.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 392

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Какво печеля ли? Ха познай ?
    И един секс ще ми е достатъчна награда ! Ако ще да лъсне - пука ми, щом дотам съм стигнал ! Пък кой знае - след секс и в двете страни настъпват емоционални промени - може и да излезе връзка .
    Супер, чудесно. Гледаш да прелъжеш някоя да ти пусне, щото си достатъчно некадърен да не можеш да да си хванеш гадже или поне самочувствието ти е много ниско. В следващия момент пък не искаш да се променяш. В такъв случай не знам защо пишеш изобщо тук, какъв е смисълът на дискусията въобще.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Супер, чудесно. Гледаш да прелъжеш някоя да ти пусне...
    Всички момчета са така, дори гаджето ти сигурно така те е "прилъгал", без дори да го осъзнаваш . Просто ти е харесало и си му "пристанала"!
    ...щото си достатъчно некадърен да не можеш да да си хванеш гадже или поне самочувствието ти е много ниско...
    Точно такъв съм, признавам, тука нямам какво да крия, въпреки че всичко това се опитвам да го прикривам в реалния живот, за съжаление неуспешно, след като съм още девствен . Самочувствието не помага, ако няма стабилно покритие в пари или външност. Самочувствие без покритие, си е един вид "прилъгване" и играене на роля - не е ли така?
    В следващия момент пък не искаш да се променяш.
    Хората не се променят, особено след определена възраст, могат само да се научат да играят една или друга роля за различен период от време и с различен успех .

Всички момчета са така, дори гаджето ти сигурно така те е "прилъгал", без дори да го осъзнаваш . Просто ти е харесало и си му "пристанала"!
    Не бих казала, че ме е "прелъгал", щото това "прелъгване" трета година трае. Връзката ми е много далече от отношения тип "само секс".

Точно такъв съм, признавам, тука нямам какво да крия, въпреки че всичко това се опитвам да го прикривам в реалния живот, за съжаление неуспешно, след като съм още девствен . Самочувствието не помага, ако няма стабилно покритие в пари или външност. Самочувствие без покритие, си е един вид "прилъгване" и играене на роля - не е ли така?
    Според теб, само парите и външността ли са важни и определящи, за да имаш самочувствие? Това звучи ужасно. В тийн годините пари взимаш от майка си и баща си. Следователно имаш толкова пари, колкото те решат. Ако не си от заможно семейство, трябва да си нещастен цял живот и да се подценяваш ли? Разбира се, че външността е важна, но само тя ли?

Хората не се променят, особено след определена възраст, могат само да се научат да играят една или друга роля за различен период от време и с различен успех .
    Ако успееш да си оправиш отношението към себе си, да спреш да се имаш за смотан, придобиеш повече смелост и приемеш себе си, ще бъде добре за теб. Ще имаш повече успехи с жените. Това, че си решил, че след 16 годишна възраст (примерно, представям си, че си на толкова) човек не се променя, е само в твой минус.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Не бих казала, че ме е "прелъгал", щото това "прелъгване" трета година трае. Връзката ми е много далече от отношения тип "само секс".
    Както казах по-рано, връзката ви може да е започнала като "само секс" от страна на гаджето ти и да е прерастнала в нещо повече и за двама ви по-късно. Моето твърдение не противоречи на твоето - само го допълва .
    Според теб, само парите и външността ли са важни и определящи, за да имаш самочувствие?
    За да може едно момче да забие нещо, парите и външността формират 95% от самочувствието и привлекателността му за жените! Останалите 5% са за това което вие жените намирате в някого за привлекателно, но дори вие самите сте неспособни да формулирате и опишете ! "Има нещо там си", "излъчване", "характер" и т.н. и т.н .
    Това звучи ужасно.
    Истината обикновено така звучи!
    В тийн годините пари взимаш от майка си и баща си. Следователно имаш толкова пари, колкото те решат. Ако не си от заможно семейство, трябва да си нещастен цял живот и да се подценяваш ли?
    Бедните хора обикновено са по-нещастни от богатите, ако още не си се сетила. Самочувствието на хората се определя от успехите, които носят удоволствие и на които същевременно другите хора завиждат и се възхищават! Това формира самочувствието - нищо друго! Останалото е фалшиво самочувствие без покритие.
    Разбира се, че външността е важна, но само тя ли?
    Е че как - ами парите ?!
    Ако успееш да си оправиш отношението към себе си, да спреш да се имаш за смотан, придобиеш повече смелост и приемеш себе си, ще бъде добре за теб. Ще имаш повече успехи с жените. Това, че си решил, че след 16 годишна възраст (примерно, представям си, че си на толкова) човек не се променя, е само в твой минус.
    Не е важно какъв мислиш, че си или действително си - важно е какво другите мислят че си ! За съжаление, не съм вече на 16, а на 26 . Мислиш ли, че за толкова години не съм опитвал да се променя?! Осъзнах, че за да бъда привлекателен, външността, кинтите и арогантността породена от тях са най-важни - всичко друго е маловажно. Видях и как всички искат някой дето е поне 180 см и с мускули. Как мога да стана 180 см или повече?! За толкова време не съм станал нито по-красив, нито много по-богат .
    Последно редактирано от Грозния : 10-03-2015 на 00:34

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си