Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
...много по-важни неща от мускулите или дебелия портфейл.
Кои са тия по-важни неща?!
Ето това питам от 3 дена и ти за пореден път не успяваш (не можеш) да отговориш . И моля ти се без "характер", "излъчване", "харизма" и всякакви други такива субективни простотии! Кажи конкретно - търся/търсим мъж, който може да прави това и това, в тая и тая ситуация постъпва така и така.
На мен не обяснявай как се търси работа, защото всичко, което съм работила до сега съм си го намерила сама, в интернет по обяви. Не е невъзможно, просто трябва търсене и ходене по интервюта.
Нали се сещаш, че ако е работа с клиенти, грозен човек няма да наемат никога?! Може да ти се струва невероятно, но е факт !
С тоя начин на мислене и поведение няма да си намериш жена скоро.
Тук си права донякъде и отчасти - за това че няма да е скоро (вероятно никога ), но бъркаш причините за това.
Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
Нямам идея какво искат тия смотани момичета мамка му
То е ясно какво искат, аз отдавна съм го разбрал , на път си да го разбереш и ти .
Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
Един реален факт от шибания ми живот- никога ама никога не съм бил с момичето което съм харесвал а винаги съм се принуждавал да бъда с тези които са харесали мен.
Една жена винаги има възможности за избор на партньор, дори и да е доста грозна. Ние мъжете не можем да избираме, освен ако нямаме много пари и донякъде външен вид. Поне си успял да прилъжеш някоя, колкото да не си съсем капо !