- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Само не бъди наивен, защото един ден ще съжаляваш горчиво!
Ето това е едно момиче, което заслужава уважение! Аз предполагам че тя има и други положителни качества, но заслужава уважение, дори и само заради това, че не е лицемерна!
И как само според външния вид прецени, че можеш да разговаряш с него на много теми?! Ясно, външният вид те е привлякъл с нещо (ръст, мускули, скъпи дрешки), кажи си го направо!
Мислех те за по-сложна личност, а ти се оказа съвсем... елементарна.
Брада не ми е комфортно да нося постоянно - почва да ме дразни. Подбрал съм си прилични дрехи (но не скъпи) и резултатът е нулев.
Животни харесвам само в чинията, но имам добро отношение и държане към жени и деца.
Говоря отличен български и не се държа просташки на масата като твоя познат! И какво от това?! Може би там е една от многото ми грешки, след като това не помага.
На теория покривам тези изисквания и "само" ръста, лицето и парите ми не са наред.
Това се нарича лицемерие!
Единственото което очаквах от теб, беше да отговориш на въпросите ми конкретно и по същество. Ти не успя
!
Да кажем, че имам "някакви умения", "читав английски", но намирането на "приемлива" работа с "нелоша" заплата, не е толкова лесно колкото си мислиш, защото съм пробвал! Освен ако за теб "приемливата работа с нелоша заплата" е да си работник/чка в хипермаркет.
Статистиката не е доказателство сама по себе си. Въпреки това, тя е способна да даде доста точна представа за неща които няма как да изучим напълно (като да се запозная лично със всички жени например). Без да съм се запознал със всички жени, очевидно е че процентът на тези харесващи "нацепените батки с дебел портфейл" е огромен и доста над 50%!
Със сигурност има, даже съм се срещал и запознавал с някои, които изглеждат такива, но едва ли ще можеш да намериш и 10 такива в София, затова по-добре не ми води никой!
След всичко казано дотук, ето това е едно подходящо заключение:
![]()