Първоначално написано от
aurissaaaaa
аз имам въпрос към дамите - каква конкретно е причината да си търсите човек 'с перспективи'
и по повод на Блаб поста - защо непремнно да се впечатляваш от физическото се възприема като кофти характеристика ? няма да отговорям, защото имам твърде специфичен вкус и няма смисъл:д всеки гледа физическото, но всеки има различни критерии
Всъщност осъзнавате ли, че с думите си затвърждавате тезата на автора ? Макар и просташки изказано (жените са коври и търсят пари), смисълът е същият като на изказването 'жените търсят опора, перспективност, уважение етц'
След бомбата повтарям въпросите:
1. защо ви е упора
2. защо ви е перспективна личност
Уважение, възпитание и т.н. е ясно, че са критерии и за двата пола.
Отделно бонус въпрос :
Бихте ли се хванали с момче, чиито единствени качества са визия и приятно поведение. Нали ... да речем, че е глупаво и няма как да си говорите на интеуектуауни теми с него. Аз бих се хванал с подобно момиче, та даже бих го и предпочел пред такива с 'критерии' - не знам дали това е разликата, която коментирате, но причината е проста - имам си приятели, с които да интеуектуаунича - не ми трябва професор вкъщи, а човек, който да ме кара да се чувствам добре. Акълът е бонус, разбира се. Опитвам се да кажа, че единствените ми критерии са да ме кефи на вид и да не ме дразни като си отвори устата - рядкост е впрочем, и не само за мен. доста ниски критерии, защо трябва да е професор, ако има повече в главата, ще иска да те кара да се чувстваш добре, значим, желан,уважаван, етц.
Втори бонус въпрос ;
Ако на някой от онези 2-та малко по-нагоре сте се обосновали със семейство/бъдеще или производните му - к'ва е разликата между това и поведението на 'коврата' освен, че минавате по малко по-различен път, но със същата дестинация ?