.
Отговор в тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 392
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ами... Просто трябва да махнеш образа на жените от преден план на живота ти.
    ами те от както пораснах не са ми били на преден план, на преден план ми е да съм малко по-щастлив а това осъзнавх че включва и другия пол за жалост

Не знаех, че неоженените са нещастни.

А аз не знам къде съм писал че за да си щастлив тр да си женен

Мега фен
    Един виц относно всички изписани глупости по темата

Веднъж попитали Хенри Кисинджър, бивш държавен секретар на САЩ:
    - Какво представлява „притискащата дипломация“?
    Кисинджър отговорил:
    - О, това е уникален еврейски метод. Ще ви обясня с пример. Да речем, че искате да омъжите дъщерята на Рокфелер за обикновено селско момче от България.
    - Какво? Как може да стане такова нещо?
    - Много лесно. Отивам в едно българско село, избирам си един приятен младеж и му казвам.
    - Искате ли да се ожените за американска еврейка?
    Той объркано отговаря:
    - У нас тук е пълно с момичета.
    Аз продължавам:
    - Да, но тя е дъщеря на милиардер!
    Младежът се почесва по главата и казва:
    - Е, това променя нещата…
    Тогава отивам в Швейцария на среща в банката и питам:
    - Искате ли да имате за президент на банката българско селянче?
    - Фу, – отговарят от банката.
    - А ако той е бъдещия зет на Рокфелер?
    - Е, това разбира се променя нещата..
    Отивам при Рокфелер и му казвам:
    - Искате ли за зет български селянин?
    А той възмутено:
    - Какво говорите, в нашето семейство всички са финансисти!
    Казвам му:
    - Да, но той е председател на управителния съвет на швейцарската банка!
    Рокфелер се замисля и клати глава:
    - О, но това променя нещата! Сюзи, ела тук. Господин Кисинджър ти е намерил годеник. Той е президент на Швейцарската банка!
    Сюзи недоволно мърмори:
    - Ох, все финансисти, скучни и неприятни.
    Но аз й казвам:
    - Да, но той е едно здраво и силно българско момче!
    А тя с възторг:
    - О-о-о! Това променя нещата...

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Искам да мога да разчитам на него, да знам, че казал ли е нещо, това ще стане. Че няма нужда да го проверявам по 100 пъти дали е станал навреме, дали не е забравил за уговорката, дали няма да забрави да купи лимони на връщане от работа.

Искам да има добро, джентълменско отношение към всички жени, но да знае къде да тегли чертата, за да си проличи специалното отношение към мен.

Искам да може да разговаря на множество теми, да е готов да ме научи на нещо ново или аз да го науча на нещо ново.

Искам да ми се обажда и да ми пише с всякакви малки нещица, които са му се случили през деня и изпитва желание да ги сподели веднага, на момента, нищо, че ще се видим след 1 час.
    лайк

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Стабилност. Това означава един мъж да е работлив, да вдъхва доверие, да знам, че с него съм сигурна, че го е грижа за мен, че иска да ме пази, да ме кара да се чувствам защитена. Тук влиза и това с финансите, което ти е толкова важно. Но не това, което ти си представяш за дебелия портфейл, а идеята, че той има капацитет да се труди и да изкарва пари.
    Понеже за тебе не е важно ?! Даже си го сложила на първо място . Поне си призна .

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Понеже за тебе не е важно ?! Даже си го сложила на първо място . Поне си призна .
    Много ме дразнят циганите. Ти май си циганин? Крадеш ли ток?

Грозния, направо ни разконспирира.
    Мисля, че можеш да напишеш книга за женския пол, понеже очевидно си много запознат с тайните му.
    И явните му.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Не виждам къде съм написала, че подреждам нещата по важност. Важни са всички изброени, липсва ли някое от тях, значи нещо не е наред.

Не казвам, че парите и финансовата стабилност са без никакво значение. Разбира се, че са важни. Не харесвам мързеливи хора, които само се оплакват и не искат да си намерят работа, но реват, че са бедни. Отвращавам се от такива мъже. Не понасям и мамини синченца, които се фукат с парите на родителите си, а нямат и ден трудов стаж. Това също ме отблъсква. Не знам на теб какъв ти е проблема с това, че жените искат стабилност, която включва и финансова такава. На 26 си, не си на 16. Ако един тийнейджър няма пари, това общо взето не зависи от него. Тогава си малък, трябва да ходиш на даскало, има възможности за лятна работа примерно, но си зависиш от родителите и толкова. Мъж на 26 да ми се оплаква колко е зле положението и как всички жени сме меркантилни кучки, 'айде стига. Направи нещо, за да изкарваш повече пари. Опитай се да се развиваш, научи нещо ново, подобри уменията си в дадена област.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Опитай се да се развиваш, научи нещо ново, подобри уменията си в дадена област.
    В идеалния случай, да, но малко звучиш като латерна.
    В Бг има достатъчно некомпетентни хора, заемащи различни позиции, а някои от тях и ръководни такива. Не са имали мн желание да се развиват.
    Съветите ти могат да красят някое списание тип космо и статии а ла: как да забогатееем, как да мигаме на интервю за работа, как да разпознаем добрите възможности в живота..

мин пък най ме отвращава въздух под налягане от женски пол, с много изисквания, кухи като лейки и с актив само една п**ка и лак за нокти в чантичката.

