Много ми харесва,че има някой който ми влиза в положение и ми дава съвети мерси.От всеки ще грабна по-нещо и почвам с граденето на новия аз. И пак виждам че има хора които ме мислят за "смотан" Нищо де и аз бих помислил точно същото ако чета момче да пише подобни "нежни" неща Това сега няма значение ама само за протокола НЕ СЪМ от задръстените или геиовете както каза "хейтъра". Сигурен съм,че "хейтъра" ще остане впечатлен ако се запознаем лично :* :* Сладурче :* ще те схрускам :* .. Нали си падаш по педали,тук съм сладур :*
По темата: таа говорехме за лошите момчета."Лошо" момче според мен е нещо относително и много зависи сред какви хора са.Защото вярвам,че колкото и да е "лош" дадения лошко сред компания от други момчета с по 20 см по високи и 40 килограма разлика ще му омекнат малко коленете.Също така смятам, че "лошото" момче ако остане на саме с момичето на тихо и спокойно място където няма пред кой да се доказва ще е слънчице.Подобен е и моя проблем.На държание,външен вид,акъл или каквото и да било друго не може да ме надвие това освен във физическата сила и агресията му и пред него и аз омеквам и мацката като надуши,че надделява над мен и автоматично го смята за по-добър във всичко. Което сега всъщност ми е стимул за спортуване и качване на маса така,че може и да извлека някакъв плюс от цялата ситуация ако съм постоянен.