Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Всички момчета са така, дори гаджето ти сигурно така те е "прилъгал", без дори да го осъзнаваш . Просто ти е харесало и си му "пристанала"!
Не бих казала, че ме е "прелъгал", щото това "прелъгване" трета година трае. Връзката ми е много далече от отношения тип "само секс".

Точно такъв съм, признавам, тука нямам какво да крия, въпреки че всичко това се опитвам да го прикривам в реалния живот, за съжаление неуспешно, след като съм още девствен . Самочувствието не помага, ако няма стабилно покритие в пари или външност. Самочувствие без покритие, си е един вид "прилъгване" и играене на роля - не е ли така?
Според теб, само парите и външността ли са важни и определящи, за да имаш самочувствие? Това звучи ужасно. В тийн годините пари взимаш от майка си и баща си. Следователно имаш толкова пари, колкото те решат. Ако не си от заможно семейство, трябва да си нещастен цял живот и да се подценяваш ли? Разбира се, че външността е важна, но само тя ли?

Хората не се променят, особено след определена възраст, могат само да се научат да играят една или друга роля за различен период от време и с различен успех .
Ако успееш да си оправиш отношението към себе си, да спреш да се имаш за смотан, придобиеш повече смелост и приемеш себе си, ще бъде добре за теб. Ще имаш повече успехи с жените. Това, че си решил, че след 16 годишна възраст (примерно, представям си, че си на толкова) човек не се променя, е само в твой минус.