Извън спора ви и извън ебавката, ще отговоря аз какво искам в един мъж като отношение.
Не харесвам да ми се плюнчат, щото съм обещала свирка и торта. Харесва ми да дойде и да си каже правичката „Жена, тва не е така, а така.“ Верно - ще го нахраня ама ще го направя по неговия начин, щото виждам, че е достатъчно уверен в правотата си и наистина е помислил и е така, а после ще го пообмисля и аз и ще се съглася, щото верно си е прав, мамка му мръсна, гад такава, как може да е по-добър?! И ще му се гушна в ръцете, обяснявайки как - да, тоя път аз съм в грешка. Ама само тоя. И моя начин все пак е правилен от друга гледна точка, която е гледната точка на привикналия с нещо. :д И не е по-малко правилен от неговия ама е по-сложен.
Харесвам когато всичко в човека до мен крещи, че е мъж и е по-голям и по-силен от мен. Че може да ме смаже за секунда ама няма. Щото не че не иска, но си има принципи. И ще ме смачка с думи. И да - да мирише хубаво дори като се препоти от тренировка.
Харесвам уверени мъже. „Миличка, нали знаеш, че ако не ти бях домъкнал багажа не че нямаше да се справиш ама щеше да ти е тъпо сама? Какво би правила без мен?“ Или „Любов, сега ти ще дойдеш, ще правим секс и после ще забравиш за чорапите. Нали?“ Забавно-арогантни да кажем. Леко пресолено, щото харесвам силните вкусове просто, иначе да си знаят и цената, и мястото, и егото да не е наистина толкова високо, колкото излиза. Да могат да го потъпкват когато е нужно.
Ама и да знаят да се плюнчат като е нужно, определено. Примерно комплиментите да са некви клиширани, но казани на Място и във Време.
Да, външния вид определено е важен. Имам си нещо като тип, мисля. Няма да изброявам, че вече съм го казала в достатъчно теми от последната седмица.
Освен тва искам да е точен във уговорките. Ако ще закъснява, да звънне. Айде, едно е да чакаш някого вкъщи, а не на -20 или на +45. Като го чакам вкъщи и не бързам, е иди-дойди ма да ми се влачи 100 часа и аз да го чакам вън на тенекия, с-о-р-Е.
И като ми помага с нещо, да не го прави понеже съм жена и уж по-слабия пол. По-слабия пол може да мъкне 11 литрова туба с вода от магазина и сам. И може да се прибира нощем и сам от дискотека. Искам като ми помагат да се кача някъде по-високо да е щото иска, не щото трябва.
И най-най-най-най-най-животоспасяващото - да ми лекува егото когато трябва. Да, обичам да пресолявам манджата и обичам да я оставям без сол. Тичам в две крайности и никога не нацелвам златната среда, колкото и да се опитвам. Той трябва да ме балансира, в случая - да ми разбира огромното его и да го смалява или да ми го почетква, за да не свърша пред някой влак заради рана над горната устна от херпес.