Хмм... Добре подхванахте темата.. Харесват ми отговорите и има хора с отворени очи. Имам чувството,че всичките хора са със затворени очи и сляпо следват "стадото" рядко срещам мислещи хора и честно казано от всичките си приятели имам горе долу 3-4 "с отворени очи"..
Също така гледам, че част от хората си ме представиха след прочетеното като някой хилав,раздрипан,тих,в дъното на хранителната верига,неизвестен и самотен... Всъщност е напълно обратното.И аз съм от уж "лошите" момчета защото съм отраснал с други такива.. Просто в разговора става въпрос,че единственото момиче което съм харесвал ме харесваше докато се държах така с нея.. Но после се осъзнах че я харесвам и от както станах мил се промени държанието й..И като един от хората с "отворени очи" е редно да размисля по въпроса..Хахаха сега като се замисля не знам дори защо мисля още за нея при положение че има и други и винаги след като си го кажа това и я видя с най-добрия ми приятел пак изтръпвам.. -.- Продължавайте да развивате темата.. искам още мнения