.
Отговор в тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 392
    Мега фен Аватара на galaxy29
    паяжиноглавки

Мега фен Аватара на pandabear
    искам да попитам дали си заслужава да чета 6 страници?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    но тук идва др. въпрос, защо при наличието на свестни и независими момичета, все пак мъжете се хващат с парцалки, с изискващи кучки? аа?
    тук вече опира конкретно до външния вид
    като видиш красива жена искаш да я притежаваш поне за малко на всяка цена

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    От себе си?
    О, явно сте останали с впечатление, че аз съм от тези хора, които по цял ден си почиват, но настояват мъжа да се скъсва от работа, за да им купува подаръци. Ми не, съжалявам, ако не съм се изяснила достатъчно ясно. Разбира се, че разчитам на себе си. Но ние сме семейство, мислим за двама. Стабилността е взаимна, тя не е просто мое изискване към него. Аз смятам, че всеки човек има нужда от стабилност. Естествено е човек да разчита на себе си, това някак си, даже не го смятам за нужно да се споменава. Но в сериозната връзка, която имам, ми е хубаво да знам, че има рамо, на което да се облегна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    поставила съм си за цел да не завися от никой мъж, и да изкарвам достатъчно пари, че да живея достоен по моите си критерии живот, просто защото вътрешно няма да ми дава мира да бъда пиявица.
    Ей това.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Каква подобна нагласа? Трябва да си дадеш сметка, че човек от една определена възраст започва да цени потенциала.
    Тоест като ти се оплаче един-два-пет пъти колко лошо му е минало интервюто и как или HR-ката е била тъпа, или са му задали неочакван въпрос, или той не бил спал, или..., или..., започваш да се замисляш. Много светва лампичката, когато постоянно слушаш оправдания. Да не говорим пък, че е заразно.
    Наистина не става въпрос за конкретни пари тук.

Как идентифицираш нагласата й, сигурно по различен начин го тълкуваш?
    Ако оставим на страна ''оплакването'', което не вярвам ''грозния'' да го изява в реалноста по същия начин ( оплаква се тук, в анонимното пространство като вид изливане на вътрешната си болка, напрежение. Пък и не беше всичко оплакване, а костатиране), намирането на работа и УСПЕХА съвсем не опира само до тази грешка.

Едва ли не, който не се оплаквал, който ходил на интервюта, който бил точен, научил или учил нещо - живота му е в кърпа вързан.
    Имаше нещо казано, което си спомням от един филм. Банкер - успял човек, бизнесмен отговаря на сина си повроса дали с учене и образование се печелят пари. Човека си захили и обясни как истинските играчи намирали научени пионки,пешки, наречени специалисти, който само да им вършат показната бяла работа, и които получавали минимален дял от процента печалба. И наистина масово картината е подобна.

Едно е работа, друго е истинско изкачване по стъпалата. Излиза, че потенциал нямат всички хора - дори работливите и добродушни индивиди. Потециала повече клони към противоположните типажи.

Не всички са ''кадърни'', не всички ''успяват финансово.

Но въпреки това - с едно ще се съглася. Ако живееш активно, друдиш се, все някакви шансове излизат. Все някое момиче може да го огрее '''грозния''. Но ако седи и тъпее - нищо.

и тези същите потребителки са с претенции и то с хиляди, после не било нагло

Това е повече от ясно.
    Но разбирам какво има предвид Мерилин. В една двойка не сте само Той и Тя, а има и Ние. И би следвало да е окей временно единият от двамата да не е в блестящо финансово състояние. Не виждам проблема наистина, говорим за партньорство, нали така
    Това се опитвам да кажа. Не съм се хванала с богат чичко, който просто да ми дава пари или с когото и да е, само за да ме издържа. Преценили сме, че в един момент беше по-добре да работя малко и следователно да изкарвам малко. Било е взаимно решение. Нали не си мислите как ако приятеля ми остане без работа му ритвам канчето и край? ПРоблем ще е ако каже "Ми тооо, виж кво е трудно, са как да си намеря работа, като всички са идиоти, взимат само с връзки и т.н".
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    ПРоблем ще е ако каже "Ми тооо, виж кво е трудно, са как да си намеря работа, като всички са идиоти, взимат само с връзки и т.н".
    имам чувството че си малоумна или имаш травма от някой близък до теб който е в това положение което описваш.
    кораба или който там е казал по назад най-вероятно е имал предвид че жените ВИНАГИ биха избрали този с повече пари и по-хубава кола, тяло, жилище, къща отколкото с този който се труди, работи регулярно, има висше, но е на регулярна заплата, има си кола, има си апартамент, на ниво е малко под и около средното и двамата са с прилична външност,.................... та те може би са искали да кажат че жените биха избрали парите т.е. първия а не този нормалния който да кажем има И други качества които да кажем ти (не визирам конкретно тебе а тая дето избира първия) никога няма да видиш защото ще си запленена от лесния живот, с първия и е по- малко вероятно да дадеш шанс на втория
    Последно редактирано от LoadRunner : 10-08-2015 на 21:02

изобщо не е вярно, че винаги биха избрали това, LoadRunner.
    моля те, опитай се да мислиш и живееш извън клишетата. моля.

някои хора, представи си, търсим душевна близост, която не може да се постигне с всеки и определено ако липсва, не може да бъде компенсирана от луксозен начин на живот.
    жените обичат сигурността, това е факт, но сигурността понякога може да значи, че просто ние вярваме в мъжа до нас. че той ще успее и ще ни бъде стабилна опора. ще можем да градим нещо заедно, било бизнес, или нещо друго, и ще си гледаме децата.
    това е различно от манталитета на държанка или на момиче с убеждението, че някой нещо му е длъжен.

