.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 392

Hybrid View

изобщо не е вярно, че винаги биха избрали това, LoadRunner.
    моля те, опитай се да мислиш и живееш извън клишетата. моля.

някои хора, представи си, търсим душевна близост, която не може да се постигне с всеки и определено ако липсва, не може да бъде компенсирана от луксозен начин на живот.
    жените обичат сигурността, това е факт, но сигурността понякога може да значи, че просто ние вярваме в мъжа до нас. че той ще успее и ще ни бъде стабилна опора. ще можем да градим нещо заедно, било бизнес, или нещо друго, и ще си гледаме децата.
    това е различно от манталитета на държанка или на момиче с убеждението, че някой нещо му е длъжен.

имах една кратка връзка с кандидат-авдокат преди време, никога не съм се чувствала по-зле, независимо, че момчето водеше добър стандарт на живот, но това не е било и фактор, даже ме беше страх от него в един момент, с този материалистичен манталитет какви скрупули има (ако ги има изобщо) и какво би постигнал, само и само да успее.. наистина страшен и неприятен човек. така че просто се ометох по най-бързия начин.
    и не обичам да се чувствам "купувана".

скъп подарък ще ме накара да се чувствам зле и неудобно, вместо щастлива.

най-ценните неща са истинските неща, а те не могат да се fake-нат - доверие и УВАЖЕНИЕ.
    до колко вие сте способни да ги дадете?
    и смятате ли, че и вие сте истински, щом преследвате фалшивите неща - напр. куклите, както и ти сам каза?

да гледаме реално на нещата. най-лесно е все жените да са ви криви за нещо.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    изобщо не е вярно, че винаги биха избрали това, LoadRunner.
    моля те, опитай се да мислиш и живееш извън клишетата. моля.
    това е мнението на повечето мъже, едва ли си го измислят, или просто си търсят оправдание, по-скоро са го видели от практиката

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ама и аз също искам да ви дам сигурност бе жени, просто казвам че не всяка е достойна за всичко това което иска и е по- скоро куха за да го осъзнае
    другите не знам за кво се борят

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си