Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
аз имам въпрос към дамите - каква конкретно е причината да си търсите човек 'с перспективи'

и по повод на Блаб поста - защо непремнно да се впечатляваш от физическото се възприема като кофти характеристика ? няма да отговорям, защото имам твърде специфичен вкус и няма смисъл:д всеки гледа физическото, но всеки има различни критерии

Всъщност осъзнавате ли, че с думите си затвърждавате тезата на автора ? Макар и просташки изказано (жените са коври и търсят пари), смисълът е същият като на изказването 'жените търсят опора, перспективност, уважение етц'

След бомбата повтарям въпросите:

1. защо ви е упора
2. защо ви е перспективна личност

Уважение, възпитание и т.н. е ясно, че са критерии и за двата пола.

Отделно бонус въпрос :

Бихте ли се хванали с момче, чиито единствени качества са визия и приятно поведение. Нали ... да речем, че е глупаво и няма как да си говорите на интеуектуауни теми с него. Аз бих се хванал с подобно момиче, та даже бих го и предпочел пред такива с 'критерии' - не знам дали това е разликата, която коментирате, но причината е проста - имам си приятели, с които да интеуектуаунича - не ми трябва професор вкъщи, а човек, който да ме кара да се чувствам добре. Акълът е бонус, разбира се. Опитвам се да кажа, че единствените ми критерии са да ме кефи на вид и да не ме дразни като си отвори устата - рядкост е впрочем, и не само за мен. доста ниски критерии, защо трябва да е професор, ако има повече в главата, ще иска да те кара да се чувстваш добре, значим, желан,уважаван, етц.

Втори бонус въпрос ;

Ако на някой от онези 2-та малко по-нагоре сте се обосновали със семейство/бъдеще или производните му - к'ва е разликата между това и поведението на 'коврата' освен, че минавате по малко по-различен път, но със същата дестинация ?
Сигурно и преди съм си казвала, от мъжа до мен се иска да изкарва пари толкова, че да може да живее като средна класа европеец. Да си гледа собствения живот прилично. Аз ще гледам да изкарам толкова, или повече. Важно ми е да е мъдър и емоционално стабилен, да не кръшка ( ако толкова иска нещо, нали, поне да сме двамата с мацката, да не я пази само за себе си ), да ме обича, аз за сметка на това ще го обожавам и ще се правя на малко люпопитно момиченце.
Както 102 ми каза в чата веднъж, тип "жалко, че не съм педофил".

Ениуей, за мен е важно мъжа да се самоиздържа и да не е на ръба - от финансова гледна точка - от другите - там искам повече, ама искането ми не е тип - искам от теб това, това, това и това - харесвам си мъже, които знам, че ще обичам такива, каквито са, без да натяквам недостатъци, без да ги виждам всъщност, защото приемам индивида като едно цяло - искането тип натякване е ужасно, заради това си стоя сама, когато няма материал.

Нз, като цяло по темата - или е мъжЪТ, или не е мъжЪТ ( онзи, с когото сте преживяли сходни неща, минали сте през сходни етапи и можете да се асоциирате един с друг ) , другите каквото искат да правят.

Едит; Аурис, да не решиш, че те хейтвам :д Разбрах, че си писал, покрай общия чат, и специално влязох :Д