.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 392

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    поставила съм си за цел да не завися от никой мъж, и да изкарвам достатъчно пари, че да живея достоен по моите си критерии живот, просто защото вътрешно няма да ми дава мира да бъда пиявица.
    Ей това.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това е повече от ясно.
    Но разбирам какво има предвид Мерилин. В една двойка не сте само Той и Тя, а има и Ние. И би следвало да е окей временно единият от двамата да не е в блестящо финансово състояние. Не виждам проблема наистина, говорим за партньорство, нали така
    Това се опитвам да кажа. Не съм се хванала с богат чичко, който просто да ми дава пари или с когото и да е, само за да ме издържа. Преценили сме, че в един момент беше по-добре да работя малко и следователно да изкарвам малко. Било е взаимно решение. Нали не си мислите как ако приятеля ми остане без работа му ритвам канчето и край? ПРоблем ще е ако каже "Ми тооо, виж кво е трудно, са как да си намеря работа, като всички са идиоти, взимат само с връзки и т.н".
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    ПРоблем ще е ако каже "Ми тооо, виж кво е трудно, са как да си намеря работа, като всички са идиоти, взимат само с връзки и т.н".
    имам чувството че си малоумна или имаш травма от някой близък до теб който е в това положение което описваш.
    кораба или който там е казал по назад най-вероятно е имал предвид че жените ВИНАГИ биха избрали този с повече пари и по-хубава кола, тяло, жилище, къща отколкото с този който се труди, работи регулярно, има висше, но е на регулярна заплата, има си кола, има си апартамент, на ниво е малко под и около средното и двамата са с прилична външност,.................... та те може би са искали да кажат че жените биха избрали парите т.е. първия а не този нормалния който да кажем има И други качества които да кажем ти (не визирам конкретно тебе а тая дето избира първия) никога няма да видиш защото ще си запленена от лесния живот, с първия и е по- малко вероятно да дадеш шанс на втория
    Последно редактирано от LoadRunner : 10-08-2015 на 22:02

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си