.
Отговор в тема
Страница 8 от 16 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 392
    Супер фен
    харесва ми че си говорим на вие

Супер фен
    точно израстването и този имунитет за който говориш не се наблюдава при теб
    защо ти пука за шегите ? защото си мила и ранима ето защо бъди си реална и в писането ако обичаш

Супер фен
    сигурен съм че един въпрос мил по женски 'защо се опитвате да ми се подигравате' придружен с усмивка ще срещне много оправдания и то искрени че всъщност не е подигравка а просто закачка
    не се цени без да си опитала е откровено тъпо

Супер фен
    усещат се ти си знаеш

Супер фен Аватара на Deadlock
    ^на грешния човек обясняваш да е истински и мил.
    при толкова гъзове ^^

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз пък искам да ви кажа, че и ирл пантерата е голяма бърборана и според мен пак така си спори, просто не сме подхващали спор, за да го твърдя със сигурност.

Пу. Пантерата пък не видях къде се надува тук? Е, преувеличава често, някой път се прави на мн голяма, ама си е нормално момиче. Не е единствена, защо нея нападате? Дразни ви, че бурно и нашироко защитава и разгръща коментари ли? Ами като има мозък ще го прави. То как просто да не ти се вдига самочувствието и да не се мислиш за повече като четеш простотии на половин стадо овце във форума. Въпреки че го използваме за разпускане.

пантера, и аз искам да се запозная с форумци през зимата. ти през София ли летиш/имаш ли път нататък?

Супер фен Аватара на sladura89
    Е и аз мога да се запозная с някой от форума стига да изяви желание!

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    уф, никой мъж не ме поглежда, признавам си, прави сте, заради това се държа така... щях да стана лесбийка, но то дори жените не ме поглеждат ;{{
    Мхм, не ми се вярва да е така, но все пак не съм виждал твоя снимка!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    То как просто да не ти се вдига самочувствието и да не се мислиш за повече като четеш простотии във форума.
    Ако тва ви го вдига, кофти.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    вдъхновено от ракши и блаб:

човек, който е нещо повече от егото си, съществува ли?
    имайки предвид, че по дефиниция егото е пласт от личността, мисля, че отговорът е ясен;

по темата: взаимното уважение е задължително условие за междуличностното (вкл. междуполово) общуване. а интересът е предпоставката. дали даден човек се интересува от теб самия/самата, от вниманието (ти, на останалите) върху личността му, от по/достигането на по-далечна цел или състояние, мъждукащи или вкоренени като идея в главата му, това може и трябва да прецени самостоятелно всеки във всяко конкретно общуване (и то не еднократно, а периодично). истината е, че хората не сме едностранчиви и се държим различно с различни хора и в различни ситуации - всички сме го виждали, вероятно повечето сме го и осъзнавали за себе си. и да, понякога е социална игра, но по-често определен човек извиква/събужда част от личността ни, която в(следствие на) това конкретно общуване започва да се проявява. ако ни хареса промяната, която претърпяваме (взаимно, защото сме учили химия и физика в училище) - отношенията ни се струват смислени/приятни/ценни, за дадения период от живота и личността ни, докато не претърпим друга промяна, под друго влияние.

мисля, че всичко дотук в поста ми е по темата и е валидно и за двата(?) пола.
    отвратително впечатление (ми) прави, когато мъже говорят за жени, защото начинът, по който го правят е гнусен, нисък и жалък - цици, задници, коври, etc. - това издава отношението, а отношението е това, което печели интереса на жените, а не поведението, което можеш да скалъпиш наново всеки път.
    когато влюбените жени говорят с приятелките си за момчетата, които харесват, изтъкват личностни (не единствено физически) качества - а когато са физически, пак не са на нивото малък задник/яки цици, държание, възпитание, амбиции (това е всъщност посоката за сублимация, творческата му енергия за живот, а не проекция за касичка-прасенце) и т.н. спирам дотук, защото, както казах и по-назад, в темата дискусия не се състои, но затова не са виновни жените.
    Последно редактирано от Blab : 10-09-2015 на 12:42

Тази тема ми напомни за една песен.. Златотърсачки нямат спирачки...

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    отвратително впечатление (ми) прави, когато мъже говорят за жени, защото начинът, по който го правят е гнусен, нисък и жалък - цици, задници, коври, etc. - това издава отношението, а отношението е това, което печели интереса на жените, а не поведението, което можеш да скалъпиш наново всеки път.
    когато влюбените жени говорят с приятелките си за момчетата, които харесват, изтъкват личностни (не единствено физически) качества - а когато са физически, пак не са на нивото малък задник/яки цици, държание, възпитание, амбиции (това е всъщност посоката за сублимация, творческата му енергия за живот, а не проекция за касичка-прасенце) и т.н. спирам дотук, защото, както казах и по-назад, в темата дискусия не се състои, но затова не са виновни жените.
    блаб, сравняваш как говорят мъжете за рандом жени с това, как говорят ВЛЮБЕНИТЕ жени за техния любим.

