- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
жал ми е че има такива хора около теб
няма опит едно и също чета от теб и това не е заяждане
майка германия България моя опит аконесъмправаспирамдапиша втемата
като люлинска бабичка си което също е тъжно защото 100% не си такава ирл
не говоря за сега
не усещаш ли че винаги се изказваш надуто
много опитната и пораснала си уж а не си даваш сметка че изказът във форума ти е различен от реалния живот
това го приеми като въпрос и да на мен така ми се струва и да едва ли греша
пинкпан7ер срещу света
личи си от думите ти че не ти е приятно да те 'впечатляват' и 'подиграват'
но о изненада
ще се учудиш че на повечето хора тук си забавна и не целят грам да те уязвяват или нещо подобно
харесва ми че си говорим на вие
точно израстването и този имунитет за който говориш не се наблюдава при теб
защо ти пука за шегите ? защото си мила и ранима ето защо бъди си реална и в писането ако обичаш
сигурен съм че един въпрос мил по женски 'защо се опитвате да ми се подигравате' придружен с усмивка ще срещне много оправдания и то искрени че всъщност не е подигравка а просто закачка
не се цени без да си опитала е откровено тъпо
усещат сети си знаеш
^на грешния човек обясняваш да е истински и мил.
при толкова гъзове ^^
Аз пък искам да ви кажа, че и ирл пантерата е голяма бърборана и според мен пак така си спори, просто не сме подхващали спор, за да го твърдя със сигурност.
Пу. Пантерата пък не видях къде се надува тук? Е, преувеличава често, някой път се прави на мн голяма, ама си е нормално момиче. Не е единствена, защо нея нападате? Дразни ви, че бурно и нашироко защитава и разгръща коментари ли? Ами като има мозък ще го прави. То как просто да не ти се вдига самочувствието и да не се мислиш за повече като четеш простотии на половин стадо овце във форума. Въпреки че го използваме за разпускане.
Не. Не ми го вдига, жал ми става.
Разбира се, че егото ти се вдига по този начин и вие сте живото доказателство като ви гледам как пръщите от изява тук.
Друго е, че не ми четеш целия коментар. Тук се взимате много на сериозно и това ви кефи явно. Много се съмнявам да пишеш в темата с цел да помагаш на някой. По-скоро си тук да ми четеш забавни клюки и да мустродончиш.. Защото ти е яко.
пантера, и аз искам да се запозная с форумци през зимата. ти през София ли летиш/имаш ли път нататък?
Е и аз мога да се запозная с някой от форума стига да изяви желание!![]()
Тази тема ми напомни за една песен.. Златотърсачки нямат спирачки...![]()
не, сравнявам начина, по който говорят мъжете за жените и жените за мъжете пред/с приятелите си;
//чети преди да се заяждаш;
ти не четеш, блабалаки. Ясно си написала мъжете като цяло и влюбена жена. Това са 2 напълно различни неща, защото да си говориш пред бро-тата за някоя пръдла на улицата е едно, да говориш за момичето, в което си влюбен е друго. Да, разбира се, че се използват думите гъз/цици/ковра/потка и т.н. но това е просто начина ни на общуване. Не се среща често жена да говори по този начин, докато всеки (ай всеки втори да не се засегнете за генерализация пак) мъж говори така. Напълно нормално е![]()
А другото за отношението и поведението съм напълно несъгласен. Щото отношението обикновено не печели никой.
Понеже сте изпаднали в откровения, гледам, да спомена това, което ми направи впечатление вчера, а и съм изтъквала и при 'разговора' за "кой идиот би си направил еди- кво си гражданство".
Тенденциозното ѝ отношение към теб е ясно, не може да се отрече, обидите ѝ са груби лексикално, та чак наивни някак, а ти я захапа за някви лични неща.
Може да е проблем в моя телевизор, не знам, за мен боклук, курва, лайно, парцал, отрепка, казани във форум, са по- назад в класацията от обяснения кой, кога и защо се е разделил с приятеля си, какви родители или близки приятели има, макар и облечени в любезни думи.
блаб,
за жените си уточнила - "влюбените". а за мъжете (уточнението липсва, макар да са първи в текста) описваш как говорят с приятелите си за произволни жени (съгласна съм, че сексуализирането/принизяването е гадно бтв).
чуй как говори влюбен мъж и виж как светят очите му.
//не се заяждам; посочвам дупка в разсъждението.. going for the ball : )
а дъричбич, просто е кой колкото си може това с обидите.
може би защото жените обсъждат мъже, които ги интересуват, а не всичко живо, което може да (ги) мине;
(което е една от имплицираните в поста ми тези, но то кой ли чете в тази тема, като може да се заяжда на дребно)
//trendy ли е да се пише на английски, level ли вдига?:Д
ти подаде ниската топка, вече ти отговорих на нея, така че - споко, дишай;
блаб, браво за реакцията.. писна ми от агресори бе, разстройвате ме : )