.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 392

Hybrid View

Marksman, ами какво да ти отговоря, може и да се наложи да свикнеш. Животът е доста несправедлив понякога, а любовта е част от живота.
    После, в любовта няма логика, поне доколкото ми е известно на мен, независимо, че е пълно с хора, които се опитват да измислят някаква "формула", да патентоват "тайните на противоположния пол", да продават лекарства.. Дори и ние в момента това правим, опитваме се да разшифроваме нещо, което понякога просто се случва, а друг път изобщо не се.

В тези любовните работи рядко има някаква логика, по-скоро опира до чувства, нагласа, интуиция.
    За съжаление повечето момчета нямате нищо от изброените и това повече вреди, отколкото помага.
    Въпреки че не е далеч от истината, че "жената не е като човека", с най-добри чувства и леко засмяна го пиша. Но логика с нас не помага.

Deadlock написа че страшното, провокиращото, арогантното (перифразирам, не цитирам!) е по-секси от сигурността, от топлото отношение. Факт, но може би за човек, който не се уважава. Без да визирам Deadlock, наистина говоря по принцип, а и защото се познах в написаното. --> Да, имала съм такава връзка и до ден днешен си ближа раните по това преживяване, абсолютно не си струваше.
    Боря се да спра да харесвам "хищници", защото много рядко са добри хора и/или си заслужават цялата инвестиция, след като не дават нищо от себе си (или почти нищо).
    Не мисля много да се спирам на тази тема, тъй като не знам доколко съм представителна за жените като цяло. Не мога да проектирам собствените си лайна върху цялото женско съсловие. Да, аз си имам някакви мои daddy issues, проблеми със самочувствието, травматично минало, бла-бла-бла, и това много се отразява на връзките ми и това към какви хора обикновено се привличам и как приемам да ме третират, че дори и ми харесва. Все тая.

Но да, факт е и като цяло, наблюдавам го. Да си лош, да си "атрактивен", популярен, и да не те интересува много-много е печеливша формула, за да те харесват - поне на първо четене.

И все пак, който иска връзка, няма да се задоволи само с "на първо четене", ще иска и второ. Имай го предвид.

В заключение ще кажа, че НЕ ТРЯБВА да се насилваш да си "алфа", ако не ти идва отвътре, не играй циркове, не се прави на интересен, винаги личи.
    Просто бъди максимално себе си, повярвай ми - правилните хора ще го оценят.
    Обичай се, развивай се. Вярвай в себе си, развивай способностите си, развивай самочувствието си - това е по-добър магнит от това да се правиш на нещо, което не си.

И нещо оптимистично от моя живот (откровенича, както винаги!) - имала съм връзка с ДОБРО момче. Най-доброто момче, което съм имала. С изключително нежно и изцеляващо отношение. Може би просто бях готова да бъда обичана и исках нормална връзка.
    И всичко започна, защото и двамата бяхме себе си. Историята беше леко онлайн, с което не се гордея, но прерасна и "офлайн" и беше нещо наистина красиво. Говорихме за какво ли не, имахме толкова общи неща. Бяхме много, много искрени и естествени, все едно се бяхме познавали от цяла вечност. Просто ми беше близко на душата, "лепна" ми, и аз "лепнах" на неговата и избрахме да сме заедно, без игрите, без садизъм и мазохизъм, господар и слуга.

Когато се видяхме наживо, в началото ми се стори непривлекателен и нищо общо на снимка, но много бързо нещо ме плени.. Как да ти кажа, нали за това написах, че нещата опират до чувства, интуиция. Понякога просто се случват.

За мен тази история е доказателство, че абсолютно нищо няма значение, когато душите са близки, и че много от повърхностните белези (външен вид, игрички, популярност), губят значение, ако нещо е "писано" да стане. Когато двама души са истински. Но не само. Все пак няма формула, да не забравяме, има и щипка магия в цялото нещо.

Просто бъди себе си, развивай се, вярвай си, но и знай ограниченията си,
    и
    Не се отчайвай
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Просто бъди максимално себе си, повярвай ми - правилните хора ще го оценят.
    Можеш да си позволиш "да бъдеш себе си", само ако си готин - тогава няма нужда да влизаш в роли и филми, защото всичко си работи и без това. Ако си смотан "да бъдеш себе си" никога не помага, оставаш си в капана и умираш сам и девствен!

И кои са тия "правилни хора дето ще го оценят"? Глупости! Може би приятелите ти, с които се познавате от деца го "оценяват" щом все още продължават да са ти приятели. Но да "забиеш гадже" по тоя начин - никога!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Можеш да си позволиш "да бъдеш себе си", само ако си готин - тогава няма нужда да влизаш в роли и филми, защото всичко си работи и без това. Ако си смотан "да бъдеш себе си" никога не помага, оставаш си в капана и умираш сам и девствен!

И кои са тия "правилни хора дето ще го оценят"? Глупости! Може би приятелите ти, с които се познавате от деца го "оценяват" щом все още продължават да са ти приятели. Но да "забиеш гадже" по тоя начин - никога!
    +1, или ако е възможно да е едно момиче на 500 или повече.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

А какво печелиш, като се преструваш? Ще лъжеш известно време, месец, два, три? После? Всичко ще лъсне, ще си покажеш рогцата и ще разочароваш момичето.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си