Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
ти се надценяваш, ако търсиш супер мацка с як задник бъди готов да предложиш същото
Не търся това, и знам че не мога да предложа много. Искам поне някаква нормална, средно-статистическа, дори може да е леееко дебела... ама дори такива са ме отрязвали и не проявяват интерес към мен .
Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
знаеш ли колко грозни момичета си чакат своя беден грозник?
Колко?! Николко! Или много малко, много грозни и много закъсали, нехигиенични и неподдържани! С такива и аз не бих спал, по-добре да умра девствен !

Дори момичетата които не са нищо особено, могат да си намерят някой си - лесно и бързо! Въпреки това, дори да са много отчаяни, те търсят някой, който е поне малко хубав и поне с някакви там пари ! Жените могат да издържат без секс много повече от който и да е мъж !
Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
Как мислите занапред заслужава ли си да ги лигавя толкова много и накрая пак да съм аз прецакания, или да започна да се държа с тях по начин който ми се отдава изключително добре, а именно като гадняр ( не подкрепям това държание, но просто покажа ли на 1 момиче нежната си страна и ми се качва на главата).
Ако се държиш мило твърде много и твърде дълго с жените - накрая губят интерес към теб, преди още да сте правили секс !