- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Ами опровергай ме с нещо?! Това което ти говориш, просто не отговаря на действителността (или по-голямата част от нея).
Струват си, струват си и има, ама като нямам парите...![]()
!
И какво говорите по "Изследване на масовата комуникация" - как се свалят жени ли?! Моите "обобщения" не са наивни, те са суровата действителност, а твоето какво е? Митове, легенди и клишета от филмите и чиклит книжки, които хич не са наивни
.
Вниманието и грижата изискват средства...
Имам идеал за красота и с аверите често обсъждаме разни мацки. Естествено всеки има предпочитания, един харесва руси, друг чернокоси и т.н., но никога не ми се е случвало някой да каже "ей тая колко е готина", а другите да кажат "луд ли си, много зле изглежда" - най-много "абе готина е ама има и по-хубави" или "яка е, но не е точно мой тип". За грозните и гадните жени сме единодушни - представяш ли си?! Предполагам че и при вас е същото
. Срещала ли си някоя, която да мисли жабоците за принцове? А
?
Ти май не ме разбра, въпреки че бях достатъчно ясен. Не ми излиза скъпо да се "поддържам" - поддържам отлична хигиена и външен вид, но грозното лице няма как да оправя и ръста няма как да го увелича!
Да, добре! Работила ли си някога за да знаеш как се изкарват парите? А и нали за вас жените не беше важно колко пари изкарва един мъж
.
Отблъскващо е и не го правя пред други жени в реалния живот, но не съм тръгнал да свалям жени тук, а да споделя неща, които не мога да споделя с никого извън форума! Тук си права 100%, но може би не си даваш сметка по какъв точно механизъм се получава това. Просто е - ако един мъж се оплаква, значи е закъсал и има проблеми - сигурна индикация, че няма да си живееш добре с него! Може да е много нисък и грозен, но ако има пари и няма проблеми много жени ще искат да са с него.