- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
+1 и аз си мислех,че любовта била достатъчна...ама уви..
Аз също имам въпрос към дамите.Като изказвате всичките тези претенций ,вие поставихте ли е за секунда на мястото на автора ? Сигурен съм,че не...Но хайде сега да го направим..представете си че сте на негово място..
Не сте се родили красиви,ами даже сте супер не привлекателни..цял живот опитите ви да имате нормални човешки отношения с другият пол са завършвали със смях в лицето или дори по лошо дори не сте имали шанс да говорите с човека който харесвате,щото има толкова много по добри от вас,че някой много отчаян човек би ви обърнал внимание...Е вие сте борили да се промените да се подобрите ..но резултата е не достатъче и все един същи пълен игнор от другите хора ...
Представете си в позиция в която НЕ ВИЕ ИЗБИРАТЕ а вас ви избират...бас държа ,че тва не ви се е случвало..най-много един път в досегашният ви живот...но си представете че това за вас е ежедневие ?
Хайде сега ми отговорете как вие бихте се чувствали на мястото на автора ?
Да много е лесно да стойш от страни и да даваш съвети колко е зле някой и кво не е направил за да стане по добър..но като се поставите на неговото място нещата не са съвсем така..защото само с промяна не става..Да важно е да имаш самоуважение и да се победиш себе си и предубежденята си ..но ако света воъбще не зачита това то губи значение щот все пак не живеем сами.Мислех, че искате да кажете ,че любовта между хората е важна...и че ако се обичате истински все ще намерите решение на материалните проблеми стига да сте заедно..но вие си говорихте за преспективата в мъжа ви,за опората в него и прочие...да а вие като искате всичките тези неща ..готови ли сте да ги дадете ?
Защото в една истинска връзка основана на любов двамата са напълно равни..няма мъж,няма жена..и двамата се борят равнопоставено за връзката...защото ако няма равнопоставеност...не говорим за любов ,за някво чувсто на влюбване с интрес и условия...а любовта условия НЯМА ! Няма ''ще те обичам'' ,ако ...
Последно редактирано от GuardianAngel : 10-09-2015 на 19:59
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !