- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
закво си направи труда да го напишеш тва само ти си знаеш.Първия въпрос просто няма как да го коментирам, безпредметно е.
Втория всъщност също. Критерии, какво да ти кажа. Аз смятам, че е важно човекът, при когото се прибирам всяка вечер, да е доста повече от добре на външен вид и да не ме дразни, като си отвори устата. Но тук навлизам в друг тип отношения, постоянно забравям, че е тийн форум.
на другите благодарим за отговорите
@Номи хейти си ако ти е гот, ще го преживея някак. Ама спри след всеки пост да ми обясняваш, че не ме хейтиш - некомфортно взе да ми става ;д
Последно редактирано от aurissaaaaa : 10-10-2015 на 02:31
Да съм казала, че не може?
Да съм казала, че си търся богат чужденец, и от кога средна класа се води богат?
Имам чувството, че ако (искаш да) имаш нормален, средно статистически живот, а не (да) живееш в мизерия, си е направо срамно.
А удобно се изпуска частта, че си харесвам мъже според чергата.
Последно редактирано от NomNomNom : 10-10-2015 на 05:54
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
За България средната евро заплата е много над българарската средна. Може да се каже, че пари от порядъка на 3 4 хилядимевро, ноето тук правят 6 8 хил лв, което е твоето изискване хахах са в ръцете на доста малък процент, главно на хора с дългогодишна практика, мениджъри, арендатори, капитани. Докато в провинцията всичко над 1000 лв се счита за над стедното. Тоест ти ще се жениш за чужденец. Хаха
Не всички момичета са еднакви . Аз например харесвам момчета със чувство за хумор , да се държат добре с мен относно музиката не ми пука каква ще слуша важното е да ме привлича и аз него ... Всеки си решава какъв да бъде . Аз съм на 14 повечето момчета които си харесвам искат секс а аз на тая възраст няма да го направя ... поне 17 :д За това не намирам гаджета :Д Ще искам от момчето единствено да се разбирам с него ...![]()
Точн пък Номи да захванете.. Не я познавам, но от това, което знам, е доказала достатъчно, че може сама да си вади хляба.
би трябвало, за това номи по-морално ще бъде да вземе среден европепеец, а не да търси българи олигарси щом изкарва много пари по стандарт на чужбината..и е свикнала на определено удопство. А пък, ако беше президент у нас, също нямаше да е нахашно да търси също толкова развит младеж
накрая обаче някои богати жени искат да бъдат мъжа в семейството ;д
каквото и да се напише по тая тема, все жените виновни.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Оф, не исках да го пиша това, ама ти си специален случай - струва ми се, че не се фиксираш върху на бъдещия ти партньор перспективите или там каквото ще го наричаме, а върху настоящото му състояние, било то финансово или емоционално и тн. И ми се струва /то даже имам спомен, че някъде си го намеквала/, че е 'щото тръгваш с презумпцията, че беден = комплексиран и ще създаде проблеми във връзката ви този факт в някакъв момент в бъдещето.
Не го пиша това с цел да те нападна - нито знам какви хора са оставили следа в живота ти и са те изградили като личност, нито ми е работа да ти съдя критериите. Просто казвам, че писаното дотук не би трябвало да те касае, 'щото чисто емоционално си влизаш по-скоро в графата с мъжете, не с жените. И дано не съм те обидил с това :Д
То ако се замисля Климатика направо си ми доказва 'що ти е такова ситото де
нахвърляно набързо по на аурис въпросите:
опора/сигурност - да вярвам, че това е ТОЙ, моят партньор в живота, който винаги ще е до мен, в добро и лошо, и няма да забегне; не ме лъже/мами/изневерява; грижи си за мен, и аз се грижа за него, и имайки това дадено, имаме много повече сила и смисъл да се борим в живота;ю
хубав и приятен, но тъп - не, просто няма да можем да си задълбочим отношенията, дори сексуално е неудовлетворяващо, което е междуполова разлика може би
пари - интересува ме да е отговорен с парите особено ако изкарва малко. да не е алчен и да не изразява всичко в пари. ако изкарвам повече от него, да е окей да плащам повече, за да правим/купуваме нещата, които имаме възможност, а не да се комплексира. ако той изкарва повече, аз съм окей. ние ЗАЕДНО да си правим стандарта. ако исках деца, щях да държа да имаме минимум средна класа евр доходи, както каза номном, но сега съм доста флексибъл (и тренди)
Последно редактирано от Deadlock : 10-10-2015 на 15:16
Manuale d'amore 2005
Manuale d'amore 2 2007
тия 2 яки филма гледах скоро
вързват се с темата
абе и аз мисля че жените не търсят пари а сигурност и забавление
Да, но пари=сигурност в днешния капитализъм, за това много от тях търсят пари, които им дават сигурност без да го съзнават, а че има златотърсачки, които се интересуват само от парите, но не и от притежателят им вече е друг въпрос!![]()