.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 392

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Marksman Виж мнението
    И с малко коригиране на мисленето всичко се променя..
    Само не бъди наивен, защото един ден ще съжаляваш горчиво!
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

Мразя такива теми. От една страна ми става тъпо за хората, които ср намират в подобнс дупка.
    От друга страна, се дразня на всичките, които се изсипват да обяснят на наивния човечец как бил елементарен заради клишираните си наблюдения и в същото време по др тип теми се обясняват как щом на тоя до тях му е мн приятно да им плаща сметките и да им купува подаръци, те щели да му доставят това удоволствие, от тях да мине.
    Замалко да се въодушевя, ама не- оставам си отегчена.
    Ето това е едно момиче, което заслужава уважение! Аз предполагам че тя има и други положителни качества, но заслужава уважение, дори и само заради това, че не е лицемерна !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Към автора - малко да поотговоря на въпроса с какво един мъж може да "забие" жена. Ще ти нахвърлям неща, които на мен ми правят впечатление:
    - присъствие. Като вляза в една стая, веднага се усеща една такава аура около човека, магнетичност. Мъжете го наричат алфа, аз не си падам по цялата теория, но се съгласявам с концепцията. Това е човек, с когото можеш да говориш по много теми, но не задължително приказливецът на компанията. Излъчва една позитивност, усмивка задължително, увереност, гледа те в очите, докато разговаря, често има жестикулация.
    И как само според външния вид прецени, че можеш да разговаряш с него на много теми ?! Ясно, външният вид те е привлякъл с нещо (ръст, мускули, скъпи дрешки), кажи си го направо!
    - няколко неща, свързани с външния вид, които винаги ми правят впечатление: парфюм, дали има неща като часовник, гривна, пръстен.
    Мислех те за по-сложна личност, а ти се оказа съвсем... елементарна .
    Ти си измисли прическа и брада, ... подбери си едни хубави дрехи (не скъпи, така че аргументът ти отпада тук) и си готов.
    Брада не ми е комфортно да нося постоянно - почва да ме дразни. Подбрал съм си прилични дрехи (но не скъпи) и резултатът е нулев .
    - огромно впечатление ми прави отношения към жени, животни и деца.
    Животни харесвам само в чинията , но имам добро отношение и държане към жени и деца.
    - маниери.
    Един познат, който има доста проблеми с момичетата, говори с отвратителен дупнишки диалект и сърба звучно, когато се храни. Ми, мистър Свят да беше, не бих го взела.
    Говоря отличен български и не се държа просташки на масата като твоя познат! И какво от това?! Може би там е една от многото ми грешки, след като това не помага .

На теория покривам тези изисквания и "само" ръста, лицето и парите ми не са наред .
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    И аз съм забелязъл, че момичетата си падат по лошите момчета, а добрите и милите ги запращат в девета глуха нищо, че твърдят точно обратното!
    Това се нарича лицемерие!
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Грозен, ти очакваш да те хавана за ръчичка и да ти намеря работа ли? Или да ти изпратя обяви за работа? ДА ти намеря и жена?
    Единственото което очаквах от теб, беше да отговориш на въпросите ми конкретно и по същество . Ти не успя !
    В по-големите градове има доста възможности за млади хора, стига да искаш да се възползваш от тях. Вероятно имаш някакви умения, един читав английски да имаш, можеш да си намериш приемлива работа с нелоша заплата.
    Да кажем, че имам "някакви умения", "читав английски", но намирането на "приемлива" работа с "нелоша" заплата, не е толкова лесно колкото си мислиш, защото съм пробвал! Освен ако за теб "приемливата работа с нелоша заплата" е да си работник/чка в хипермаркет .
    По-горе се бях опитала да ти кажа, че не можеш да обобщаваш колко точно процента от женското съсловие харесва нацепени батки с дебели портфейли. Просто, защото нямаш доказателство, че е така. Факт е, такива момичета има.
    Статистиката не е доказателство сама по себе си. Въпреки това, тя е способна да даде доста точна представа за неща които няма как да изучим напълно (като да се запозная лично със всички жени например). Без да съм се запознал със всички жени, очевидно е че процентът на тези харесващи "нацепените батки с дебел портфейл" е огромен и доста над 50%!
    Но има и други, които ще оценят мъжа по качествата, които притежава, а не по банковата сметка. Да дойда и да ти доведа 10 такива мацки, за които се сещам на прима виста ли?
    Със сигурност има, даже съм се срещал и запознавал с някои, които изглеждат такива, но едва ли ще можеш да намериш и 10 такива в София, затова по-добре не ми води никой !

След всичко казано дотук, ето това е едно подходящо заключение:
    Цитирай Първоначално написано от gimli Виж мнението
    Няма какво да се лъжем пари се искат!!!

Мега фен
    Ми, седни си на гъза и тренирай
    Вероятно това е причината толкова години да тренираш и да няма резултат.
    Вземи пробвай да станеш и след това да тренираш.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Вероятно това е причината толкова години да тренираш и да няма резултат.
    Вземи пробвай да станеш и след това да тренираш.
    Шегички ниво 5 клас.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strashensi Виж мнението
    Шегички ниво 5 клас.
    Ако беше за 6-ти клас
    нямаше да я разбереш

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си