- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Да съм казала, че не може?
Да съм казала, че си търся богат чужденец, и от кога средна класа се води богат?
Имам чувството, че ако (искаш да) имаш нормален, средно статистически живот, а не (да) живееш в мизерия, си е направо срамно.
А удобно се изпуска частта, че си харесвам мъже според чергата.
Последно редактирано от NomNomNom : 10-10-2015 на 06:54
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
За България средната евро заплата е много над българарската средна. Може да се каже, че пари от порядъка на 3 4 хилядимевро, ноето тук правят 6 8 хил лв, което е твоето изискване хахах са в ръцете на доста малък процент, главно на хора с дългогодишна практика, мениджъри, арендатори, капитани. Докато в провинцията всичко над 1000 лв се счита за над стедното. Тоест ти ще се жениш за чужденец. Хаха
Оф, не исках да го пиша това, ама ти си специален случай - струва ми се, че не се фиксираш върху на бъдещия ти партньор перспективите или там каквото ще го наричаме, а върху настоящото му състояние, било то финансово или емоционално и тн. И ми се струва /то даже имам спомен, че някъде си го намеквала/, че е 'щото тръгваш с презумпцията, че беден = комплексиран и ще създаде проблеми във връзката ви този факт в някакъв момент в бъдещето.
Не го пиша това с цел да те нападна - нито знам какви хора са оставили следа в живота ти и са те изградили като личност, нито ми е работа да ти съдя критериите. Просто казвам, че писаното дотук не би трябвало да те касае, 'щото чисто емоционално си влизаш по-скоро в графата с мъжете, не с жените. И дано не съм те обидил с това :Д
То ако се замисля Климатика направо си ми доказва 'що ти е такова ситото де