- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Не знаех, че неоженените са нещастни.
А аз не знам къде съм писал че за да си щастлив тр да си женен
Един виц относно всички изписани глупости по темата
Веднъж попитали Хенри Кисинджър, бивш държавен секретар на САЩ:
- Какво представлява „притискащата дипломация“?
Кисинджър отговорил:
- О, това е уникален еврейски метод. Ще ви обясня с пример. Да речем, че искате да омъжите дъщерята на Рокфелер за обикновено селско момче от България.
- Какво? Как може да стане такова нещо?
- Много лесно. Отивам в едно българско село, избирам си един приятен младеж и му казвам.
- Искате ли да се ожените за американска еврейка?
Той объркано отговаря:
- У нас тук е пълно с момичета.
Аз продължавам:
- Да, но тя е дъщеря на милиардер!
Младежът се почесва по главата и казва:
- Е, това променя нещата…
Тогава отивам в Швейцария на среща в банката и питам:
- Искате ли да имате за президент на банката българско селянче?
- Фу, – отговарят от банката.
- А ако той е бъдещия зет на Рокфелер?
- Е, това разбира се променя нещата..
Отивам при Рокфелер и му казвам:
- Искате ли за зет български селянин?
А той възмутено:
- Какво говорите, в нашето семейство всички са финансисти!
Казвам му:
- Да, но той е председател на управителния съвет на швейцарската банка!
Рокфелер се замисля и клати глава:
- О, но това променя нещата! Сюзи, ела тук. Господин Кисинджър ти е намерил годеник. Той е президент на Швейцарската банка!
Сюзи недоволно мърмори:
- Ох, все финансисти, скучни и неприятни.
Но аз й казвам:
- Да, но той е едно здраво и силно българско момче!
А тя с възторг:
- О-о-о! Това променя нещата...
Грозния, направо ни разконспирира.
Мисля, че можеш да напишеш книга за женския пол, понеже очевидно си много запознат с тайните му.
И явните му.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не виждам къде съм написала, че подреждам нещата по важност. Важни са всички изброени, липсва ли някое от тях, значи нещо не е наред.
Не казвам, че парите и финансовата стабилност са без никакво значение. Разбира се, че са важни. Не харесвам мързеливи хора, които само се оплакват и не искат да си намерят работа, но реват, че са бедни. Отвращавам се от такива мъже. Не понасям и мамини синченца, които се фукат с парите на родителите си, а нямат и ден трудов стаж. Това също ме отблъсква. Не знам на теб какъв ти е проблема с това, че жените искат стабилност, която включва и финансова такава. На 26 си, не си на 16. Ако един тийнейджър няма пари, това общо взето не зависи от него. Тогава си малък, трябва да ходиш на даскало, има възможности за лятна работа примерно, но си зависиш от родителите и толкова. Мъж на 26 да ми се оплаква колко е зле положението и как всички жени сме меркантилни кучки, 'айде стига. Направи нещо, за да изкарваш повече пари. Опитай се да се развиваш, научи нещо ново, подобри уменията си в дадена област.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В идеалния случай, да, но малко звучиш като латерна.
В Бг има достатъчно некомпетентни хора, заемащи различни позиции, а някои от тях и ръководни такива. Не са имали мн желание да се развиват.
Съветите ти могат да красят някое списание тип космо и статии а ла: как да забогатееем, как да мигаме на интервю за работа, как да разпознаем добрите възможности в живота..
мин пък най ме отвращава въздух под налягане от женски пол, с много изисквания, кухи като лейки и с актив само една п**ка и лак за нокти в чантичката.
не е само мерилин, темата си е пълна с такива, някои от тях дори са и курви и всичките с претенции, искат стабилност и т.н. изисквания, които не заслужават, но тя наглостта е присъща за боклуците, няма нищо чудно
therichbitch, а с оплакване и мрънкане по-лесно ли се намира работа? Естествено, че човек се сблъсква с много спънки, често пъти работодателите са крайно некоректни и т.н и т.н. Ама какво? Да не пробваме, щото не сме в идеалния случай?
Галаксина си се заяжда във всяка възможна тема и това си е.
Това да искаш стабилност не знам как го свърза с наглост. Естествено е да искам стабилност от мъжа си. От кого да я искам, ако не от него?
и аз с такова впечатление съм останал, че повечето жени искат неща които не заслужават по никакъв начин и за които не биха се потрудили и един ден ИНАЧЕ намам нищо против жените да изискват всичко което искат ако те самите се трудят, стараят постоянно да се усъвършенстват себе си във всяко едно направление, ест тогава ще имат пълното право да изискват всичко най
за жалост такива жени са рядкост
мЕрилин. Не знам за какви работи ми говориш, но принципно подоба нагласа като теб имат жени, които най-вече в реалноста се бъхтят за по 600 лв- 700 лв, а мъжете им изкарват по тройно, дори 5-торно повече.
И много се съмнявам, че ще търпиш някой, който не му върви в кариерата дълго.
Иначе, ако поставим равенство между половете, същото се отнася и за мъжете към жените. Не бих желал едва ли не да издържам някоя. А в действителноста курвите са много, защото се намира кой глупак да плаща.
хД не знаех, че преди два месеца съм си имала гадже ;О и един съвет - намери си донор на мозък
От себе си?
Подобно на твоето мислене визирах преди няколко стр, когато Ина ме пита къде съм ги видяла търсещите перспективен. Ти говориш за капацитета в бъдеще да допринесе за финансовата ти стабилност.
Визираш крайни случаи- не знам някой да е споменал за парите на мама или тате в темата или пълните нехранимайковци, които да издържаш.
Има достатъчно мъже, които ще се развиват, ще си работят, т.е. не попадат в горните групи, но няма да притежават други качества, които наистина да ги изстрелят в професионален план и респективно няма да имат възможност да покриват и р-ди за дрешки. Та гледат си се "бонусните" качества (=/= от потенциал), които ще го направят печеливш избор. Индиректен интерес е просто.
Последно редактирано от therichbitch : 10-08-2015 на 20:39
Корабе, с моя приятел сме минали през много неща и голяма част от тях са свързани с парични сътресения. Нито на него му е вървяло винаги в кариерата, нито на мен. Дълго време взимах недостатъчно пари, той ми даваше, това е факт. Имаше период, в който аз давах на него, защото изкарвах повече. Ние сме семейство. Не си делим парите на "мои" и "твои". Въпросът е да се опиташ да изплуваш от блатото, когато си затънал, а не да мрънкаш, че тука няма работа, че плащат малко, че всички те ебават. Ми хубаво, ама поне пробвай да излезеш от тая тиня. И не, не работя за 600 лв., нито пък приятеля ми взима тройно. Просто не чакам на готово, докато мрънкам колко зле живеят всички хора.
поставила съм си за цел да не завися от никой мъж, и да изкарвам достатъчно пари, че да живея достоен по моите си критерии живот, просто защото вътрешно няма да ми дава мира да бъда пиявица.
но тук идва др. въпрос, защо при наличието на свестни и независими момичета, все пак мъжете се хващат с парцалки, с изискващи кучки? аа?
понеже и това го има.
явно на вас ви харесва да ви доят, и колко е мъжествено само, да й плащаш за всичко?
една по-различна перспектива.
а галакси е просто заядлива откакто е във форума.
мисля, че е супер безпредметно да й се обсъжда поведението..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
значи казвам ти че не може тая жена да иска топа на топа при условие че тя не обръща внимание на детаилите по себе си дори
чаткаш ли