Я темата как е експлодирала направо !

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
Много ме дразнят циганите. Ти май си циганин? Крадеш ли ток?
Много моля да не се обиждаме на произход, защото това няма нищо общо с темета !
Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
Не харесвам мързеливи хора, които само се оплакват и не искат да си намерят работа, но реват, че са бедни.
Чувала ли си някога израза "работещи бедни"?! Питам дали си чувала поне, защото със сигурност не си го изпитала!
Не знам на теб какъв ти е проблема с това, че жените искат стабилност, която включва и финансова такава.
Всеки търси финансова стабилност, но някои като теб къде я търсят?! В мъжете ! И ти сама си го каза!
...как всички жени сме меркантилни кучки, 'айде стига.
Това го казваш ти - не аз . Гузен негонен бяга !
Направи нещо, за да изкарваш повече пари. Опитай се да се развиваш, научи нещо ново, подобри уменията си в дадена област.
По-висока квалификация не означава автоматично по-добра работа и по-висока заплата! А ти като си толкова просперираща и финансово независима, защо ти е толкова важно да търсиш "финансова стабилност" и то къде - при мъжете ?!
Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
В идеалния случай, да, но малко звучиш като латерна.
В Бг има достатъчно некомпетентни хора, заемащи различни позиции, а някои от тях и ръководни такива. Не са имали мн желание да се развиват.
Съветите ти могат да красят някое списание тип космо и статии а ла: как да забогатееем, как да мигаме на интервю за работа, как да разпознаем добрите възможности в живота..
Благодаря за допълнението - по-добре нямаше да мога да го кажа !
Това да искаш стабилност не знам как го свърза с наглост. Естествено е да искам стабилност от мъжа си. От кого да я искам, ако не от него?
Ето! Каза си го най-накрая !
Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
хД не знаех, че преди два месеца съм си имала гадже ;О и един съвет - намери си донор на мозък
Е добре че (не) ѝ го каза ! От една дама към друга дама е някак си по-приемливо, че ако го бях казал аз, щеше да излезе много невъзпитано, а аз съм джентълмен !
Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
но тук идва др. въпрос, защо при наличието на свестни и независими момичета, все пак мъжете се хващат с парцалки, с изискващи кучки? аа?
понеже и това го има.
Свестните жени са малко и обикновено вече са заети! А ние мъжете какви сме бунаци, а?! Какво ли не правим за едното ебане !
Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
поставила съм си за цел да не завися от никой мъж, и да изкарвам достатъчно пари, че да живея достоен по моите си критерии живот, просто защото вътрешно няма да ми дава мира да бъда пиявица.
Достойна позиция !
Това се опитвам да кажа.
Ти вече загуби контрол и се поизпусна достатъчно ! Всички разбрахме какво се опитваше да кажеш !