Такаааа... Директно по въпроса какво се иска от едно момче в днешно време защото колкото и да съм мил с едно момиче това не е достатъчно,а не съм и грозен или неподдържан. Просто момичетата в днешно време харесват момчета с гладко избръснати крачета,слушащи чалга,мислещи сковано които са груби с тях.Сега си харесах едно момиче и направих всичко възможно да е на "седмото небе"..Заливах я с комплименти и на нея и харесваше и винаги бях мил, а накрая се появява избръснат-чалгар който се държи с нея като с лайно и тя веднага хлътна по него..Добре защо харесвате някой който е груб с вас и се държи безразлично, но не се интересувате когато мило момче ви прави комплименти и ви каже че сте всичко за него??? Сега искам момичетата които са прочели статията да ми разяснят зададените въпроси и един върпсо със свободен отговор : Вие какво искате от едно момче?? Но не ми използвайте тези клишета да е сладък,да е мил,да има чувство за хумор, а помислете какви са били наистина последните момчета по които сте си падали!за момчетата имам друг въпрос : съгласни ли сте с мен? Ако искате добавете друго абсурдно нещо което се харесва на днешните момичета Като изключим парите.. Те са били слабост на всяко поколение.. Извинете за правописните грешки ама има някаква реклама на средата на екрана и не виждам какво пиша..