Мега фен Аватара на galaxy29
    не е само мерилин, темата си е пълна с такива, някои от тях дори са и курви и всичките с претенции, искат стабилност и т.н. изисквания, които не заслужават, но тя наглостта е присъща за боклуците, няма нищо чудно

therichbitch, а с оплакване и мрънкане по-лесно ли се намира работа? Естествено, че човек се сблъсква с много спънки, често пъти работодателите са крайно некоректни и т.н и т.н. Ама какво? Да не пробваме, щото не сме в идеалния случай?

Галаксина си се заяжда във всяка възможна тема и това си е.

Това да искаш стабилност не знам как го свърза с наглост. Естествено е да искам стабилност от мъжа си. От кого да я искам, ако не от него?

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    не е само мерилин, темата си е пълна с такива, някои от тях дори са и курви и всичките с претенции, искат стабилност и т.н. изисквания, които не заслужават, но тя наглостта е присъща за боклуците, няма нищо чудно
    и аз с такова впечатление съм останал, че повечето жени искат неща които не заслужават по никакъв начин и за които не биха се потрудили и един ден ИНАЧЕ намам нищо против жените да изискват всичко което искат ако те самите се трудят, стараят постоянно да се усъвършенстват себе си във всяко едно направление, ест тогава ще имат пълното право да изискват всичко най
    за жалост такива жени са рядкост

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Знаеш ли какво забелязах наскоро, докато прочетох кажи-речи цялата тема "В кухнята"?
    Анализ не се прави така.
    Сега отиди и прочети темите за снимки
    не са много, сано няколко хиляди поста
    а след това сравнявай поведението и
    преди и след

therichbitch, а с оплакване и мрънкане по-лесно ли се намира работа?
    аз с това съм напълно съгласен и също мразя мързеливци, но никой не говори за това освен теб според мен или поне до колккото съм чел (само да кажа че на Грозния не съм чел почти никой пост ако с него си имате заигравка)

мЕрилин. Не знам за какви работи ми говориш, но принципно подоба нагласа като теб имат жени, които най-вече в реалноста се бъхтят за по 600 лв- 700 лв, а мъжете им изкарват по тройно, дори 5-торно повече.
    И много се съмнявам, че ще търпиш някой, който не му върви в кариерата дълго.

Иначе, ако поставим равенство между половете, същото се отнася и за мъжете към жените. Не бих желал едва ли не да издържам някоя. А в действителноста курвите са много, защото се намира кой глупак да плаща.

хД не знаех, че преди два месеца съм си имала гадже ;О и един съвет - намери си донор на мозък

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    мЕрилин. Не знам за какви работи ми говориш, но принципно подоба нагласа като теб имат жени, които най-вече в реалноста се бъхтят за по 600 лв- 700 лв, а мъжете им изкарват по тройно, дори 5-торно повече.
    ш ко направи ти 6-700 за жена са даже много
    а уверявам те случаят с мерилин не е такъв, даже и тя не знае точно кво иска да каже
    а определено човек (жена) с такива селски ръце и лак не знам как може да изисква всичко да не ТОП в другите

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Естествено е да искам стабилност от мъжа си. От кого да я искам, ако не от него?
    От себе си?
    Подобно на твоето мислене визирах преди няколко стр, когато Ина ме пита къде съм ги видяла търсещите перспективен. Ти говориш за капацитета в бъдеще да допринесе за финансовата ти стабилност.
    Визираш крайни случаи- не знам някой да е споменал за парите на мама или тате в темата или пълните нехранимайковци, които да издържаш.
    Има достатъчно мъже, които ще се развиват, ще си работят, т.е. не попадат в горните групи, но няма да притежават други качества, които наистина да ги изстрелят в професионален план и респективно няма да имат възможност да покриват и р-ди за дрешки. Та гледат си се "бонусните" качества (=/= от потенциал), които ще го направят печеливш избор. Индиректен интерес е просто.
    Последно редактирано от therichbitch : 10-08-2015 на 20:39

Корабе, с моя приятел сме минали през много неща и голяма част от тях са свързани с парични сътресения. Нито на него му е вървяло винаги в кариерата, нито на мен. Дълго време взимах недостатъчно пари, той ми даваше, това е факт. Имаше период, в който аз давах на него, защото изкарвах повече. Ние сме семейство. Не си делим парите на "мои" и "твои". Въпросът е да се опиташ да изплуваш от блатото, когато си затънал, а не да мрънкаш, че тука няма работа, че плащат малко, че всички те ебават. Ми хубаво, ама поне пробвай да излезеш от тая тиня. И не, не работя за 600 лв., нито пък приятеля ми взима тройно. Просто не чакам на готово, докато мрънкам колко зле живеят всички хора.

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    хД не знаех, че преди два месеца съм си имала гадже ;О и един съвет - намери си донор на мозък
    по-опасното според мен в случая е че някои индивиди те проучват толкова обстойно

поставила съм си за цел да не завися от никой мъж, и да изкарвам достатъчно пари, че да живея достоен по моите си критерии живот, просто защото вътрешно няма да ми дава мира да бъда пиявица.

но тук идва др. въпрос, защо при наличието на свестни и независими момичета, все пак мъжете се хващат с парцалки, с изискващи кучки? аа?
    понеже и това го има.

явно на вас ви харесва да ви доят, и колко е мъжествено само, да й плащаш за всичко?

една по-различна перспектива.

а галакси е просто заядлива откакто е във форума.
    мисля, че е супер безпредметно да й се обсъжда поведението..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

значи казвам ти че не може тая жена да иска топа на топа при условие че тя не обръща внимание на детаилите по себе си дори
    чаткаш ли

паяжиноглавка

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си