- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Грозния, разбирам, че искаш да ти изредя определени качества или преимущества, които жените харесват. Няма да се наемам да ти обяснявам за "повечето жени", ще ти кажа какво аз харесвам и изисквам.
Стабилност. Това означава един мъж да е работлив, да вдъхва доверие, да знам, че с него съм сигурна, че го е грижа за мен, че иска да ме пази, да ме кара да се чувствам защитена. Тук влиза и това с финансите, което ти е толкова важно. Но не това, което ти си представяш за дебелия портфейл, а идеята, че той има капацитет да се труди и да изкарва пари. Момченца с мангизите на мама и тати не са ми по вкуса. Не харесвам мъже, които не са се потрудили да изкарат един лев през живота си.
Да има чувство за хумор. Това ми е много важно, ужасно ме дразнят хора, които не могат един лаф да вържат. Трябва постоянно да ме разсмива и да носи на майтап, защото и аз много се бъзикам.
Да умее да общува и да има приятели. Когато видя, че един човек има готини приятели, прави добро впечатление. Изключително важно е за мен, това доказва, че общува със стойностни хора. Неслучайно се сближих много с приятелите на гаджето ми и излизам постоянно с тях, дори когато той е на работа и няма как да дойде с нас.
Да бъде кавалер (не само с мен, с жените като цяло). Това ми прави впечатление още на първата среща. Ако ми пусне вратата под носа или не ми направи място да мина, не ми подаде ръка - черна точка.
Да е умен, образован и интелигентен. С необразован мъж не мога да бъда. Ужасно ме дразни незнанието у хората, особено на елементарни неща. Трябва да е остроумен, да е досетлив, адаптируем.
Да има добро отношение към майка си. Това е относително, защото семейства всякакви има. Но когато видиш, че едно момче се държи супер мило и уважително към майка си, определено прави добро впечатление. Видя ли грубост, обиди и лошо отношение, значи нещо не е наред за мен.
Да ме кара да се чувствам специална, да не изневерява. Не си падам по тип "лошо момче", нито по "гларуси". Ако ще имам сериозна връзка, тя наистина е сериозна. Това означава без изневери и с пълна отдаденост. Трябва постоянно да ми напомня, че аз съм неговата жена и никоя друга няма да заеме моето място.
Да има желание за приключения. Да иска да прави нови неща, да се развива, да пътуваме, да живеем на други места по света.
Да си пасваме в кревата. Това е много важно, защото ако сексът куца, цялата връзка не става. Разбира се, понякога отначало трябва време, за да се напаснат хората, при други става веднага. Но не върви ли сексът, значи няма как да съм с този човек. Трябва да имам тръпка, да искам да го видя, да ми липсва, да искам да го докосна, да сме заедно, да изгарям отвътре от страст.
Това са само част от важните изисквания, мързи ме да пиша повече.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5