- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Такаааа... Директно по въпроса какво се иска от едно момче в днешно време защото колкото и да съм мил с едно момиче това не е достатъчно,а не съм и грозен или неподдържан. Просто момичетата в днешно време харесват момчета с гладко избръснати крачета,слушащи чалга,мислещи сковано които са груби с тях.Сега си харесах едно момиче и направих всичко възможно да е на "седмото небе"..Заливах я с комплименти и на нея и харесваше и винаги бях мил, а накрая се появява избръснат-чалгар който се държи с нея като с лайно и тя веднага хлътна по него..Добре защо харесвате някой който е груб с вас и се държи безразлично, но не се интересувате когато мило момче ви прави комплименти и ви каже че сте всичко за него??? Сега искам момичетата които са прочели статията да ми разяснят зададените въпроси и един върпсо със свободен отговор : Вие какво искате от едно момче?? Но не ми използвайте тези клишета да е сладък,да е мил,да има чувство за хумор, а помислете какви са били наистина последните момчета по които сте си падали!за момчетата имам друг въпрос : съгласни ли сте с мен? Ако искате добавете друго абсурдно нещо което се харесва на днешните момичетаКато изключим парите.. Те са били слабост на всяко поколение..
![]()
Извинете за правописните грешки ама има някаква реклама на средата на екрана и не виждам какво пиша..
![]()