- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Казваш му, че си поканил някой, който той не може да понася и човека сам се изнася, а ти си невинен.![]()
В този ред на мисли да споделя, винаги ми е бил адски омразен въпроса "Кой друг ще идва?", независимо дали става въпрос за рожден ден или излизане без повод. В 90% от случаите проверяват дали компанията ще ги изкефи и така решават дали ще присъстват... Мега тъпо е забавлението ти да зависи от някой друг, правиш си го сам и толкова... Ако на маса от десет човека не се разбираш с двама, няма да си изкараш вечерта приятно ли?
Иначе днес беше доста приятен и разнообразен ден, вече официално си имам рокля, братовчеда каза, че съм като принцеса, а мнението на седемгодишните винаги се зачита!![]()
Вместо да се обясняваш, просто му кажи че отиваш някъде и рождения ден се отменя
Ами, ако ще се радват на нещо визуално, предпочитам да не е подбора на цветовете. Корб, ще скипна втората част на въпроса ти, но пък вече няма да се чудя зщо ми е такава репутацията тук ;д
Ако се бяхме скарали, нямаше да търся тактичен начин
Не е вариант, първо защото е мега тъпо, второ защото разтръбих надлъж и нашир колко се вълнувам и как ще поканя всички и трето, ами, просто много лесно ще разбере дали е имало нещо и ще стане още по-тъпо.
Иначе, проблемът е че би имало... хм, конфликт на интереси :д И понеже не искам някво напрежение тогава, предпочитам да не идва. Просто каних сульо и пульо на този рд, пък въпросния човек не ми е някакъв близък, дори никак, просто се срещнахме случайно преди няколко седмици и аз го поканих, но се случиха разни неща и сега не ме кефи идеята вече.
Ще го измисля, хаха
След като сте се скарали, мисля че той/тя няма да дойде и без да я/го ънинвайтваш
Бо, към въпроса ти за VD - да, пиша си с някого по цял ден, не, не е бивш. :Д Предполагам не питаш за това, но ще допълня, че са 3-ма човека тези някого по принцип, но единият в момента е в сесия, другият започна нова работа И е в сесия (впрочем знаеш за кого говоря) и остава само третият, с когото напоследък си пишем. ;д
Интересно ми е защо питаш обаче. Драсни във фб/скайп, ако искаш.
ПТ: Скапан ден. Тоест първата половина хубав, после скапан. Много се радвам, че се видяхме, хубаво беше и вече ми липсва в интерес на истината. Само не беше нужно да го прави това накрая. Най-вече защото е започнал да учи чак когато аз си бях вече вкъщи...Както и да е, няма да помня лошите неща, хубаво беше, хареса си и подаръка. :3 Ако можех да отида с него в София, щеше да е супер хаха. Soon...
Ми след като са се скарали , той кво ще търси на нейното парти ?
мога, стига да не искаш да си призная, че съм мачока
аз ако можех безопасно да си я напиша, щях ли да си правя нов рег
Ако си сложиш цици
ще те запомня
обещавам
Боряна, днес ще ти намеря мъж, който да оцени талията ти, а не цветовете на дрехите ти. :P
Иначе ние си наляхме по чаша вино и сега се мотая, чакайки да настъпи момента, в който ще изляза, ще се глезя с коктейлчета и ще разкърша по женски.![]()