Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
Не всички сме родени в семейства на заможни родители, всеки има недостатъци във външния вид, в характера, но идва един момент, в който е хубаво да осъзнаеш, че каквото са ти дали вашите, дали са ти. Толкова са могли/искали и точка. След това сам решаваш какво да правиш с живота си и дали да започнеш да се оплакваш, че си грозен и беден или да си размърдаш малко задника и да направиш нещо за себе си.
Работя, имам собствени доходи, но са крайно недостатъчни да компенсират грозното ми лице и ниския ръст! Още по малко са достатъчни да си оправя външния вид!
Погрешно ти е възприятието за жените. Не знаеш какво харесват. Всъщност, това никой не го знае.
Аз много добре знам какво харесват жените - виждал съм много пъти и на много места - чак толкова тъп не съм, още повече не съм сляп и глух!
Лесно е да се обобщи, че всички си падат по нацепени батки и дебел портфейл, но е много далече от истината.
Как реши, че е далече от истината ?! Точно това е най-близо до истината, като се има предвид какво виждам и чувам! Знам че ще кажеш - "Аз например не съм такава!" - добре, няма да коментирам каква си, защото не те познавам достатъчно (може и наистина да не си такава, нямам лични наблюдения)! Или пък "Не всички момичета са такива!" - ами да, може би не всички са, но поне 95% търсят точно "нацепения батка с дебелия портфейл" или "застарелия чичко с още по-дебелия портфейл" ! Всичко останало е маловажно!
Ти се запознай с повече момичета, поговори си с тях, поинтересувай се какво искат от живота, за какво мечтаят. Комуникирай повече с жени и не ги анатемосвай, не ги класифицирай, а просто се опитвай да ги опознаеш.
Говорил съм с много и най-различни жени. На някои съм предлагал да излезем заедно (на кафе и т.н.) - никоя не иска дори да излезе с мен - защо ли?! Защото съм нисък, грозен с малко пари и се държа възпитано!