Мега фен Аватара на Blab
    не, сравнявам начина, по който говорят мъжете за жените и жените за мъжете пред/с приятелите си;
    //чети преди да се заяждаш;

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    пантера, и аз искам да се запозная с форумци през зимата. ти през София ли летиш/имаш ли път нататък?
    ако ме искате, и аз съм навита.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На Галакси с такова нещо не можеш да й затвориш устата, едва след като на два пъти й се каза право в очите (така де, почти) как стоят нещата, се омете.
    Понеже сте изпаднали в откровения, гледам, да спомена това, което ми направи впечатление вчера, а и съм изтъквала и при 'разговора' за "кой идиот би си направил еди- кво си гражданство".
    Тенденциозното ѝ отношение към теб е ясно, не може да се отрече, обидите ѝ са груби лексикално, та чак наивни някак, а ти я захапа за някви лични неща.

Може да е проблем в моя телевизор, не знам, за мен боклук, курва, лайно, парцал, отрепка, казани във форум, са по- назад в класацията от обяснения кой, кога и защо се е разделил с приятеля си, какви родители или близки приятели има, макар и облечени в любезни думи.

блаб,
    за жените си уточнила - "влюбените". а за мъжете (уточнението липсва, макар да са първи в текста) описваш как говорят с приятелите си за произволни жени (съгласна съм, че сексуализирането/принизяването е гадно бтв).

чуй как говори влюбен мъж и виж как светят очите му.

//не се заяждам; посочвам дупка в разсъждението.. going for the ball : )

а дъричбич, просто е кой колкото си може това с обидите.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ако тва ви го вдига, кофти.
    Не. Не ми го вдига, жал ми става.
    Разбира се, че егото ти се вдига по този начин и вие сте живото доказателство като ви гледам как пръщите от изява тук.
    Друго е, че не ми четеш целия коментар. Тук се взимате много на сериозно и това ви кефи явно. Много се съмнявам да пишеш в темата с цел да помагаш на някой. По-скоро си тук да ми четеш забавни клюки и да мустродончиш.. Защото ти е яко.

Мега фен Аватара на Blab
    блаб,
    за жените си уточнила - "влюбените". а за мъжете (уточнението липсва, макар да са първи в текста) описваш как говорят с приятелите си за произволни жени (съгласна съм, че сексуализирането/принизяването е гадно бтв).

чуй как говори влюбен мъж и виж как светят очите му.

//не се заяждам; посочвам дупка в разсъждението.. going for the ball : )

а дъричбич, просто е кой колкото си може това с обидите.
    може би защото жените обсъждат мъже, които ги интересуват, а не всичко живо, което може да (ги) мине;
    (което е една от имплицираните в поста ми тези, но то кой ли чете в тази тема, като може да се заяжда на дребно)
    //trendy ли е да се пише на английски, level ли вдига?:Д
    ти подаде ниската топка, вече ти отговорих на нея, така че - споко, дишай;

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    //trendy ли е да се пише на английски, level ли вдигна ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

блаб, браво за реакцията.. писна ми от агресори бе, разстройвате ме : )

блаб, браво за реакцията.. писна ми от агресори бе, разстройвате ме : )
    Ивинявай ако съм те разтройл.
    Много често начина ми изказ се приема като агресия или вид обида, без да имам лошо предвид някой. Може би имаме различни представи за правилно и неправилно. Слагам в примерите и себе си, но отново грешно се разбирам.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    *хапва пуканки*
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    аз имам въпрос към дамите - каква конкретно е причината да си търсите човек 'с перспективи'

и по повод на Блаб поста - защо непремнно да се впечатляваш от физическото се възприема като кофти характеристика ?

Всъщност осъзнавате ли, че с думите си затвърждавате тезата на автора ? Макар и просташки изказано (жените са коври и търсят пари), смисълът е същият като на изказването 'жените търсят опора, перспективност, уважение етц'

След бомбата повтарям въпросите:

1. защо ви е упора
    2. защо ви е перспективна личност

Уважение, възпитание и т.н. е ясно, че са критерии и за двата пола.

Отделно бонус въпрос :

Бихте ли се хванали с момче, чиито единствени качества са визия и приятно поведение. Нали ... да речем, че е глупаво и няма как да си говорите на интеуектуауни теми с него. Аз бих се хванал с подобно момиче, та даже бих го и предпочел пред такива с 'критерии' - не знам дали това е разликата, която коментирате, но причината е проста - имам си приятели, с които да интеуектуаунича - не ми трябва професор вкъщи, а човек, който да ме кара да се чувствам добре. Акълът е бонус, разбира се. Опитвам се да кажа, че единствените ми критерии са да ме кефи на вид и да не ме дразни като си отвори устата - рядкост е впрочем, и не само за мен.

Втори бонус въпрос ;

Ако на някой от онези 2-та малко по-нагоре сте се обосновали със семейство/бъдеще или производните му - к'ва е разликата между това и поведението на 'коврата' освен, че минавате по малко по-различен път, но със същата дестинация ?
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 10-09-2015 на 16:59

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си