имах една кратка връзка с кандидат-авдокат преди време, никога не съм се чувствала по-зле, независимо, че момчето водеше добър стандарт на живот, но това не е било и фактор, даже ме беше страх от него в един момент, с този материалистичен манталитет какви скрупули има (ако ги има изобщо) и какво би постигнал, само и само да успее.. наистина страшен и неприятен човек. така че просто се ометох по най-бързия начин.
    и не обичам да се чувствам "купувана".

скъп подарък ще ме накара да се чувствам зле и неудобно, вместо щастлива.

най-ценните неща са истинските неща, а те не могат да се fake-нат - доверие и УВАЖЕНИЕ.
    до колко вие сте способни да ги дадете?
    и смятате ли, че и вие сте истински, щом преследвате фалшивите неща - напр. куклите, както и ти сам каза?

да гледаме реално на нещата. най-лесно е все жените да са ви криви за нещо.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

изобщо не е вярно, че винаги биха избрали това, LoadRunner.
    моля те, опитай се да мислиш и живееш извън клишетата. моля.
    това е мнението на повечето мъже, едва ли си го измислят, или просто си търсят оправдание, по-скоро са го видели от практиката

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    и тези същите потребителки са с претенции и то с хиляди, после не било нагло
    важно е, да го има и на тази страница ;/

богатите чичковци с дебелите портфейли, лошите момчета, които се държат ужасно и бедните онеправдани кавалери.
    хахахаха
    ми май май си е точно тей

Тръгваш в една друга насока, с която не мога да отрека, че имаш право, но моят коментар се опираше само до мрънкането и колко безрезултатно е то.
    Какво значи опира САМО до мрънкането? И Мерилин и Ти ръфате как Грозния не можел да си намерил добре платена работа, защото мрънкал. И за тва бил негоден, нежелан от жени..

Ми не. LoadRunner и той простотии бълва като булка с отвлечен младоженец.

Жена ще се намери с по-малки изисквания от вашите за пари и лукс. Но такива жени са малко в днешно време. Повечето винаги залитат на този, който има повече пари и потенциал да изкарва такива. И тва няма нередно, до определени граници. Дори любовта ви е материално ( гледаш часовника, гривната, очелата, пръстена) .... как се обличал. Сорри, но аз също съм материалист (като 99% от хората)..

Стабилност било. Ми може.. инстинкт за оцеляване.
    Ама не върви на добре в повечето случай тоз инстинкт в човечеството.
    Винаги се стига до един момент, в който на хора не им пука какво става под тях с другите. Правят се мизерии с тези пари.. всички мизерии на пламентата тръгват от желанието ни за повече пари.

ама и аз също искам да ви дам сигурност бе жени, просто казвам че не всяка е достойна за всичко това което иска и е по- скоро куха за да го осъзнае
    другите не знам за кво се борят

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    тук вече опира конкретно до външния вид
    като видиш красива жена искаш да я притежаваш поне за малко на всяка цена
    Хихихи.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

а моята практика е показала, че момчетата тичат след момичета, които ги мачкат, които им тропват с краченца, които са неприятни кучки както с тях, така и с представителите на собствения си пол (никаква солидарност тук), ама какво да правя, да се тръшкам ли? да пускам теми?

по-лесно е да се приеме, че по принцип най-масово срещаните сценарии принадлежат на посредствени хора, няма жертва и виновник - намерил си си това, което си търсил.
    искаш най-красивата, "луксозна" жена - ами примири се, че цената й е висока, и буквално, и преносно.
    искаш умна събеседничка? ами примири се, че няма да ах-ка и ох-ка на всяко твое изречение, и вероятно няма да ти целува задника или да е добра ego stroker-ка.

това в най-опростенчески рамки и клишета, понеже явно тук в тая тема това е нещо изключително обичано .. шаблоните и кутийките.

много е трудно истинската любов да вирее в свят, напълнен с комерсиалност и с толкова силно его. и определено това е проблем и на двата пола. и определено това е проблем на всеки, който не желае да се разграничава от масовото и да си има свое собствено мнение и поведение. и който няма ценности или морал.
    и тук всеки може да погледне себе си и да си помисли дали се е отървал от собствените си комплекси и огромно его, и дали е готов да обича? защото това не значи непременно да е много сладко и приятно всичко. никой не ни е обещавал на тоя свят да сме щастливи.

както и да е. не ми се водят разговори вече .
    лека нощ.

Мега фен Аватара на Blab
    мъж, който е нещо повече от нагона си, съществува ли?
    //в тази тема не си заслужава да се пише, де да беше заради меркурий, но не - просто хората все повече губят уменията за водене на диалог... плашещо е.

с джхдж що не се вземете
    по наталните карти ще си разбирате кога сте възбудени

съществува, ти просто си феминистка лишена от мъжко внимание и затова така недоволстваш

интересното е, че твоето поведение е на човек, лишен от мъжко внимание, galaxy29.

темата верно е за ключ вече.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    мъж, който е нещо повече от нагона си, съществува ли?
    +
    за съжаление ;/

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    де да беше заради меркурий
    ебаси поантата сложи, честно

ами как да си обясним злобата ти? :/

умствения капацитет да кажем е вроден, или нещо от сорта.. или не искаш да ни го покажеш, а го имаш,
    ама неприятното поведение на какво се дължи?недостатъчно сантиметри?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си