почерни погледа и празника.
Да ти преседнат глътката и залъкът.
А в нощите, в които му е празно,
да те вини, че си му дала ябълка.
Да те обича, ала само тялото.
Да го откъсва хищно от душата ти.
И да те иска — прокълнато ялова —
да не родиш на някой друг децата му.
А ти сама да се затвориш в клетката.
Да му подхвърлиш ключа на победата.
И нежно да го милваш през решетките,
когато е дошъл да те погледа.
И да мълчиш. Дори да се запали,
дори да се взриви над тебе здрачът.
Додето не реши да те погали
най-лошият човек... и не заплаче.
Веднъж сълза проронил, е обречен
добър и свят, пред теб да коленичи.
Тогава можеш да си тръгваш вече.
Добрите хора лесно се обичат.
(Камелия Кондова)
Доста ми хареса поста ти, Дедлок, с изключение на мазохистичното стихотворение.
Всъщност точно по-трудно е да обичаш добрия човек.
Не знам защо женския мазохизъм се романтизира така, и едва ли не се прави на подвиг.
Като си пусна нет на ПЦ (отново), ще се разпиша в темата, имам доста какво да кажа, а и ме радва, но от телефон е твърде неудобно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Охоо.. завързахме разговоране си говоря сам.. Така да започваме с дебатите.На детлок цитата ми харесва..Добре звучи,но защо трябва да променяш лошия да стане добър при положение,че директно може да намериш добър?Само на 16 съм и нещо не мога да схвана женската логика.. Не намирам логика.В моя случай как може от "лош" да прогресирам към "мил и добър" в държанието си с даденото момиче и в крайна сметка колкото по мил бях аз толкова по студена да е тя? Защо когато човек ви подаде пръст вие му отхапвате цялата ръка? Също така се чудя ако едно момиче наистина разбере колко много струва за теб дали има шанс да промени отношението си при положение,че изкарахме най-хубавото лято заедно и точно когато всичко беше на ръба да стане тя хлътна по-най добрия ми приятел? Имали смисъл да разигравам изобщо драми и може ли да се промени нещо при положение,че знам че тя го харесва ?
![]()
Харесват ми отговорите ти jghgh чакам специално от теб отговор също
![]()
Само аз ли не съм видял момиче да обича момче, което се държи с нея като с боклук? Да, момичетата харесват такива, които се държат арогантно и нахаконо ДОРИ с тях в НАЧАЛОТО, ама едва ли има някоя, на която й е кеф да я обижда момчето до нея. Идеята е, че ако се държиш прекалено мило и мазно, започваш да караш момичето да си повярва, че е "по-по-най" и то за твоя сметка. Ще си мисли, че каквото ида направи, тя е най-желаната, а ти си най-слабия, дето се е вкопчил в нея, щото друга не може да намери. Пък, ако се държиш нормално и й казваш, каквото мислиш, хем ще я държиш на земята/не да я закопаваш с обиди, а да знае къде се намира/, хем комплиментите и милото ти държание ще си запазят стойността и ще значат нещо, когато го заслужи.
просто се присетих за стихотворението.
надяваш се да си специалният човек, който ще превърне лошия в добър. виждаш светлината у него и все залагаш, че с още малко повече грижа, любов и смирение той ще осъзнае и ще те обикне. някакви такива; вярвам, че ти е познато.. класическата история да бъде лош, да те доминира първично, и после погледът му да омекне пред твоя. lust. несигурното е секси, страшното е секси, а сигурността и топлината не са.
//нямам пойнт, споделям мисли и заспивам : )
Емии Сабатон.. Прав си..И НЕ САМО,че ИЗГЛЕЖДА като чели съм най-слабия и съм се вкопчил в нея защото нямам друг избор,а наистина съм се вкопчил в нея и то само защото друго момиче не ми е харесвало до сега..Колкото и да е красива просто не мога да си представя как ще я търпя.. Само нея си съм си харесвал и съм се вкопчил наистина и това за 16 години..Не мога и да си представя как изобщо ще си харесам някоя друга при положение,че съм в малък град и се познавам със всички момичета около моя набор..То и тя е от друг град.![]()
Сигурен съм,че приятелка в близките 2 години няма да си намеря..А вече е късно да оправям нещата с това момиче защото харесва друг.. И ше си ходя явно по вили,хижи,дискотеки и морета сам.. Честно казано и в пълна стая с хора се чувствам самотен...